Win 7 RC- random restartanje

poruka: 5
|
čitano: 2.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 problem - baci kamenje na system!!! :-)

ajd ekipa pomozite.

uglavnom skinuo sam davno nekad onu rc verziju win 7, instaliro, radilo sve kul,fajn. 7ica mi nasla sav hardver, apdejto sam drivere za sve i tak.
nisam imao problema pa sam instalirao 7icu i na lap na kojem takodjer radi sve super ali... dolazi do problema na mom desk kompu... pocinje se restartat sam od sebe, cuje se
klik i onda ide sve ponovo. restart je se desavao dok sam igrao igru, dok sam surfao, dok sam slusao mjuzu i u idle modu, dok uopce nisam sjedio za njim .... u raznim vremenskim intervalima
izmedju samog restartanja. ispocetka povremeno, pa mi nije ni smetalo toliko, vise sam to pridavao da je to rc verzija pa cu instalirat punu i tak ali zadnja dva dana se restartanje desilo nebrojeno puta,
a kad se restarta onda win upozori da se nije nesto normala desilo, i da li zelim uci u  win 7 kroz safe mode, sa mrezom ili sa command prompt i bla bla ili normalno. krene logo i vrti i onda stane kad bi trebao
uci u sam system, zacrni ekran i vidi se samo pointer od misa. i tako i kroz safe mode i tako kroz normalan mod.znaci vise nisam mogao uci u system uopce. nije pomoglo ni sys restore, ni last good known configuration, win nije nasao nikakve greske u onim dijagnozama ...

napomena 1. da je radilo sve bez problema vise od 2 mjeseca, da nisam nista overkloko ili dodao kakav novi dio hardvera!system je normala temperatura, normala u svim vrstama opterecenja komp, od igara do multimedije i idle moda.

-sav hardver imam zamjenski, znaci od rama,procesora, graficke,napajanja i sve sam to izvrtio u potrazi za slabom tockom, ali problem nije tu. onda sam deinstaliro rc verziju, instalirao sam win 7 ultimate 64 bitni koji sam posudio od frenda (orginal). i desilo je se isto!!! a najcudnije mi je sto mi je sama instalacija novih windowsa trajala vise od 1h i nakon što je sve bilo isto pokusao sam jos jedanput instalirat i sad to uopce vise uopce nemogu uradit. bootam ga,idem na clean instalaciju,formatiram disk, on jedva ide, onda stane, krene, kopira, i kad dodje do complete instalation ne ide dalje ... a treba samo se vratit u instalaciju nakon restartanja i dovrsit je. zavrti disk, dodje do win 7 loga, treba se vratit u instalaciju, dovrsit je ... ali on ostane na black screenu, monitor mi se nakon nekog vremena iskljuci i gotovo. onda ga ja restartam , pokusam ga natjerati na dovrsetak, odem u safe mode, ali onda dobijem poruku da nemogu dovrsiti instalaciju u safe modu i nista. i puko sam više ...

evo sad pisem sa istog kompa ali sa instaliranim XP i nemam nikakvih problema. radi savrseno. jos jednom napominjem da mi 7ica radila bez problema vise od 2 mjeseca!!!

inace moj komp je ... Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz, 4 gige rama, matična Gigabyte MA770-UD3, graficka xfx 4830.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj istestirat memoriju memory testom, na istom je screenu kao i safe mod pa javi kako je test završio ili jeli uopće počeo...

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 10:52 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Win 7 problem - baci kamenje na system!!! :-)

da, radio sam taj memory test, prosao je 100 % i nije nasao nikakav problem.

15 godina
neaktivan
RE: Win 7 problem - baci kamenje na system!!! :-)

e meni se ista,al identicna stvar dogodila. inace sam 2. srednje,idem za racunalnog tehnicara pa nemam previse iskustva,ali nikad nisam dozivio ovako nesto. meni je iznimka samo to sto mi ni safe mode nece upaliti jer bi onda iskoristio system restore,a kod starog mi dvd od 7-ice (u kazni sam od jucer, roditeljski,a starom ej katastrofa ak imam i jednu jedinicu.) pa ak moze netko javit rjesenje da si slozim komp

17 godina

Klik & Restart = HDD - Vjecna lovista

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice