Napravim clean instalaciju win 7, radi sve ok neko vrijeme, kad izgasim komp pa ga upalim kasnije nece da mi se loada system nego stoji na onom crnom ekranu gdje bi se trebao pojavit win logo. Monitor mi je upaljen, u pozadini kao da se nesto desava, ali ne vidim nista osim crnila :-)
U medjuvremenu sam napravio par izmjena u systemu, install nod-a, wireless kartice, mozzile i nekih josh sitnih programa ali nista bitno. Btw moram naglasit da kad instaliram sys , nakon sto se loadaju oni pocetni fileovi, cekam oko 5,6,7 min da dodje bilo sto na ekran osim onog plavog ekrana na kojem vidim samo mouse pointer i to je to. Onda me pita koji jezik bla bla bla i onda kad treba snimit fileove i to, opet stane par minuta, kao da se nista ne desava, i onda zavrti dvd i krene. Ovaj postupak sam ponovio vise puta i uvijek je isti.
Isao sam na onaj memory test, sve je proslo ok. A sumnjao sam na to. Imam 3 harda i sve kombinacije sam uradio, tako da iskljucujem i tu opciju.
Imao sam instaliran win 7 vec prije ali sam odustao od njega nakon zivciranja, pa sam bio na stabilnom xp-u i sve je radilo ok. Neznam koji k. se desava!!! Znaci ponavaljam nemam nikakvih hardware problema jer mi komp radi skroz normalno pod xp-om ali pod ovim sranjem ne. evo sad radim u win 7 koju sam maloprije instalirao ali ne znam do kad ce durat. A kad radi komp mi bolje radi nego na xp!!!
I tako na raznim verzijama od one rc verzije, do ultimate , 64 bitnih, 32 bitnih. Sve pokusao jedino da bacim komp, ali radi super: pod xp-om :-)
Neki tip mozda??? Tnx :-)