Stariji pc i prelazak sa xp na win7

poruka: 10
|
čitano: 1.898
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

imam komp :

proc amd 3200+,

1gb memorije (ne mogu kupiti dodatnu memoriju jer takvih više nema)

graf nvidia 7600gt

Da li se isplati prijeći na sedmicu (npr izvođenje igara na istim postavkama detalja)

ili je najbolje za moj stariji stroj da vrti dobre stare xp windowse?

0 0 hvala 0
15 godina

Iskreno mislim da ti je bolje da ostaneš na xp-u. Mislim da ti se neisplati prelazit na 7-icu bar ako se mene pita. Win xp je jako dobar windows i da sam na tvom mjestu (da imam takvu konfiguraciju, a do nekidan sam i imao nešto slično) ostao bi na xp-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 19:23 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Stariji pc i prelazak sa xp na win7
Korny1603987 kaže...

imam komp :

proc amd 3200+,

graf nvidia 7600gt

Da li se isplati prijeći na sedmicu (npr izvođenje igara na istim postavkama detalja)

To je pretpostavljam ddr 1 memorija.Ma imaš nje za kupit al rabljene.
Proguglaj malo po netu.1 gb je dosta za 7, al opet bi preporučil da u slučaju prelaska na 7 staviš još 1 gb.

17 godina

tvoj izbor....na 7ci češ moći isto što i na xp-u sada...razliku nećeš osjetiti, osim što je 7ca vizualno lijepša, te mnogo jednostavnija za instalaciju, te nema kasnijeg instaliranja drivera i sl. muka kao kod Xp-a Namigiva

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wiz3m4n kaže...

tvoj izbor....na 7ci češ moći isto što i na xp-u sada...razliku nećeš osjetiti, osim što je 7ca vizualno lijepša, te mnogo jednostavnija za instalaciju, te nema kasnijeg instaliranja drivera i sl. muka kao kod Xp-a Namigiva

Slažem se u potpunosti.  I svakom bi preporučio prelazak na 7-icu. Ali iako je za 32-bitnu verziju minimum 1gb ja bi ipak preporučio još dodatnih 1gb tako da nema brige.

17 godina

pogledaj što će ti windows upgrade advisor reći:

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx

minimlne zahtjeve za 7-cu imaš, ali kao što gore netko reče: potraži po oglasima još gigu memorije, neće ti baš 7-ca letiti samo

sa gigom

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 19:42 (Floki).

0 0 hvala 0
16 godina

Meni windows 7 radi fenomenalno na P4 2,4 Ghz, Nvidia FX 5200 i 512 MB rama na 400 Mhz. Klizi ka Xp, a koristi 274 MB rama.

17 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

imam komp :

proc amd 3200+,

graf nvidia 7600gt

ako želiš nešto novo, moja preporuka je jedna od linux distribucija. ako si početnik predlažemi ti mint, radi jako dobro na slabijim konfiguracijama i sa uključenim efektima izgleda fenomenalno.

16 godina
neaktivan
Kobe24 kaže...

Meni windows 7 radi fenomenalno na P4 2,4 Ghz, Nvidia FX 5200 i 512 MB rama na 400 Mhz. Klizi ka Xp, a koristi 274 MB rama.

Ček to kad ti je upaljen bez ičeg?Čestitam?Što igraš na tome ? Igraš se crtanja oblaka u paintu jer više memorije nemaš?Sve čestitke :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran

XP zadrži...ako u biti nemaš tri dobra razloga za prelazak na sedmicu....nedavno sam uzeo novi HP 4710 s i instalirao XP...jako je stabilan a za igre super platforma...za sve ostalo boot-am linuxMINT..XP-linuxMINT dual boot (čuo sam..ne razapinjite me sada..da su sedmicu kreirali rukovodeći se idejama linux-a i to baš od MINT distribucije....) osobno,nemam dobar razlog ići na sedmicu..a ako je samo look u pianju...sedmica još puno kasni za linux GUI-em...

voč dis...Namigiva

naravno ovo je ULTIMATE EDITION

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice