Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.105
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

kad je dostupan u hrvata? i gdje  :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi
Hacker-ri kaže...

kad je dostupan u hrvata? i gdje  :D

Kaj ,Sedmica? Od 31. 10. u Hrvata. A gdje? Kod svih trgovaca račaunalima.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

22.10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ko ima MSDN subscription već može da skine RTM verziju sedmice. Ja sam ga već instalirao i moram priznati da je daleko brži od Viste, štedljiviji po pitanju memorije, a i po pitanju potrošnje energije (baterija mi traje oko 10% duže).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

da srušim xp i stavim win7 zbog ovog problema:http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pobrisani-virusi-windows-se-sporo-dize/31348.aspx

+ko boga vas molim, jel ima ko viška pozivnicu za win7 rtm free?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

da srušim xp i stavim win7 zbog ovog problema:http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pobrisani-virusi-windows-se-sporo-dize/31348.aspx

Nema vise pozivnica, testiranje je zavrsilo...

Failure is always an option...
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
djdomi kaže...

Da, sruši i stavi 7 RC koji vrijedi do 01.03.2010.

kaj će mi os koji traje do 1.3.????

valjda ima neko pozivnicu viška.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

a malo je još glupo preć na win7 zbog igara. dosta ih ne radi, meni je samo važan cod4 mp pb.

možda bi se u rtm u međuvremenu napravili patchevi da se može igrat.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini RTM i resetiraj trial svakih 30 dana 4 puta. To je u konačnici 120 dana besplatnog OS-a pa reinstalacija. Nebi trebao biti problem reinstalirati svaka 4 mjeseca.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Skini RTM i resetiraj trial svakih 30 dana 4 puta. To je u konačnici 120 dana besplatnog OS-a pa reinstalacija. Nebi trebao biti problem reinstalirati svaka 4 mjeseca.

ne znam, ja za negdje mjesec dana(manje) okupim sve što mi treba i onda 3 mjeseca uživam pa onda sve rušim i opet. nije baš zanimljivo svakih 4 mjeseca stavljat sve ispočetka.

a zaš se nisam prijavio na connect da mi sad pošalju key?Plač

Čekamo...10.11.09.
16 godina
djdomi kaže...

Ti si stvarno uporan!! I da neko ima ,sigurno ima nekog doma kome će dat!! A pozivnica se dobivala samo jedna ,bez obzira u koliko testiranja Sedmice neko sudjelovao!

Ja sam se recimo prijavil prvo za testiranje prve bete (7000) ,nakon tri mjeseca ponovno za RC ,i onda za testiranje hrvatske verzije RC. Svaki put sam moral dat ime i prezime i mail. I dobil sam sad jednu pozivnicu ,i na linku ,prije downloada sam opet moral upisat ime i prezime. Dakle ,zalkjučak - pozivnice su djeljene na ime i mail ,a čisto sumnjam da će ti to netko pametan ustupiti!!

E ,zašto nisi?! Poziv je bil ovdje na forumu!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 12:24 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
djdomi kaže...

Ti si stavrno uporan!! I da neko ima ,sigurno ima nekog doma kome će dat!! A pozivnica se dobivala samo jedna ,bez obzira u koliko testiranja Sedmice neko sudjelovao!

Ja sam se recimo prijavil prvo za testiranje prve bete (7000) ,nakon tri mjeseca ponovno za RC ,i onda za testiranje hrvatske verzije RC. Svaki put sam moral dat ime i prezime i mail. I dobil sam sad jednu pozivnicu ,i na linku ,prije downloada sam opet moral upisat ime i prezime. Dakle ,zalkjučak - pozivnice su djeljene na ime i mail ,a čisto sumnjam da će ti to netko pametan ustupiti!!

E ,zašto nisi?! Poziv je bil ovdje na forumu!!

a uporan sam, šta ćeš...

ak je bio poziv ja nisam vidio.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
djdomi kaže...

a uporan sam, šta ćeš...

Evo ,to ti je bil poziv!! Link I pisali smo i u ovoj temi o tome i stavljali linkove!!

Sad imaš RC ,a nakon isteka roka upotrebe poslušaj Naxeema!! I ako baš hoćeš Sedmicu ,malo štednje i moć ćeš si ju priuštit!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 12:26 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
djdomi kaže...

a uporan sam, šta ćeš...

Evo ,to ti je bil poziv!! Link I pisali smo i u ovoj temi o tome i stavljali linkove!!

Sad imaš RC ,a nakon isteka roka upotrebe poslušaj Naxeema!! I ako baš hoćeš Sedmicu ,malo štednje i moć ćeš si ju priuštit!!

pa nisam ja pratio baš ovu temu! ili 1500kn ili trial i pa reinstall.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
protjeran

bez brige . do 1.3. 2010. poludiš jedno sto puta što si stavio win 7 i vratiš se na xp. ja sam to do sada napravio 4 puta. !! legalni skupi poslovni programi,nove verzije mi ne rade na win 7 . mislim da ću ovaj vikend opet u avanturu win 7 :(

Z
17 godina
neaktivan

Moraš mijenjati dobavljača tog "skupog programa" jer se očito radi o šarlatanskoj firmi koja slabo poštuje kupce. Jedna od glavnih karakteristika dobrog softvera je upotrebljivost i razvoj. Taj softver očito ne razvijaju ili ih nije briga. Osim toga, činjenica da neki softver ne radi na W7 pokazuje da je loše napisan (i tu su, naravno, isključene aplikacije koje ovise o direktnom pristupu hardveru).

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 15:48 (naxeem).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja sam skoro završio selidbu sa svoje Viste na 7 RTM (radio sam clean install). Najbolja mi je finta što sam još sa RC1 napravio full image backup svoje Vista instalacije. Taj se sprema u vhd file, a njega se u Windows 7 Disk managementu može mountati i normalno gledat u exploreru kao svaki disk.

Usput, techbeta/international mini-beta testeri ne mogu biti darežljivi, dobili su samo jedan key. Ako imate sreće, možda vam neko sa Techneta/MSDNa udijeli koji, oni ih dobivaju nekoliko. Ali te njihove pretplate koštaju, imajte to na umu.. Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

koja je razlika između builda 7100 i builda 7600 RTM uopće??? (dada, znam da je RTM finalno izdanje blablabla ali jel mi može netko dati pravi primjer a ne samo brojke!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isto kao da si pitao: "koja je razlika između kuće skoro dovršene i dovršene?".

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Isto kao da si pitao: "koja je razlika između kuće skoro dovršene i dovršene?".

znači da brže radi ili...?

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pošto imam nekih problema kada mi je aero uključen, htjeo bih znati jeli moguče promjeniti boju taskbara da bude tamnija?

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne, znači da su ispravljeni svi dotad manifestirani bugovi i poboljšana kompatibilnost sa raznoraznim aplikacijama.

Poanta dijeljenja milijuna kopija beta i RC 1 je bio da mi instaliramo to na bezbroj konfiguracija i poinstaliramo bezbroj aplikacija na te instalacije. Sve greške pri tom nastale, nedostajući drajveri, crashevi i hangovi aplikacija, nekompatibilnost instalacije itd. automatski su slane Microsoftu. Ta infrastruktura postoji još od Viste, zove se Customer Experience Improvement Program (CEIP).

RTM je plod toga, sve što su mogli ispraviti ispravljeno je.

16 godina
neaktivan

Desni klik na desktop, Personalize, Window Color ti je dolje. Biraj boje, guraj slider.

16 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Desni klik na desktop, Personalize, Window Color ti je dolje. Biraj boje, guraj slider.

to je samo kada je aero uključen a meni je aero isključen zbog jednog problema sa njime.

They call me a killer, a monster, a terrorist. Im all of these things.
16 godina
kaiserus kaže...

to je samo kada je aero uključen a meni je aero isključen zbog jednog problema sa njime.

Pardon ,odgovoreno ti je ,poslušaj čovjeka!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 19:18 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
Teerex kaže...

U čemu je problem? Makni kvačicu sa Enable transparency, i biraj boje i zasjenjenost. ja sam sad imao plavi, rozi, crveni, crni i svakakvi taskbar, bez Aera.

17 godina
Windows 7 - dojmovi

Instalirao sam RTM verziju i imam pitanje.

gdje je nestao onaj logo prilikom boota iz rc verzija, ovaj visitin mi je ružan?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Instalirao sam RTM verziju i imam pitanje.

gdje je nestao onaj logo prilikom boota iz rc verzija, ovaj visitin mi je ružan?

Link na 2 recepta za rješavanje.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ajd neka mi netko cimne link za download Windows 7 Croatian na PM.

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
MihaDJ kaže...

Ajd neka mi netko cimne link za download Windows 7 Croatian na PM.

Hvala !

Belji seCool  U instaliranoj Sedmici ide se u Control Panel -> Windows Update i tamo ima 30 i nešto language packova za instalaciju ,među njima i hrvatski! Samo se stavi kvačica ,klikne na OK i onda na Install updates i počinje download i nstalacija!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 12:14 (kizo2703).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice