Brza instalacija win xp

poruka: 8
|
čitano: 3.876
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Brza instalacija win xp

Dal netko zna kako instalirat brzo win xp sa svim dodatnim programima,cuo sam da se vindowsi mogu instalirat za 10-15 min pa ako netko nešto zna o tome.hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Brza instalacija win xp

U 10-15min je neizvedivo, a o 30min bi se moglo govoriti ako instalacija ide unattended sa sticka na PC novijeg datuma.

Treba ti WPI za automatsku instalaciju Windowsa i dodatnih programa. BTW, win7 se inst za kakvih 20ak min.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

za 10-15 minuta nema šanse. samo za instalaciju windowsa-a treba najmanje pola sata, plus još najmanje tolko za drivere i ostale programe

sedmica se može u 20-ak min, ali opet treba vremena za drivere itd

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
koriva kaže...

Dal netko zna kako instalirat brzo win xp sa svim dodatnim programima,cuo sam da se vindowsi mogu instalirat za 10-15 min pa ako netko nešto zna o tome.hvala

-to je moguće samo s kopijom sistema (image).

-Postoji i brže rješenje, liveCD ili USB, s portable appsima. Ubaciš i za par minuta (jer se malo sporije boota) imaš sve, skoro kao u normalnom OSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 17:56 (ihush).
16 godina
Brza instalacija win xp

Mislim da čovjek misli na sistem sa instaliranim programima. Prvi put ćeš morati sve ručno instalirati, sve aplikacije, igre, drajvere i ostalo. Zatim pomoću nekog alata tipa Norton Ghost napravi image sistemske particije i sačuvaj je negdje. Kada ti nakon nekog vremena sistem postane spor ili ga oštete virusi vrlo brzo možeš vratiti sve u prvobitno stanje. Znači imaš sistem sa svim instaliranim programima i igrama za oko pola sata.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brza instalacija win xp

Da to je klasicna instalacija,sa ovim wpi dobiješ samo dodatne programe a ne brzinu.

Znate ono tipa instalacije kad instaliraš win na formatiran hd pa onda programe  a onda sve bekap na dvd pa brza instalacija na sljedece racunalo .Sori tek kad sam postao onda sam vidio topik iznad,da baš to mislim samo dal je to moguce vratit na drugo novo racunalo sa slicnim cipsetom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:02 (koriva).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
koriva kaže...

Da to je klasicna instalacija,sa ovim wpi dobiješ samo dodatne programe a ne brzinu.

Znate ono tipa instalacije kad instaliraš win na formatiran hd pa onda programe  a onda sve bekap na dvd pa brza instalacija na sljedece racunalo .

Sori tek kad sam postao onda sam vidio topik iznad,da baš to mislim samo dal je to moguce vratit na drugo novo racunalo sa slicnim cipsetom.

Izvedivo ako su sva računala hardverski identična. Dakle, instaliraš windowse i sve što ti treba, drivere, podesiš da sve radi kako treba, pokupiš najnovije updateove i onda sa recimo Norton Ghostom napraviš image sistemske particije. Sad taj image možeš staviš u idući PC i imaš funkcionalan stroj sa svim programima za 15ak min. Naravno, samo treba podesiti "jedinstvene" stvari tipa dodatni korisnik uz admina (ako svi moraju imati svoj acc) i postavke LANa (možda ni to nije potrebno, ovisno o konfiguraciji mreže).

EDIT: moraju biti skroz isti inače te čeka BSoD kod bootanja.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:06 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

Ma to je to ,stvarno ludnica kako na ovom forumu za deset minuta možeš  riješit sve,hvala svima,poz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice