Office 2007 na više računal

poruka: 5
|
čitano: 2.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Interesira me dali je moguče da se instalira Office 2007 sa jednim key-em na više računala a da pritom ne kršim zakon  i da pritom sva računala (4kom.) istovremeno koriste isti. Valjda ne tražim previše.  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Office 2007 na više računal

Ovisi o licenci.

Najbolje da pročitaš licencu koju si kupio pa češ znati.

ako ne razumješ što točno piše, probaj zatražiti tumačenje nekog pravnika

i-VTEC
17 godina
neaktivan
RE: Office 2007 na više računal

Baš nedavno u jednoj firmi(nije beznačajna) svi su imlali office s jednom licencom ali su dobili "prijateljsko "upozorenje da to tako ne ide,svaki komp .koji je u firmi mora imati
svoju licencu ,vlasnikje odmah naručio sve što treba i koliko god treba licenci,drugi slučja je u domovima zdravlja,također svaki komp je morao imati svoju licencu,naravno svi oni mogu raditi i bez licence ,samo na jednoj prijavi ,ali izgleda da više tako ne može jer su komisije počele malo više obračati pažnju ,a i sami ljudi su počeli prijavljivati....stoga na vlastitu odgovornost kako će tko sebi nabavljati koliko i kako licence.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Može se instalirati Office 2007 na više računala sa jednim key-em ako imaš odgovarajuće licence, npr. kod mene u firmi uzeta je Open Value Subscritpion. To je nešto kao pretplata koja se plaća jednom godišnje. Za vrijeme trajanja pretplate u slučaju izlaska nove verzije automatski dobijete CD-ove sa instalacijom i novi key za tu verziju. Key je samo jedan i s njim se može instalirati na sve PC-eve. Naravno ako se taj key pojavi na internetu i masovno se počne instalirati Office, oni (M$) će već znati od koga je key došao. Taj Office se može i legalno instalirati kod kuće jedino bi trebalo posebno nabaviti medij. Nakon isteka pretplate ona se može otkupiti ili nastaviti na slijedeći period, nešto u stilu leasinga za aute, a ako ne onda bi trebalo deinstalirati Office sa svih PC-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hvala Perica ovo mi se čini kao odlično rješenje sad ću samo saznat kolko košta i to je to. Mislim da bi ovako mogao uštedit nešto novaca.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice