Croatian Language pack za Vistu

poruka: 9
|
čitano: 5.974
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Preko Windows update-a primjetih da je od jučer dostupan paket za (pretpostavljam) prevest vistu na hrvatski. Volio bih Probati instalirati paket, ali ako mi se ne svidi, je li moguće povratiti sve na staro bez dizanja OS-a? Da li netko zna nešto o tome?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Croatian Language pack za Vistu

Moguce je deinstalirati Hrvatski Language Pack.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
prihvaćeno rješenje

nemoraš deinstalirati dovoljnoje otići upravačka ploča->sat, jezik i regija->promjena jezika prikaza-> izabereš hrvatski ili engleski ovisno koji trebaš, za ultimate sigurno i prevedena je najviše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti se ne svidi i ne mislis ga koristiti, onda ga radije deinstaliraj, dobit ces cca. 600 Mb slobodnog prostora na disku.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan
// A postoji li kakva šansa da se navedeni CRO Language pack nađe na slijedećem BUG-ovom DVD-u?! Naime, ja imam u svom selu samo DialUP vezu i to 33kbps pa ako bih krenuo sa skidanjem možda bi moj čukununuk doživio da je to i skinuto.
17 godina
neaktivan

Prijatelj mi na laptopu ima predinstaliranu njemacku verziju Viste (naravno legalnu) ali odbija mu se instalirati Croatian Language pack za Vistu.

Da li ima neko rjesenje ili da zrtvuje ovu licenciranu u zamjenu za piratsku hrvatsku varijantu.

Tamo gdje je kupio laptop mu ne mogu (ili ne zele) dati drugu verziju jer je njemacka verzija dosla predinstalirana a u Microsoftu mu kazu da to trazi iskljucivo na mjestu gdje je kupio laptop, kao oni nemaju nista s tim.

Zvuci kao "lud, zbunjen, normalan" ali ispasta krajnji korisnik.

Zanima me da li je neko od Vas imao slicnih problema ili jos bolje ako zna kvalitetno rjesenje bio bih veoma zahvalan.

- ASUS P5E, LGA 775, Intel X38/ICH9R, BUS 1333 MHz, DDRII
- CPU INTEL Core 2 Quad Q6600, 2.4GHz, LGA775, BOX
- DDR II 2 GB, DDR2-800 takeMS kit 2X1GB DualChannel
- HDD 400 GB WD4000AAKS SATA2 16MB/7200rpm
- DVD RW ASUS DRW-1814BL 18x Lightsc.DualFront-black/silv. RET
- Kućište ANTEC Gamer case NINE HUNDRED, bez napojne
- Napojna jedinica ATX PowerLine 650W retail 2xPCIeX 120mmF
- Club3D CGNX-X982DD 9800GTX 512MB DDR3 2xDVI 675/2200

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije valjda da niko nema kakav pametan prijedlog ili rjesenje za ovaj "problem"
17 godina

Nek instalira englesku verziju i upotrijebi serijski broj od te njemacke verzije. Sumnjam da je key bash ogranicen na njem. verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"Problem" je rijesen. Instalirao sam mu hrvatsku verziju Viste, ukucao key od njemacke verzije i telefonskim kontaktom sa Microsoft-om rijesio aktivaciju.

Naravno, kad sam se obratio lokalnom predstavnistvu uvjeravali su me da je to nelegalno i nemoguce a potom sam se obratio na drugi direktni broj i bez problema uradio aktivaciju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice