Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.527.953
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
Re: Windows 8

stick je Huawei e398, driver je najnovij jer kada se prvi put spoji na net onda provjeri jel najnoviiji. a ovo prebacivanje između RAS i NDIS nemogu naći u aplikaciji. jel tko zna drugi način kako to pronaći?

15 godina
BE HAPPY xD : )
16 godina
Windows 8

Jbmti kako meni na E372 ne provjerava koji je driver, stavim koji hoću.... Znam ja jako dobro koji je stick na 4G t-šrotu.... jel imaš kod sata dolje samom instalacijom softa kreirane dvije veze?

Gornja RAS, donja NDIS?

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

da li je tko probao napraviti upgrade na win8 sa windows 8 release preview verzije za 39.99$. i da li prolazi aktivacija nakon clean install sa tom skinutom upgrade verzijom.

to pitam zato jer meni nudi mogućnost onaj program (upgrade assistant) za upgrade na win8 pro sa te release preview verzije.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 19:38 (sage).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 8

OS i vrste licenca nisu u mojoj domeni pa stoga pitam:

1. Šta je to Upgrade(cijeli OS ili sistemske datoteke koje se nadovezuju na Win7)

2. Ukoliko je cijeli OS i licenca je za jedno računalo šta biva kada budem morao reinstal i promjenu hardware-a obaviti

* je li moguće napraviti clean instal na prazan disk

4. kada ste tražili popust jeste upisivali svoje podatke ili bezveze imena itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Preporuke svima koji žele nazad start gumb a pritom da to bude lijepo i kvalitetno - Start8 od Stardocka

Ima 30 dana trial, a aplikacija košta 4 i pol dolara ako ih se lajka preko Facebooka, odnosno 4,99 $ za sve koji nemaju Facebook..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vidim puno vas ima problema na onim Legacy driverima za starije grafe od 5xxx serije..
Ja danas na win 8 pro stavio i sve juri bez problema, proba cod4, cak mozda malo i bolje performanse imam.. Nemam problema sa zvukom ni slikom kao sto su neki naveli gore..
17 godina
Windows 8

Mozda glupo pitanje, dal je BSOD nepoznanica na win8? Drugim rijecima, dal je os stabilan ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zvonac kaže...

Mozda glupo pitanje, dal je BSOD nepoznanica na win8? Drugim rijecima, dal je os stabilan ili...?

Je, stabilan je.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Vidim puno vas ima problema na onim Legacy driverima za starije grafe od 5xxx serije..
Ja danas na win 8 pro stavio i sve juri bez problema, proba cod4, cak mozda malo i bolje performanse imam.. Nemam problema sa zvukom ni slikom kao sto su neki naveli gore..

Jesi probao Metro appove?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
zvonac kaže...

Pa ne bi MS izdao nesto sta ima BSOD pri normalnom koristenju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
zvonac kaže...

Pa ne bi MS izdao nesto sta ima BSOD pri normalnom koristenju

Dal je to sarkazam, ili je sam OS stabilan, ak je ovo drugo, onda bi se mogel prebacit na njega..

14 godina
neaktivan
Windows 8

Evo još jedan alat koji vraća start menu. Nije baš kao pravi start ali ako tražite Freeware onda će vam ovo poslužiti.

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 21:52 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
Nemam samo imam jednu, samo pise t-mobile i to je to, nista drugo.
14 godina
Mitsuoka kaže...
dinos3 kaže...

Jesi probao Metro appove?

Probao sam IE,Vrijeme,Kartu,Kalendar, i updateati aplikacije na Store.
Sve je za peticu odradio i nasao fino lokaciju na Karti i Vrijeme..  
Metro aplikacije ne koristim nego sam samo na Desktopu ili kako bi to vec nazvao, i stavio sam si start menu kao dodatak i picim ko da imam sedmicu ;) ..  

BTW : @zvonac Meni w8 na ovoj kanti radi besprijekorno.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Probao sam IE,Vrijeme,Kartu,Kalendar, i updateati aplikacije na Store.
Sve je za peticu odradio i nasao fino lokaciju na Karti i Vrijeme..  
Metro aplikacije ne koristim nego sam samo na Desktopu ili kako bi to vec nazvao, i stavio sam si start menu kao dodatak i picim ko da imam sedmicu ;) ..  

a kakav ti je zvuk u metro appovima?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
zvonac kaže...

Ako ti treba BSOD, ima App na Storu za to.

Blue Screen Of Death Blue Screen Of Death
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
Marko :D kaže...

Evo još jedan alat koji vraća start menu. Nije baš kao pravi start ali ako tražite Freeware onda će vam ovo poslužiti.

KLIK

Ipak je bolji Freeware classic shell ;)
Hvala @djigibao na preporuci..
Ali neka se i ovo nade ;) 

@Mitsuoka: evo sad probao radi sve normalno.. I na zvucnicima i na slusalicama..

16 godina
neaktivan

1: upgrade mijenja cijeli OS, znači Win7 OS se kompletno zamijeni Win8 OS-om. Prilikom upgrade procesa te pita koju opciju želiš, a postoje 3 opcije: a) clean install, sve jasno, format particije i sve od nule,  b)  nudi da sačuvaš svoje dokumente (desktop, favorites, my documents i tako to...), ali sam OS ide sa default 'clean install' postavkama i c) nudi da sačuvaš svoje dokumente, plus zadržiš sve aplikacije, programe i postavke prethodnog OS-a koje se prenesu u novi OS.

2: ako se nešto zmrda ili ako mijenjaš hardware pa ti treba clean install, nije problem: ako imaš bilo kakav win8 image sačuvan (a pri procesu upgrade-a ti assistant nudi mogućnost da ti odmah kreira bootable media, ili .iso image ili bootable usb), reinstalacija ide bez problema, microsoft ti prilikom upgrade procesa šalje na mail koji im daš potvrdu o upgrade-u sa jedinstvenim product key-em, tak da ga uvijek imaš sačuvanog. ubaciš dvd ili uštekaš usb, restartaš, i pri bootanju i setupu ukucaš key, i to je to. Sam instalacijski medij nije važan, možeš ga teoretski povući i sa torrenta, no bitno je da imaš prije svega originalan i jedinstven product key.

3: yap, moguć je clean install

4: upišeš svoje ime i mail adresu, neki posebni popust ne dobiješ jer Microsoft ionako daje u sklopu promo akcije do 31.1.2013. Win 8 svakome tko želi upgrade za 40 dolara, imaš sve o tome na windows.microsoft.com/en-US/windows/home. Ako želiš jeftine a legalne windoze 8, mislim da ti je ovo dobra prilika, as good as it gets.

Kupio sam Win 8, radi mrak. Jes malo ćoškasto dok se čovjek navikne na metro/desktop simbiozu, ali jednom kad uđe u mišićnu memoriju, radi ko singerica.

16 godina
SupremeCommander kaže...
zvonac kaže...

Ako ti treba BSOD, ima App na Storu za to.

-kineski fejk. (sinonim za loš pokušaj imitiranja). evo jednog originala

:(

-inače nije dostupan kraticom, shortcutom, normalnom upotrebom na ljudski zamislive načine, ali ne sumnjam da će dobar dio powerjuzera ubrzo otkriti načine kako ipak doći do njega, osim iz storea...

-koliko god da MS napravi otporan OS, nije dovoljno za kućnog hackera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 22:34 (ihush).
17 godina
ihush kaže...

-kineski fejk. (sinonim za loš pokušaj imitiranja). evo jednog originala

:(

-inače nije dostupan kraticom, shortcutom, normalnom upotrebom na ljudski zamislive načine, ali ne sumnjam da će dobar dio powerjuzera ubrzo otkriti načine kako ipak doći do njega, osim iz storea...

-koliko god da MS napravi otporan OS, nije dovoljno za kućnog hackera.

E prema ovome ispada da je win7 mala beba spram win8{#}..

Čim nema nekih ozbiljnijh issue, znači da je ok.. Ma baš sam si sedmicu podesil kak spada, i sad se nećkam{#}

16 godina
odjavljen
Windows 8

Ja isto nemam pojma što napraviti. Imam relativno novu instalaciju sedmice (stara 2-3 mjeseca) koja je baš fino uštimana i super radi.

A na disku čeka Win8 Pro iso i key sa MSDNAA... Ne znam jel mi se isplati zaebavati sa tim.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ja isto nemam pojma što napraviti. Imam relativno novu instalaciju sedmice (stara 2-3 mjeseca) koja je baš fino uštimana i super radi.

A na disku čeka Win8 Pro iso i key sa MSDNAA... Ne znam jel mi se isplati zaebavati sa tim.

DA!

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Windows 8

Ma mene jos uvijek muci taj cd-key za kojeg ne znam hoce li vrijediti na laptopu koji je trenutno na x86 winu, a kad tad ce gore trebati x64 kada upecam jos rama, nigdje naci konkretan i siguran odgovor, netko iz prve ruke zna odgovor mozda?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 0:52 (definho).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sage kaže...

da li je tko probao napraviti upgrade na win8 sa windows 8 release preview verzije za 39.99$. i da li prolazi aktivacija nakon clean install sa tom skinutom upgrade verzijom.

to pitam zato jer meni nudi mogućnost onaj program (upgrade assistant) za upgrade na win8 pro sa te release preview verzije.

ja sam napravio upgrade sa RP na finalnu :)

caka ti je sljedeća: odabereš opciju da ti sačuva personal files i ostat će ti sve kaj imaš u documents, pictures, videos i ostalo.. SVE kaj ti je bilo instalirano u program files na windows particiji, nakon instalacije ti se prebacuje u windows.old folder... od kojeg tehnički nemaš koristi, jer ti se registry očisti i moraš radit instalaciju programa i drivera ispočetka, kao da si napravio clean install

definho kaže...

Ma mene jos uvijek muci taj cd-key za kojeg ne znam hoce li vrijediti na laptopu koji je trenutno na  x86 winu, a  kad tad ce gore trebati x64 kada  upecam jos rama, nigdje naci konkretan i siguran odgovor, netko iz prve ruke zna odgovor mozda?

mislim da je netko napisao koju stranicu prije da će i dalje vrijediti

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
16 godina
Windows 8

Evo i ja kupio windowse. Prvi put u zivotu imam original windows kljuc.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 2:34 (acarnoje).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Čim nema nekih ozbiljnijh issue, znači da je ok.. Ma baš sam si sedmicu podesil kak spada, i sad se nećkam{#}

Sum_of_all_fears kaže...

A da probate stavit osmicu u dual boot? {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina
neaktivan
Windows 8

Evo pokusao maloprije kupiti win 8 za 39.99.

Skinio onaj upgrade app od njih, popunio sve podatke, odabrao paypal za placanje i umjesto da me odveo na paypal da izvrsim placanje

dobio sam poruku da moj order zahtjeva nekakvu provjeru (verifikaciju).

Isti taj paypal sam koristio milion puta i uvijek je radio bez problema.

Dobio sam i order number na mail sa istom porukom oko te nekakve verifikacije.

Nisam htio cekati pa sam pokrenuo postupak kupnje opet, ali ovaj puta odabrao VISA karticu, uredno popunio podatke i OPET isti vrag. Cekam nekakvu dodatnu verifikaciju.

Da li se jos kome to dogadjalo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Što se tiče appsova, probajte CroVijesti. Odlično napravljeno.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Windows 8

Baš me zanima da li HP misli izdat Windows 8 drivere za ProBook 4525s?

Valentin

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice