Ne otvara niti jednu particiju

poruka: 8
|
čitano: 3.693
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem na prijenosnom racunalo ASUS X51RL,operativni sustav je windows xp professional.Problem je  tome kada pokusam otvoriti bilo koju od particija pita me s kojim programom da otvorim...Mogu otvoriti samo preko explorera ili adress bara...Nisam u mogucnosti da reinstaliram windowse i zbog toga mi treba hitna pomoc.Postoji li i ako postoji rjesenje,kako to popraviti.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne otvara niti jednu particiju

to ti je neki usb virus...

rješit ga se moreš tako da pobrišeš autorun.inf datoteku sa svake particije (dakle c:\autorun.inf, d:\autorun.inf itd...) i restartaš komp...

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Mogu naci ako u adress baru upisem ime ali nikako drukcije ga ne mogu naci....samo mi iz adress bara otvori odmah taj file u notpadu,ali nema nikakve datoteke pod tim imenom da je mogu obrisati.Ako pokusam obrisati izravno taj sadrzaj u notepadu ne dopusta nikakve promjene....

17 godina
neaktivan

Probaj s nekim alatom napraviti malo reda u registru, npr. Tune Up -om.Defragmentiraj diskove , a nebi bilo zgoreg ni odskenirati s nekim antispyware/virus programom.OsmijehI pogledaj kaj ti se diže sa windowsima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 13:41 (Bugy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma sve je to ok.....defragmentirao sam ja diskove...ali taj file autorun.inf mi ne da da otvorim niti jednu particiju normalnim putem...nadjem ga ja ali je on skriveni file a ne mogu postaviti naredbu show hiden files jer mi opet ne dopusta ni to...mozda uz taj dolazi i jos neki virus koji ne dopusta prikazivanje skrivenih datoteka???ne znam sto da radim?!ako netko zna molim da napisete sve mogucnosti...p.s.u command promptu sam uspio rjesiti pitanje d particije ali mi nikako ne da da otvorim c,uopce ne reagira kad upisem normalno C:\,cijelo vrijeme mi stoji C:\documents and settings\user >   kada bih uspio u command prompt-u samo uci u c particiju bez ovoga documents and settings uspio bih to i obrisati,ali mi ne dopusta,s d particijom je sve islo normalno...

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 16:04 (somy).
16 godina
neaktivan

dakle, otvoriš command prompt i upišeš "del c:\autorun.inf" bez navodnika...

onda "del d:\autorun.inf" i tako dalje za svaku particiju..

i onda tribaš restartat komp...

17 godina
neaktivan

Probaj sa nekim LiveCD OS-om kao što je BartPE ili Knoppix obrisati autorun.inf .

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

uspio sam obrisat iz command prompta i restartirao sam komp i sve radi kako bi trebaloCool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice