Windows 7 Build 7201 i Call of Duty 4 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.430
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 7 Build 7201 HELP!

Ovako instalirao sam Windows 7, build: 7201, sve funkcionira besprjekorno sem igranja. Nakon ulazka u Call of Duty 4 poslje 5 minuta me kika PB sa sljedecom porukom:

PunkBuster kicked player '=EUnet|J0k3R=' [for 0 minutes] ... RESTRICTION: unknown Windows API Function [131136]

Odmah nakon kicka mogu se reconnect-at ali je kick neizbjezan nakon nekih 5 minuta. . .

Probao sam sljedeci turtorial bez uspjeha!

Ukoliko netko zna efektivan nacin rjesavanja ovog problema molio bih ga da mi pomogne, uploadat cu i screen kick-a

kick kick
Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:37 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam ja skužio to ti je zbog toga što Win 7 koristi (ima) directX 11, a punkbuster to ne kuži nego misli da je oblik varanja pa te zato kicka. To se meni dogodilo i u COD-u 2.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti se dešava jer PB nije apdejtan za Win 7 kernel i ono po čemu se Win 7 razlikuje od Viste

PB vidi kao moguće cheatove/hackove. Meni CoD na Sedmici radi sa nekim PB serverima, a sa

nekim ne... Probaj naći neki server koji te neće kickati ili igraj na non-PB serverima.

@Crystal6, kick nema nikakve veze sa DX-om 11 jer CoD-ov engine koristi DX 9.

Po toj logici CoD (PB) ne bi trebao raditi ni na Visti jer ona ima DX 10...

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 Build 7201 HELP!
punkbuster oduvijek ima problema sa 7-icom..
ubuduce probleme postojte u temu http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-problemi/24299.aspx
a ne otvarat nove teme ;)
eXtreme overclocker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice