Vista i XP Dual Boot

poruka: 4
|
čitano: 1.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista i XP Dual Boot

Posjedujem Vistu SP1 na C: particiji a trenutno mi je potreban i XP tj oba OS-a tako da moram uraditi dual boot.

Posjedujem još dvije slobodne particije po 100 giga te na jednu od njh planiram intalirati XP.

Molio bih pomoć i savjete što trebam uraditi,na što trebam paziti tj kako sve to izvršiti da bi dual boot radio bez problema.

Ponavljam već imam instaliranu vistu (formatiranje partcijie na kojoj se ona nalazi ne dolazi u obzir) te ću instalirati xp.

Molim za pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vista i XP Dual Boot

Uz malo trazenja po forumu nasao bi i moj vodic :)

LINKACH

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
Vista i XP Dual Boot

Dali ti je nužan dual Boot ? Imaš zgodnih rješenja tipa besplatan MS Virtual PC, VirtualBox ili nešto što se plaća tipa WMVare. Pa na njega instaliraš Windows XP. To je dosta dobro rješenje ako imaš dosta rama (1GB ili 1GB+)

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista i XP Dual Boot

Opet! Imaš već 5 put otvorenu tu temu.Malo čitaj po forumu.A dual-boot je tak jednostavno napraviti da ga i djeca iz malog vrtiča znaju napraviti,pogotovo dok to radiš sa Vistom i XP-om koji jednostavniji ne mogu biti.Pogotovo Vista koja sve sama podesi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice