Meni neće da instalira AC97 Audio driver od Realteka.
Instaliran je automatski od strane Windowsa, ali zvuč se prekida svakih par sekundi bilo kod mp3ca, bilo kod videa.
Također, kad se pokrene Windows update, uspori mi se i zauzeće procesora je 100% bar 10 minuta (dok radi system restore prije updejtova, a sad me zeza da skinem updateove za Office 2007).
već od ranijih buildova Win 7 su mi predobri. Ova beta 1 je ful bolja i stabilnija od Viste. mislim da cu prec na win7 u potpunosti u beti 2. samo da mi radi GTA IV tamo i ja sam spreman.
Još kad bi netko tu bio sposoban objasniti što to znači "stabilnije" gdje bi vam bio kraj...
jete li vidili ovo kad se več raspravlja o win 7
Ja imam instaliran Windows 7 build 7000
problemi su u tome sto mi se wireless gasi pa pali svakih desetak sekundi
a windows mail ili ga nema ili ga ja ne mogu pronaci
ostalo radi uredno
U osnovi se slažem sa svime navedenim... kao desktop kompjuter imam PC (prije svega zato jer je sramotno kako je slaba grafika u imacovima) ali moj sljedeći laptop definitivno će biti MacBook :)
Meni isto ne radi BS player i 5.1 zvuk, svi ostali programi rade i to verzije za XP.
I bilo bi dobro da se drzimo Windowsa 7, a komentare o OSX-u,linuxima i ostalim glupostima ostavite za neki drugi thread.
Kako se instalira windows 7
Kako se instalira windows 7
kako
postavis u BIOS-u da ti se boota s cd-a, restartas komp i pricekas da ga boota...nakon toga stisces next i napravis particije i onda opet next...pricekas da zavrsi instalaciju koja ne traje dugo i eto...
hvala ti puno koja si ti legenda
evo jos par slika
pitanje.
instalirah win7 na svoju nejaku kantu i radi sasvim u redu.
zanima me sljedeće.. na početku instalacije je bila opcija "upgrade".. jel ta opcija za starije buildove win7 ili?
kaj taj tip instalacije točno radi?
Meni se nesviđa novi Taskbar... Npr. pokrenem msn... i kada mi netko pošalje poruku, ne otvori mi se prozor dolje nego se kao podupla kockica od MSNa što me nervira... Ako bi neko rekao kako staviti klasičan taskbar bio bih mu vrlo zahvalan...
moze li netko baciti listu drivera, igrica, programa i ostalog koje nova Sedmica ne podrzava?!
moze li netko baciti listu drivera, igrica, programa i ostalog koje nova Sedmica ne podrzava?!
Pozdrav,
imam win7 instaliran vec tjedan dana i sasvim sam zadovoljan. Jedini problem na koji sam naisao do sada je da se Win Explorer zblesa i restarta kad napravim Win Update preko All Programs. Jel netko naletio na slican problem?
Thx
moze li mi neko obijasniti sto je to beta dali je to neka međuverzijja ili
moze li mi neko obijasniti sto je to beta dali je to neka međuverzijja ili
to je jedan stupanj u razvoju nekog programa. program je gotov, al još nije spreman za izdavanje, nego se distribuira određenom broju korisnika (to može varirati) te se onda vrše masovna ispitivanja stabilnosti cijelog programa, traže se greške, bugovi itd itd.. korisnici u tom slučaju kontaktiraju s proizvođačem te "mu" šalju svoja iskustva, mišljenja..
to je to ukratko.
tu je cijeli opis, na engleskom
Nemojte me krivo razumjeti, ali zanima me ZAŠTO ljudi koji inače nemaju pojma ni o osnovnim stvarima (pitanja tipa kako instalirati, nepoznavanje razlike između 32bit i 64bit) kod računala. Beta verzija je namijenjena TESTIRANJU ljudima koji se barem malo razumiju u stvari i mogu popraviti neke sitnice. Ako neki potpuni amater ide koristiti BETA operativni sustav što će se dogoditi? Potpuni raspad sistema? Poslije toga će uslijediti pljuvanje jer "ništa ne radi"?
Netko bi sirotanima trebao objasniti da beta NIJE besplatna kul verzija windowsa. Beta je tu kako bi se TESTIRALA i PRILAGODILA kao krajnji proizvod i samim time je namijenjena malo naprednijim korisnicima. Pogledajte koliko smo skrenuli sa "naših mišljenja" na pitanja kao "koji driver moram instalirati al ne znam koju grafičku imam".
Ljudi dajte se saberite i prestanite radit gluposti. Opet će krenit pljuvanje bez razloga.
Jedna informacija:
Chrome mi radi SAVRŠENO i stvarno ne razumijem probleme koje neki ljudi imaju. Čak mi je i Firefox 3 stabilniji nego na Visti ili XPu. Ima li netko pojma zašto ili samo imam sreće ovaj put..
Netko bi sirotanima trebao objasniti da beta NIJE besplatna kul verzija windowsa. Beta je tu kako bi se TESTIRALA i PRILAGODILA kao krajnji proizvod i samim time je namijenjena malo naprednijim korisnicima. Pogledajte koliko smo skrenuli sa "naših mišljenja" na pitanja kao "koji driver moram instalirati al ne znam koju grafičku imam".
Ljudi dajte se saberite i prestanite radit gluposti. Opet će krenit pljuvanje bez razloga.