ajd ekipa pomozite.
uglavnom skinuo sam davno nekad onu rc verziju win 7, instaliro, radilo sve kul,fajn. 7ica mi nasla sav hardver, apdejto sam drivere za sve i tak.
nisam imao problema pa sam instalirao 7icu i na lap na kojem takodjer radi sve super ali... dolazi do problema na mom desk kompu... pocinje se restartat sam od sebe, cuje se
klik i onda ide sve ponovo. restart je se desavao dok sam igrao igru, dok sam surfao, dok sam slusao mjuzu i u idle modu, dok uopce nisam sjedio za njim .... u raznim vremenskim intervalima
izmedju samog restartanja. ispocetka povremeno, pa mi nije ni smetalo toliko, vise sam to pridavao da je to rc verzija pa cu instalirat punu i tak ali zadnja dva dana se restartanje desilo nebrojeno puta,
a kad se restarta onda win upozori da se nije nesto normala desilo, i da li zelim uci u win 7 kroz safe mode, sa mrezom ili sa command prompt i bla bla ili normalno. krene logo i vrti i onda stane kad bi trebao
uci u sam system, zacrni ekran i vidi se samo pointer od misa. i tako i kroz safe mode i tako kroz normalan mod.znaci vise nisam mogao uci u system uopce. nije pomoglo ni sys restore, ni last good known configuration, win nije nasao nikakve greske u onim dijagnozama ...
napomena 1. da je radilo sve bez problema vise od 2 mjeseca, da nisam nista overkloko ili dodao kakav novi dio hardvera!system je normala temperatura, normala u svim vrstama opterecenja komp, od igara do multimedije i idle moda.
-sav hardver imam zamjenski, znaci od rama,procesora, graficke,napajanja i sve sam to izvrtio u potrazi za slabom tockom, ali problem nije tu. onda sam deinstaliro rc verziju, instalirao sam win 7 ultimate 64 bitni koji sam posudio od frenda (orginal). i desilo je se isto!!! a najcudnije mi je sto mi je sama instalacija novih windowsa trajala vise od 1h i nakon što je sve bilo isto pokusao sam jos jedanput instalirat i sad to uopce vise uopce nemogu uradit. bootam ga,idem na clean instalaciju,formatiram disk, on jedva ide, onda stane, krene, kopira, i kad dodje do complete instalation ne ide dalje ... a treba samo se vratit u instalaciju nakon restartanja i dovrsit je. zavrti disk, dodje do win 7 loga, treba se vratit u instalaciju, dovrsit je ... ali on ostane na black screenu, monitor mi se nakon nekog vremena iskljuci i gotovo. onda ga ja restartam , pokusam ga natjerati na dovrsetak, odem u safe mode, ali onda dobijem poruku da nemogu dovrsiti instalaciju u safe modu i nista. i puko sam više ...
evo sad pisem sa istog kompa ali sa instaliranim XP i nemam nikakvih problema. radi savrseno. jos jednom napominjem da mi 7ica radila bez problema vise od 2 mjeseca!!!
inace moj komp je ... Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz, 4 gige rama, matična Gigabyte MA770-UD3, graficka xfx 4830.