Problem sa WIN 7 ACCountom (Pomagajte HITNO)

poruka: 3
|
čitano: 674
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

D.D Ma imam WIN 7 i na njemu sam imo 2 acc (1. za programe i raditi ,2. za zezancje(Igre,Surfanje...itd...) i sada brat (5 godina) mi dok sam bio na WCu izbriso account di su mi svi programi i sve a sve prezentacje,webhosting passworde,Template,programse sam imo na tom ACCountu u Documentu i kad je izbriso account to se izbrisalo pa me zanima ak se ikako moze vratiti acc stvarno mi je HITNO Pa bi zamolio ak se moze da mi objasnite (6 projekta koje sam moro odvrsiti do nedelje mi je na tome i svi dokumenti koje sam prije naveo) pa mi je stvarno hitno.

Hvala svima i LP

http://www.bytelove.com/images/uploads/Gadgets/linuxgear/x-ray-tux-sticker.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Udi u windows patriciju pa u mapu users i tamo pokušaj naći mapu pod imenom tvoga izbrisanog acc-a. Sto se tiče programa oni će ti ostati instalirani u mapi program files(ili negdje drugo) pa ih možeš pokrenut sa drugog računa.

Najbolji način da se zaštitiš od toga jest da praviš back-up svih podataka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa WIN 7 ACCountom (Pomagajte HITNO)

Ne znam na koji način ,osim ,ako imaš napravljen system image backup. Ako imaš ,napravi restore. Ako ne ,ne znam.

Inače ,u Sedmici je administratorski account disablean po defaultu ,a svi ostali su standard useri ,pa se nadam da tvoj izbrisani nije bil administrator.

I kak možeš imati account koji koristiš za posao nezaštićen ,da nije postavljena lozinka ,bez koje se ne može izbrisati??

Probaj naći nešto ovdje ili ovdje .

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice