Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.527.820
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
14 godina
Re: Windows 8
acarnoje kaže...

Evo i ja kupio windowse. Prvi put u zivotu imam original windows kljuc.

Sorry, ali za 15$ ili 40$ nemati bi u najmanju ruku bilo stvarno sramotno.
Da nisam dobio DreamSpark licencu, sigurno bih izdvojio 80$ (za dvije licence).
Just sayin' 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
Pitanje :

Da li je netko radio samo upgrade da mu ostanu programi ili je radio clean install i onda dignuo backup programa od sedmice?
Jer meni se baš ne isplati skidat ovo što često igram.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Iz tog razloga imam C: od 40GB, a ostalih 400GB je D: za programe i igre.

Format C -> install Win8 i to je to, makao neke programe i instalirao friško, neke ostavio, kao i igre, pohvatao *.dll fileove koji su nedostajali i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Imam i ja igre naravno na D:\, ali zar neće bit problema sa npr Originom koji mi je instaliran na D pa kad ga idem ponovo instalirat?
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Imam i ja igre naravno na D:\, ali zar neće bit problema sa npr Originom koji mi je instaliran na D pa kad ga idem ponovo instalirat?

To ti ne bi zna, jer Origin ne palim, samo skinem igru preko njega, al ne igram MP, tako da mi je Shift2 recimo normalno radio nakon installa win8, a instaliran je preko Origina bio.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Windows 8

Pitam u dvije teme ali zato što žurim...

Instaliranjem WMC-a na Widnows 8 Pro oni postaju "Windows 8 Pro with WMC" ili nešto takvo. Gubim li kakvu funkcionalnost i hoću li moći normalno instalirati igrice bez zezanja, odn. jel će i dalje bit kompatibilne?

0 0 hvala 0
16 godina
hrci24 kaže...
Nemam samo imam jednu, samo pise t-mobile i to je to, nista drugo.

Probaj neki stariji driver....

bug caruje, um klade valja
16 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

To ti ne bi zna, jer Origin ne palim, samo skinem igru preko njega, al ne igram MP, tako da mi je Shift2 recimo normalno radio nakon installa win8, a instaliran je preko Origina bio.

Ček jesi instalirao Origin kasnije ponovo i ostali su game fileovi ili?

16 godina
neaktivan
Windows 8

Ponavljam svoj upit :D

Imam Windows 8 RTM koje je Microsoft dijelio legalno (90 dana trial) i koje nisam ni na koji način "uzurpirao".

Kad skinem Upgrade Assistant i prođem kompatibilnost, javlja mi poruku iz priložene slike - da je region nepodržan, iako je BiH, gdje živim, sasvim uredno podržana na spisku, i sam Upgrade Manager je skinut preko MS BiH stranica.

Ima li itko sličan problem, i zna li se rješenje istoga?

PS. Isti je slučaj i s druga dva kompjutera u kući, koji vrte istu verziju (možda je do toga da je taj trial Ent verzija?), i javlja se ista poruka, s tim da je jedan od tih kompjutera čak imao legalan Windows 7, i da sam s njim prošao i 15$ ponudu, ali me u daljnjem procesu nadogradnje spriječila ova "greška".

Molim pomoć, ako znate, prije no što se obratim njihovoj službi za korisnike :D

Make it so!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 11:57 (Igy.voy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
probaj skinut američki upgrade assistant
16 godina
neaktivan

Već učinjeno, ista stvar...

Make it so!
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ček jesi instalirao Origin kasnije ponovo i ostali su game fileovi ili?

Ne ne, nisam ga opet instalirao. Al game fileovi ti trebaju ostat, meni je to sve odvojeno.

14 godina
Igy.voy kaže...

Ponavljam svoj upit :D

Imam Windows 8 RTM koje je Microsoft dijelio legalno (90 dana trial) i koje nisam ni na koji način "uzurpirao".

Kad skinem Upgrade Assistant i prođem kompatibilnost, javlja mi poruku iz priložene slike - da je region nepodržan, iako je BiH, gdje živim, sasvim uredno podržana na spisku, i sam Upgrade Manager je skinut preko MS BiH stranica.

Ima li itko sličan problem, i zna li se rješenje istoga?

PS. Isti je slučaj i s druga dva kompjutera u kući, koji vrte istu verziju (možda je do toga da je taj trial Ent verzija?), i javlja se ista poruka, s tim da je jedan od tih kompjutera čak imao legalan Windows 7, i da sam s njim prošao i 15$ ponudu, ali me u daljnjem procesu nadogradnje spriječila ova "greška".

Molim pomoć, ako znate, prije no što se obratim njihovoj službi za korisnike :D

Ako se radi o"Windows 8 Enterprise 90-day evaluation..." verziji:

http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx

Things to Know Before You Start
  • The evaluation edition will expire and cannot be upgraded.
  • To upgrade, the evaluation must be uninstalled and a non-evaluation version of Windows must be re-installed from your original installation media.
  • ...
  • Once the evaluation is installed, you cannot upgrade. To revert to a previous version of Windows, you must do a clean install from your original installation media.
13 godina
neaktivan
Ja sam hvala Bogu juce jos ucapio promo kod za jos jedan popust, stari promo nije nevazec juce kolegi kupio, no sad problem mi 3 licence trebam a popust imam za 2. A dobro jednu cu po 40 dolara ... Dobra usteda a jos i jeftino i legalno ;)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
Windows 8

Pozdrav,

Kupljeno je računalo prije nekoliko dana, sa već instaliranim Windowsima 7. Nakon upisivanju originalnog windows product key-a u registraciji na https://www.windowsupgradeoffer.com/ dobijem sljedeću poruku:

Registracija je otkazana Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.

O čemu se tu radi?

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

A vjerovatno su zbog brda lažnjaka stopirali ponudu, ne znam.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni juce proslo sa starijim kljucem.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
Windows 8

Cijela poruka:

Status vaše registracije: Provjera valjanosti nije mogućaIspričavamo se.

Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.

0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
windows8problem kaže...

Pozdrav,

Kupljeno je računalo prije nekoliko dana, sa već instaliranim Windowsima 7. Nakon upisivanju originalnog windows product key-a u registraciji na  https://www.windowsupgradeoffer.com/  dobijem sljedeću poruku:

Registracija je otkazana Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.

O čemu se tu radi?

Zovi MS i raspitaj se. Možda je greška kod njih u sistemu, a možda je neko aktivirao taj Win 7 product key pre 2.6.2012. - u tom slučaju, ponudi dokaz da si računar kupio tek pre nekoliko dana.

16 godina
odjavljen
djigibao kaže...
A da probate stavit osmicu u dual boot? {#}

Ma problem je dva OSa održavati i sl. Na kraju ispadne da si 90% vremena u jednom a drugi samo zauzima 40ak GB na ionako prepunjenom disku.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djigibao kaže...
A da probate stavit osmicu u dual boot? {#}

Ma problem je dva OSa održavati i sl. Na kraju ispadne da si 90% vremena u jednom a drugi samo zauzima 40ak GB na ionako prepunjenom disku.

Ja sam stavio dual boot na recimo par dana da skontam sve šta treba. Nego jel ko drži repeticije iz windows 8?

16 godina
neaktivan
Imam laptop s org winsima i pc koji nisu, sad uspio sam jučer dobiti kod za $15 nakon registracije laptopa. E sad da li mogu 8icu za te pare registrirati na PC ili je to samo ograničeno na laptop s obzirom da sam njega registrirao? Tnx
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Windows 8

Da vidimo ko šta ima:

41 Imam originalne Winse 8
14 Nemam originalne Winse 8
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 15:28 (joze).
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
eterna luchar kaže...
Imam laptop s org winsima i pc koji nisu, sad uspio sam jučer dobiti kod za $15 nakon registracije laptopa. E sad da li mogu 8icu za te pare registrirati na PC ili je to samo ograničeno na laptop s obzirom da sam njega registrirao? Tnx

Kupnjom bilo kojeg Win8 Pro key-a (bio on 15$ il 40$) dobiješ samo jednu aktivaciju.

U tome je prednost Dreamsparka gdje jedna licenca aktivira 2 PC-a 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
neaktivan

Valentin17 kaže...

Baš me zanima da li HP misli izdat Windows 8 drivere za ProBook 4525s?

Imam 4530s i ne radi mi AMD 7470 grafa.Tako da nemam switchable graphics.

Koje god drivere da instaliram,ne ide.

Ne znam vise sta da radim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 15:30 (Nautilus).
14 godina
Nautilus kaže...

Valentin17 kaže...

A meni recimo ne radi bluetooth.

Valentin
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Nautilus kaže...

Valentin17 kaže...

A meni recimo ne radi bluetooth.

Jesi li probao ove dosadasnje 

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodSeriesId=4173615&prodTypeId=321957

16 godina
neaktivan
Windows 8

Jese ikako može povezat gmail račun i da li mogu koristit neke naše vijesti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice