Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.366.797
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - download
kizo2703 kaže...

Da ,Sedmica je dostupna!! Kako za MSDN i TechNet pretplatnike tako i za sve službene testere.

Nije da se hvalim ,ali pogledajte slike!! Nadam se da su svi koji su se javili na poziv ovdje na forumu ,prijavili se i instalirali hrvatsku verziju ,te sudjelovali slanjem prijedloga i bugova Microsoftu dobili ,ili će dobiti ovakav mail.

Dobro sve pročitajte ,downloadajte ,instalirajte i uživajte u svojim Windowsima.

ima li ko još ovakvih invite-a, aj nek neko dobre duše da jadnom čovjeku Smijeh

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ok. kako doci do legalne verzije a da to nije kupovina u ducanu ?

da ukratko objasnite jer pojma nemam

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jedino da ti netko pokloni legalni ključ! A to baš nisam siguran da će se nać takva dobra duša!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 1:39 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...

Da ,Sedmica je dostupna!! Kako za MSDN i TechNet pretplatnike tako i za sve službene testere.

Nije da se hvalim ,ali pogledajte slike!!

Osmijeh

Pa čestitke, kolega beta testeru i vlasniče RTM keya!Namigiva

Every hole is a goal!
16 godina

Također ,kolega!!

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Jedino da ti netko pokloni legalni ključ! A to baš nisam siguran da će se nać takva dobra duša!

možda neko ima više ključeva Smijeh

ako neko ima send me pp. nije ilegalno :)

Čekamo...10.11.09.
17 godina
kizo2703 kaže...

Koliko sam skužil ,samo amerikanci će moć birat!!

Nope birat su mogli svi koji su bili u sluzbenim testiranju engleske verzije, bez obzira odakle su. A ja zakasnio 1 dan sa prijavom, aaaaaaaaaaaaaaa

Ali nema veze, Skinut cu si Eng 64bit verziju, spremiti image na externi HDD i kada zatreba... ;o)

Failure is always an option...
16 godina

Iskreno ,meni je baš svejedno! A i box bi moral čekat do 22. 10. Ovak imam svoju verziju sad ,imam ključ ,a sam izgled diska se može kopirat i isprintat.

Bitan je sadržaj ,ne pakiranje!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 11:31 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Jel zna netko zašto mi je u sedmici bez obzira koji build koristim brzina interneta uvijek manja od maksimalne. Ista stvar je i na visti. Kod mene bi brzina trebala biti 4 mbit/s, ali na koji god speedtest odem uvijek mi pokazuje 3,5. Kao da si sustav rezervira ovih 0,5 koji mi uvijek fale. Na XP-u takvih problema nemam, tamo je brzina uvijek 4. Jel ima još netko takav problem? Ponavljam na 7 i visti, na xp-u je OK. Molim vas da mi to objasnite! Pomagajte?!

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Instalirao 7600 i sad mi na taskbaru nema msnaNeodlučan pa moram gasit prek taska,rijesenje?

to je short verzija sta sam napisao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Neznam jeste primjetili... ali nakon sto vam se srusi nekakav program ili nesto (najcesce instalacije) pa vam Windowsi ponude kako rijesiti taj problem... Prije bi morali googlati kako rijesiti neku sitnicu, a sada skoro svaki put Windowsi sami predloze rijesenje koje je efektivno. Meni se mozda u 5 - 10% slucajeva dogodilo da mi nisu znali rijesiti problem. Pohvala microsoftu!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 17:23 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Evo samo mala napomena svima koji koriste rtm verziju win 7.

Instalirajte NVIDIA PhysX drivere, nema veze ako imate ATI ili NVIDIA grafičke kartice, nećete moć igrat neke igre ako to ne instalirate. Javljat će vam JiT grešku prilikom pokretanja određenih igara.

Znači odete na NVIDIA i samo downloadirate i instalirate, ponovo napominjem, nema veze ako vam grafička kartica nije NVIDIA, samo instalirajte.

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi
Vakaka kaže...

Evo samo mala napomena svima koji koriste rtm verziju win 7.

Instalirajte NVIDIA PhysX drivere, nema veze ako imate ATI ili NVIDIA grafičke kartice, nećete moć igrat neke igre ako to ne instalirate. Javljat će vam JiT grešku prilikom pokretanja određenih igara.

Znači odete na NVIDIA i samo downloadirate i instalirate, ponovo napominjem, nema veze ako vam grafička kartica nije NVIDIA, samo instalirajte.

pozz

Mozda mi to pomogne a mozda i ne,naime imam instaliram gta 4 i kad igram prek lana onda mi u pozadini sam error baca a kad minimiziram cujem ga a nema nis,vratim se u igru i onda nakon 10 min mi igra crasha..Win 7 7600 32 bitan. patch od gta je zadnji 1.0.4.0,neznam vise sta bi bilo,ovaj problem mi se dogadao samo kad sam instalirao win7 prije ne.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo ja sam na b7600 cak sam ih i aktivirao .....:)

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
feniks0809 kaže...

Jel zna netko zašto mi je u sedmici bez obzira koji build koristim brzina interneta uvijek manja od maksimalne. Ista stvar je i na visti. Kod mene bi brzina trebala biti 4 mbit/s, ali na koji god speedtest odem uvijek mi pokazuje 3,5. Kao da si sustav rezervira ovih 0,5 koji mi uvijek fale. Na XP-u takvih problema nemam, tamo je brzina uvijek 4. Jel ima još netko takav problem? Ponavljam na 7 i visti, na xp-u je OK. Molim vas da mi to objasnite! Pomagajte?!

Vistu više nemam ,ali evo ti moji testovi - Sedmica nešto sporija ,ali u biti podjednako! Zakaj je to kod tebe tak ,ha ko ga sad zna!

Seven Seven
XP XP
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2009 21:08 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

nisam bas pratio temu niti skuzio...dakle windows sedam ima za skinut na netu i radi bez problema?

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

nisam bas pratio temu niti skuzio...dakle windows sedam ima za skinut na netu i radi bez problema?

sa ms-ovih stranica možeš legalno skinuti release candidate verziju, a sa torrenata puno drugih buildova, te rtm verziju

Bubamara na steroidima. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
Ner0 kaže...

Upravo tako, od Microsofta dobijes link za skinuti sve varijante Ultimate verzije 32 i 64 bita (Engleski ili neki od jezika na koji su prevedeni) i serijski broj za aktivaciju. Kvaka je jedino u tome sto da bi dobio linkove moras biti jedan od testera koji su dobili pozivnicu i sudjelovali u sluzbenom testiranju, prijavljivali bugove, sudjelovali na forumu i chatovima...

Failure is always an option...
17 godina
Fake_Alert kaže...

Instalirao 7600 i sad mi na taskbaru nema msnaNeodlučan pa moram gasit prek taska,rijesenje?

to je short verzija sta sam napisao :D

Pokreni messenger u Vista Compatibilty modu i dobit ćeš messenger notification iconu.

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja imam windows 7 rc build 7100 i windowsi su odlični!!!

Mada mi neke igre jos nerade al nea veze

WTF???
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarScream kaže...

Osmijeh

Ima veze... kad neka omiljena igra ne radi to je razlog da se zamjeni OS...

Osmijeh

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
Faerdhur kaže...
StarScream kaže...

Osmijeh

Ima veze... kad neka omiljena igra ne radi to je razlog da se zamjeni OS...

Osmijeh

Nemogu pokrenuti Neverwinter...

Ozbiljno razmišljam o dual bootu sa XPom... Grrrrrrr!

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ovdje ima popis igara koje su navodno testirane na W7 i rade na njemu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

F.E.A.R. combat radi provjereno na Win7 64bit

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Ovdje ima popis igara koje su navodno testirane na W7 i rade na njemu.

Nema NWN :(

Imam Diamond Edition i stvarno mi se žao odljepiti od toga... Igra mi je stvarno prirasla srcu... Imam i NWN2, ali nije to to.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Cod 4, Crysis warhead, GTA SA, NFS: MW, GRID, HAWX, COJ:BIB, Assassins Creed

Ove igre rade kako spada na Win 7 RC 7100 x64

Moj E-3 ima dobre ISO performanse jer pije Iso Sport svaki dan :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

COD 4 isto radi i PB samo ga treba updateat provjereno na win7 x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ozbiljno razmišljam o dual bootu sa XPom

Ne znam kako ti i drugi, ali meni je nekako uvijek bilo gotovo"nativno" u odnosu na računalo da isprobavanje novoga OS-a ide na neku sporednu particiju, a provjereni OS mi je uvijek defaultni za korištenje.

Preporučam ti da strpljivo kreneš, popiješ pivo - dva, i staviš najprije svoj najstabilniji OS koji si iskusio, pusti da radi Windows Update, stavi drivere, alate, igre, napraviš Ghost image i onda postaviš Windows 7 na sporednu particiju, pa tamo skokni raditi i testirati kad imaš vremena i volje.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Jel mi možete reći koji je zadnji build windowsa 7 koji se može legalno aktivirati s beta ključem s microsoftovih stranica?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igor kaže...

Jel mi možete reći koji je zadnji build windowsa 7 koji se može legalno aktivirati s beta ključem s microsoftovih stranica?

mislim da je 7229 verzija bila zadnja.

sniper only
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice