Evo i ja kupio windowse. Prvi put u zivotu imam original windows kljuc.
Sorry, ali za 15$ ili 40$ nemati bi u najmanju ruku bilo stvarno sramotno.
Da nisam dobio DreamSpark licencu, sigurno bih izdvojio 80$ (za dvije licence).
Just sayin'
Evo i ja kupio windowse. Prvi put u zivotu imam original windows kljuc.
Sorry, ali za 15$ ili 40$ nemati bi u najmanju ruku bilo stvarno sramotno.
Da nisam dobio DreamSpark licencu, sigurno bih izdvojio 80$ (za dvije licence).
Just sayin'
Iz tog razloga imam C: od 40GB, a ostalih 400GB je D: za programe i igre.
Format C -> install Win8 i to je to, makao neke programe i instalirao friško, neke ostavio, kao i igre, pohvatao *.dll fileove koji su nedostajali i to je to.
To ti ne bi zna, jer Origin ne palim, samo skinem igru preko njega, al ne igram MP, tako da mi je Shift2 recimo normalno radio nakon installa win8, a instaliran je preko Origina bio.
Pitam u dvije teme ali zato što žurim...
Instaliranjem WMC-a na Widnows 8 Pro oni postaju "Windows 8 Pro with WMC" ili nešto takvo. Gubim li kakvu funkcionalnost i hoću li moći normalno instalirati igrice bez zezanja, odn. jel će i dalje bit kompatibilne?
Probaj neki stariji driver....
To ti ne bi zna, jer Origin ne palim, samo skinem igru preko njega, al ne igram MP, tako da mi je Shift2 recimo normalno radio nakon installa win8, a instaliran je preko Origina bio.
Ček jesi instalirao Origin kasnije ponovo i ostali su game fileovi ili?
Ponavljam svoj upit :D
Imam Windows 8 RTM koje je Microsoft dijelio legalno (90 dana trial) i koje nisam ni na koji način "uzurpirao".
Kad skinem Upgrade Assistant i prođem kompatibilnost, javlja mi poruku iz priložene slike - da je region nepodržan, iako je BiH, gdje živim, sasvim uredno podržana na spisku, i sam Upgrade Manager je skinut preko MS BiH stranica.
Ima li itko sličan problem, i zna li se rješenje istoga?
PS. Isti je slučaj i s druga dva kompjutera u kući, koji vrte istu verziju (možda je do toga da je taj trial Ent verzija?), i javlja se ista poruka, s tim da je jedan od tih kompjutera čak imao legalan Windows 7, i da sam s njim prošao i 15$ ponudu, ali me u daljnjem procesu nadogradnje spriječila ova "greška".
Molim pomoć, ako znate, prije no što se obratim njihovoj službi za korisnike :D
Već učinjeno, ista stvar...
Ček jesi instalirao Origin kasnije ponovo i ostali su game fileovi ili?
Ne ne, nisam ga opet instalirao. Al game fileovi ti trebaju ostat, meni je to sve odvojeno.
Ponavljam svoj upit :D
Imam Windows 8 RTM koje je Microsoft dijelio legalno (90 dana trial) i koje nisam ni na koji način "uzurpirao".
Kad skinem Upgrade Assistant i prođem kompatibilnost, javlja mi poruku iz priložene slike - da je region nepodržan, iako je BiH, gdje živim, sasvim uredno podržana na spisku, i sam Upgrade Manager je skinut preko MS BiH stranica.
Ima li itko sličan problem, i zna li se rješenje istoga?
PS. Isti je slučaj i s druga dva kompjutera u kući, koji vrte istu verziju (možda je do toga da je taj trial Ent verzija?), i javlja se ista poruka, s tim da je jedan od tih kompjutera čak imao legalan Windows 7, i da sam s njim prošao i 15$ ponudu, ali me u daljnjem procesu nadogradnje spriječila ova "greška".
Molim pomoć, ako znate, prije no što se obratim njihovoj službi za korisnike :D
Ako se radi o"Windows 8 Enterprise 90-day evaluation..." verziji:
http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx
Things to Know Before You Start
Pozdrav,
Kupljeno je računalo prije nekoliko dana, sa već instaliranim Windowsima 7. Nakon upisivanju originalnog windows product key-a u registraciji na https://www.windowsupgradeoffer.com/ dobijem sljedeću poruku:
Registracija je otkazana Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.
O čemu se tu radi?
A vjerovatno su zbog brda lažnjaka stopirali ponudu, ne znam.
Cijela poruka:
Status vaše registracije: Provjera valjanosti nije mogućaIspričavamo se.
Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.
Vijest od jučer....
I 40$ je opet bagatela.
Pozdrav,
Kupljeno je računalo prije nekoliko dana, sa već instaliranim Windowsima 7. Nakon upisivanju originalnog windows product key-a u registraciji na https://www.windowsupgradeoffer.com/ dobijem sljedeću poruku:
Registracija je otkazana Nažalost, podaci koje ste unijeli u postupku registracije ne ispunjavaju uvjete ponude za nadogradnju.
O čemu se tu radi?
Zovi MS i raspitaj se. Možda je greška kod njih u sistemu, a možda je neko aktivirao taj Win 7 product key pre 2.6.2012. - u tom slučaju, ponudi dokaz da si računar kupio tek pre nekoliko dana.
Ma problem je dva OSa održavati i sl. Na kraju ispadne da si 90% vremena u jednom a drugi samo zauzima 40ak GB na ionako prepunjenom disku.
Ma problem je dva OSa održavati i sl. Na kraju ispadne da si 90% vremena u jednom a drugi samo zauzima 40ak GB na ionako prepunjenom disku.
Ja sam stavio dual boot na recimo par dana da skontam sve šta treba. Nego jel ko drži repeticije iz windows 8?
Da vidimo ko šta ima:
41 | Imam originalne Winse 8 |
---|---|
14 | Nemam originalne Winse 8 |
Kupnjom bilo kojeg Win8 Pro key-a (bio on 15$ il 40$) dobiješ samo jednu aktivaciju.
U tome je prednost Dreamsparka gdje jedna licenca aktivira 2 PC-a
Baš me zanima da li HP misli izdat Windows 8 drivere za ProBook 4525s?
Imam 4530s i ne radi mi AMD 7470 grafa.Tako da nemam switchable graphics.
Koje god drivere da instaliram,ne ide.
Ne znam vise sta da radim.
A meni recimo ne radi bluetooth.
A meni recimo ne radi bluetooth.
Jesi li probao ove dosadasnje
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodSeriesId=4173615&prodTypeId=321957
Jese ikako može povezat gmail račun i da li mogu koristit neke naše vijesti?