Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.516.967
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
odjavljen
Windows 8

koliko sam se ja izje8ao dok sam nasao za svoju x1600 radeonku u laptopu... doduse, na consumer preview

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:16 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8

Ma mislio sam samo na okvir . Tih naslova inace nema u sedmici..

 -- http://goo.gl/RylEA
14 godina
neaktivan
Windows 8

Imam ga imam ga imam ga {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Sumnjam da može takvo što, čekaj kizu.

14 godina
neaktivan
Windows 8

Za koji dan uzimam 2x Samsung 830 128 GB za doma. Jel probao ko RAID 0 sa SSD na win 8? Mislio sam stavit Win 8 malo na testiranje kao jedini OS a poslije najvjerovatnije nazad na win7.

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

...,a poslije najvjerovatnije nazad na win7.

bitch please {#}

Za RAID nisam siguran, ali za prelazak s 8 na 7 sam siguran {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ cMIUI 2.8.3 + Siyah 4.0
16 godina
Windows 8

Jel igra tko Bf3 na win8?

poceo mi se se pojavljivat čudan bug, tj memory leak nakon pol sata igre recimo , nekad samo, znaci napuni mi memoriju 8GB punu , počme štekat i zablokira. Čudno kod svega je da task maneger ne pokazuje šta troši toliko memorije, vidim na netu da dosta ljudi ima sličlnih problema naručito sa AMD grafičkama

http://www.overclock.net/t/1240223/8gb-memory-gets-stuck-at-100

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:33 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na jednome Samsungu leti..  [{#}]   Kako ce tek na dva {#}

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
BlueMax kaže...

bitch please {#}

Ma to mi je kucno racunalo za benchmarkiranje, igre, multimediju i slicno. Ima piratske windowse (bez antivirusa i slicnih otimaca resursa) koji se cesto reinstaliraju i dok win 8 ne bude imao neku trajnu aktivaciju koju mogu koristit 3 x tjedno nije mi zanimljiv kao stalno rjesenje. Sto se SSD-a, skupila se neka lova za moj hobi i jednog uzimam sigurno (jer mi se cini kao definitivni best buy) a ne znam sta bi za ostatak novca. Ili cu uzeti neko über kuciste ili drugi SSD. Ako cu dobit odnos brzina ko sa 2 mehanicka SSD-a onda mi je to zanimljivija opcija. 

16 godina
Agent Rico kaže...

royalhero kaže...

Sumnjam da može takvo što, čekaj kizu.

Navečer ,poslije posla - ne znam jel uopće može bit čista crna boja okvira i jel se može mijenjat boja fonta. Na Sedmici ne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TrueTransparency ne radi ,barem ne na 64 bitnom sistemu.

Ko ima 32 bitni ,nek proba.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 12:45 (kizo2703).
16 godina
BlueMax kaže...
sudy_freak kaže...
BlueMax kaže...

bitch please {#}

Ma to mi je kucno racunalo za benchmarkiranje, igre, multimediju i slicno. Ima piratske windowse (bez antivirusa i slicnih otimaca resursa) koji se cesto reinstaliraju i dok win 8 ne bude imao neku trajnu aktivaciju koju mogu koristit 3 x tjedno nije mi zanimljiv kao stalno rjesenje. Sto se SSD-a, skupila se neka lova za moj hobi i jednog uzimam sigurno (jer mi se cini kao definitivni best buy) a ne znam sta bi za ostatak novca. Ili cu uzeti neko über kuciste ili drugi SSD. Ako cu dobit odnos brzina ko sa 2 mehanicka SSD-a onda mi je to zanimljivija opcija. 

?

ako ti išta pomaže meni je win8 u raidu 0 sa 2 x wd blue,  sAm je prepoznao raid setup pri instalaciji

14 godina
Windows 8

Svakako probajte sa Store-a Pinbal FX2, ajme meni.

Nakon dugo vremena, 11 godina (od XP-a) imamo opet Pinball kao igru u Windowsima.

Kažu da slika govori tisuću riječi, pa eto. 

Jesmo za neko natjecanje?
Od drugog pokušaja, 5M+ sam napravio.

U odnosu na Pinball iz XP-a, lakše se kupe bodovi  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 13:51 (sudy_freak).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Svakako probajte sa Store-a Pinbal FX2, ajme meni.

Nakon dugo vremena, 11 godina (od XP-a) imamo opet Pinball kao igru u Windowsima.

Kažu da slika govori tisuću riječi, pa eto. 

Jel to džabalesku ? Tek se bacam u instalaciju popodne kad spržim iso na dvd. Jel valja općenito W8 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Jel to džabalesku ? Tek se bacam u instalaciju popodne kad spržim iso na dvd. Jel valja općenito W8 

Ne, ja sam dobio preko faksa MSDNAA account gdje mi se nudi hrpa MS softvera po 0 $.

Općenito, Win 8 je ono što sam čekao.
Glupo zvuči, ali meni je Metro UI odličan.
Kao što smo pričali na zadnjih par stranica, ovo je ispolirana, non Aero 7ica.

16 godina
jurluk kaže...

...

nisam jos probao ponovo instalirat te drivere, al bas cu vidit sta ce bit. prvi put ga nisam mogao poslat u sleep jer sam namjestio da se prisitkom na gumb za paljenje ne događa nista, a drugi put je bilo ostalo da ode u sleep. pa cu sad tako ostavit i ovaj put, pa ako zariba kod drivera, probat cu u sleep pa nazad da vidim oce sve bit ok

probao sam ponovo instalirati i ista stvar. kod kraja instalacije ekran se ugasi. zatim ga posaljem u sleep i nazad i sve je ok. ali onda kod ponovog paljenja laptopa nakon boot screena ekran se opet ugasi, kao i prvi put. za popi*dit!

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ne nije non-aero, svi aero efekti su tu, od minimiziranja, maksimiziranja, do onog aero snapa i ostalih tranzicijskih animacija. Jedino što nema je transparencije prozora, iako je taskbar trasnaprentan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ne, ja sam dobio preko faksa MSDNAA account gdje mi se nudi hrpa MS softvera po 0 $.

Općenito, Win 8 je ono što sam čekao.
Glupo zvuči, ali meni je Metro UI odličan.
Kao što smo pričali na zadnjih par stranica, ovo je ispolirana, non Aero 7ica.

Mislim da se nismo shvatili. MIslio sam na fliper :) I ja sam dobio MSDNAA licencu preko faksa . I meni se nekako čini odličan taj Metro. Baš ću isprobati :) 

14 godina
dedaa kaže...

Ne nije non-aero, svi aero efekti su tu, od minimiziranja, maksimiziranja, do onog aero snapa i ostalih tranzicijskih animacija. Jedino što nema je transparencije prozora, iako je taskbar trasnaprentan.

Ne skroz, ako smijem primjetiti.

Da, krivo sam se izrazio, u prvom redu mislim na prozirne okvire prozora i taskbar proziran, no s malo blura. 

14 godina
hrvoje_zg91 kaže... 

Mislim da se nismo shvatili. MIslio sam na fliper :) I ja sam dobio MSDNAA licencu preko faksa . I meni se nekako čini odličan taj Metro. Baš ću isprobati :) 

Aha, xD.

Da, besplatan je fliper {#} 

15 godina
neaktivan
Windows 8

Nikako mi nije jasno zasto se iz metro aplikacija izlazi tipkom start a ne esc..Al dobro, valjda cu se naviknuti na to.. 

I sto mi se dogada sa ovim Store-om? Nece mi se nikako ucitati. Cijelo vrijeme mi ovako stoji:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Nikako mi nije jasno zasto se iz metro aplikacija izlazi tipkom start a ne esc

Nije, ne izlaziš Win tipkom, samo se vratiš u Start izbornik, ona je u pozadini i dalje.

17 godina

Izlazi se iz metro aplikacija tako da dodjes misem do vrha prozora i pojavi ti se rukica, stisnes lijevi klik misa i povuces prema dole.
Tako ga samo stavis u backgroud (kao kod mobitela), ako zelis bas ugasit tu aplikaciju onda dobri stari ALT+F4 ili odes misem do lijevog gornjeg kuta ekrana pa ti pokaze sve otvorene metro aplikacije i desnim klikom na misa (close) gasis tu metro app.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 14:43 (djigibao).
15 godina
neaktivan

Malo sam se igrao sada s time i kod mene je izgleda drugacije. Kada aplikaciju povucem od vrha prema dolje ona se isljuci tj. nema je vise u tome side baru gdje su aktivne aplikacije. {#}

(I sto nije ALT + F4) {#}

14 godina
Agent Rico kaže...

Malo sam se igrao sada s time i kod mene je izgleda drugacije. Kada aplikaciju povucem od vrha prema dolje ona se isljuci tj. nema je vise u tome side baru gdje su aktivne aplikacije. {#}

A što je djigibao rekao?

Ovo što si ti opisao je način kako gasiš METRO aplikacije, isto tako i Desktop fiktivno, isključiš. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ CM10 Lite + DreamKernel 2.7.2 + CWM 6
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ima tko ovdje ATI seriju 4xxx kartica?

Gdje ste uzeli driver za win 8?

Catalyst 12.6 instalirao i radi.

16 godina
Agent Rico kaže...

DA ,i tak se može isključit. Još jedna novost u RTM verziji.

15 godina
neaktivan

Ahaa.. Ma ovu njegovu recenicu "Tako ga samo stavis u background..."  sam skuzio ko da se nadovezuje na to s povlacenjem a zapravo se na moje nadovezivalo... {#}

Nego ja jos uvijek nista ne uspijevam sa store-a instalirati. Za sve stoprobam mi baca ovo:  

16 godina
Agent Rico kaže...

Ahaa.. Ma ovu njegovu recenicu "Tako ga samo stavis u background..."  sam skuzio ko da se nadovezuje na to s povlacenjem a zapravo se na moje nadovezivalo... {#}

Nego ja jos uvijek nista ne uspijevam sa store-a instalirati. Za sve stoprobam mi baca ovo:  

U background ide sa Win tipkom ili ako ga izguraš na skroz lijevo ili desno.

Gle ,neke stvari još uvijek štekaju ,ipak imamo posla s MS-om. Probaj logoff - logon ili restart.

15 godina
neaktivan

Jesam, probao sam vec sve to..  Probao sam i sa lokalnim accountom i sa Microsoft accountom ista stvar..

17 godina
Windows 8

kod mene win 8 radi sve ok ali sam se vratio na sedmicu zbog toga sto se osmica još neda aktivirati.....

znači ostaje samo čekati a radi mi brže od sedmice....

www.apriliabase.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice