"Padaju" mi windowsi-pomoć!

poruka: 3
|
čitano: 2.616
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam problem. u zadnjih par dana  sam  stavljala  windowse ponovo jer sam trebala više mjesta na  hard disku,a nije baš velik.  sve je u redu prošlo s instalacijom i radili su par dana, ali   prije  2 dana  nije mi se komp htio  pokrenuti ,i pisalo je da   nedostaje  file  "system 32 configuration" i da  repairam  windowse.

Na  ponovnoj  instalaciji nije bilo za  "Popravljanje " windowsa  uopće, nego  sam morala ponovo sve  stavljati.  I    sve je prošlo ok, i danas  su mi se opet srušili.

Ja uopće neznam zbog čega bi to moglo biti to rušenje  windowsa,  jel mi može tko  pomoći,bilo savjetom ili nešto?  Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Najvjerojatnije te RAM zeza... Testiraj ga, ako izbaci gresku znas kaj trebas napravit :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: "Padaju" mi windowsi-pomoć!
Atomic-7 kaže...

Imam problem. u zadnjih par dana  sam  stavljala  windowse ponovo jer sam trebala više mjesta na  hard disku,a nije baš velik.  sve je u redu prošlo s instalacijom i radili su par dana, ali   prije  2 dana  nije mi se komp htio  pokrenuti ,i pisalo je da   nedostaje  file  "system 32 configuration" i da  repairam  windowse.

Na  ponovnoj  instalaciji nije bilo za  "Popravljanje " windowsa  uopće, nego  sam morala ponovo sve  stavljati.  I    sve je prošlo ok, i danas  su mi se opet srušili.

Ja uopće neznam zbog čega bi to moglo biti to rušenje  windowsa,  jel mi može tko  pomoći,bilo savjetom ili nešto?  Hvala

Skini Hijackthis pa ga pokreni i onda napravi kak vidis na videu, povecaj si usput video tamo na cjeli ekran da bolje vidis. Log koji ce izbacit Copy-Paste tu na forum pa da vidim kakva je situacija kod tebe trenutno.Cool

http://download.cnet.com/Trend-Micro-HijackThis/3000-8022_4-10227353.html

http://tinypic.com/m/4qmpax/2

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice