jasno mi je da postoji tijelo koje daje koncesije.. ali mi nema smisla da ne postoji tijelo koje bi oduzimalo iste.
rtl već par godina nema nikakav program, novatv također. zalome im se tu i tamo filmovi koji nešto valjaju, ostalo je katastrofa..
zanima me kako luksemburg dozvoljava da se njihovo ime dovodi u kontekst sa ovakvim tv izmetom
jasno mi je da postoji tijelo koje daje koncesije.. ali mi nema smisla da ne postoji tijelo koje bi oduzimalo iste.
rtl već par godina nema nikakav program, novatv također. zalome im se tu i tamo filmovi koji nešto valjaju, ostalo je katastrofa..
zanima me kako luksemburg dozvoljava da se njihovo ime dovodi u kontekst sa ovakvim tv izmetom
evo naprimjer danas.. danas je jedan skroz prosječan dan.. pa da vidim što nam nude RTL i nova
-----------
RTL
8.00-18.30 -> na programu je 5 sapunica, jedna domaća (na momente, al samo na momente) humoristična serija, jedna lifestyle (kako mi se gadi ta riječ) emisija i nešto žutila..
u 18.30 imamo vijesti koje su nam došle u novom look-u, koji je sterilan i dosadan. sa muškarcima našminkanim od glave do pete i nezanimljivim tonom..
naravno, rtl vijesti ne bi bile rtl vijesti da nema nepotrebnog senzacionalizma sa epskom glazbom u pozadini.
19.00-22.00 još malo lajfstajla, malo sapunice za one koji su došli doma s posla
u 22.00 imamo neki akcijski film B kategorije, sa 1000x prožvakanom temom "osvete i uznemirenim duhuvima prošlosti ™" i neizostavnom zvijezdom steven seagalom (nećemo sad ulazit u možebitne kvalitetnije filmove glumca, prevladava trash)
poslije filma imamo još nešto malo vijesti
nakon toga, u 23h i nešto sitno imamo opet B film sa seagalom koji traje do pitaj boga kada..
poslije toga astro show za ono malo preostalih debila koji sad imaju priliku i nazvati u eter i blamirat se pred našminkanim slatkoriječivim pljačkašima uživo
nakon toga ide još malo sranja od programa i onda napokon kraj programa, koji dolazi, eto, jedno 18 sati prekasno.
---------
Nova tv
ujutro imamo nešto dječjeg programa koji zatupljuje današnju djecu. iskreno, za jedno 15 godina će djeca izgledat ko da su na tripu, a to nije ni čudno kad se vidi kaj im se fila u te nejake mozgove. di su oni kvalitetni crtići, koji na lijep način uče o moralu i poštenju?
ove pedobear i pedo-bob graditelj stvari me plaše..
oko 8.30 opet imamo zatupljujućeg programa, al ovog puta za roditelje djece koji su nakon djece i njihovog zatupljujućeg programa sjeli u fotelju po svoju dozu nije-me-briga-za-stanje-u-državi-i-svijetu tripa. tu se naravno nađe i nešto žutila, taman oko ručka, valjda da nam zgade jelo i da izgubimo tek.. možda na taj način zapravo štede naš novac izgladnjujući nas?
u 17h su vijesti (wow!)
gumus - nastavak serije (ne znam za vas al meni ovo zvuči ko neko jelo odvratnog izgleda i još goreg okusa)
18.30 - žutilo za večeru.. opet nam štede hranu i novac
19.15 - vijesti nove tv.. dobro je za pogledat, al samo dok ne počne dnevnik na hrt. taman oko tog vremena nas počnu filat sa vijestima koje postaju sve dosadnije i je moguće pročitat na svakom portalu koji imalo drži do sebe. naravno, s dozom žutila ili nekog nepotrebnog komentara.
jedino kaj mi je zbilja dobro u tim vijestima jest stari dobri sijerković i njegova prognoza vremena.
oko 20h imamo domaću popularnu seriju. ne znam jel dramska il humorstična al znam da je puno ljudi gleda. neka im.
oko 22.30 ide neki film.. kolko sam skužio, filmovi su daleko bolji na novoj nego rtl-u.. jest da su protkani reklamama i da su često B produkcije kao i na rtl al nekako ih je veći gušt gledat. evo, sinoć sam npr gledao "istinite laži" sa švarcijem i jebozovnom jamie lee curtis i mojoj sreći nije bilo kraja.. na rtl-u se to nikad ne događa.
naravno, na novoj tv film ne bi bio film ukoliko isti ne bi bio prepolovljen sa večernjim vijesti (wotafak?!!??!!!!11)
poslije idu uglavnom reprize, ponekad dobrih filmova..
iza ponoći uglavnom prožvakane al bitno kvalitetnije serije nego na luksemburško-hrvatskoj televiziji
u rane jutarnje sate nam dolazi malo astrologije za one koji si ne znaju sami sreću proizvest, nego im za to treba našminkani slatkorječivi pederko s televizije ili oronula ženska egzotičnog imena poput Kllea, Sarahh, Igma itd itd..
-----------
tko garantira da se sranje neće pretočiti i na nove sestrinske (k)anale?
tko će to gledati (1.) i tko će za to odgovarati (2.)?
1. puno ljudi, takav smo narod
2. nitko, takav smo narod
ima li ikoji razlog da ne bacim televizor u smeće i nedavno kupljeni receiver?
naravno da ima..
treba biti sam svoj majstor i preko tv-a gledat sadržaj s kompa, koji je skinut s interneta ali pošto je sav taj sadržaj backup legalno kupljenih filmova i serija, nemam problema s time.. čak me briga što me država unaprijed smatra lopovom i naplaćuje mi medije i diksove po nešto višoj cijeni. neka..
Dođe mi da ih nazove i kažem: Pa nemoj te me hebat, pa sve je ovo bilo, i to već četristoosamdesetdevet zilijuna puta!?
Ajmo mi lipo pokrenuti mini-akciju BUG Foruma.
Pravila će biti jednostavna - nikad nećemo gledati ovo smeće. Pa nek oni prikazuju te svoje reklame i 'Farmera Rodrigueza', ja ih neću gledati.
Učlanite se u mini-akciju danas! Sudionici akcije dobivaju dodatne bodove ako obrišu ovo nje-sra sa svoje liste programa. Bodovi se također dijele i za gnjevne e-mailove redakciji. Učlanite se danas!
Pravila će biti jednostavna - nikad nećemo gledati ovo smeće. Pa nek oni prikazuju te svoje reklame i 'Farmera Rodrigueza', ja ih neću gledati.
Učlanite se u mini-akciju danas! Sudionici akcije dobivaju dodatne bodove ako obrišu ovo nje-sra sa svoje liste programa. Bodovi se također dijele i za gnjevne e-mailove redakciji. Učlanite se danas!
računajte na mene
Moj najbolji frend još si nije nabavio digitalni prijemnik ( budala jedna ) i sada gledaju doma samo TV Moslavinu.
Moj najbolji frend još si nije nabavio digitalni prijemnik ( budala jedna ) i sada gledaju doma samo TV Moslavinu.
lol
Ja ću se zadužit za ovo podebljano!?
Mogli bismo zaspamat s komentarima na Facebooku i web stranici
Ili da svi napisemo neka svoja 'nadanja', kako zelimo gledati sci-fi ili dokumentarne serije, a ne ova sranja... :)
Ako nebuspijemo, onda samo zatrollati :)
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Mogli bismo zaspamat s komentarima na Facebooku i web stranici
Ili da svi napisemo neka svoja 'nadanja', kako zelimo gledati sci-fi ili dokumentarne serije, a ne ova sranja... :)
Ako nebuspijemo, onda samo zatrollati :)
Im in, dok su kod kuće roditelji plaćali "maksTV", bilo je sve ljepo, vrtili se il crtići il Discovery Science, al sad kad sam student, nije mi baš do plaćanja nečeg dodatnog, tako da, ili korist od svih tih poruka ili spam, svedno je!?
urednik@domatv.hr
Uživajte. :)
Ajmo predložiti neku skroz novu seriju i onda ih non-stop gnjaviti da je puste. Naravno, kad odbiju, vrijeđati ćemo ih :)
Ja necu gledati to smece od televizije 100% jer ne gledam niti ostale programe.
gledao sam ove godine TV ukupno oko 30-35 puta. Znaci F1 subota-nedjelja.
Kad vidim svoje kako gledaju RTL i gutaju ona sranja tipa sto je Severina dobila od Sv. Nikole poludim. A tek preuvelicavanje na vjestima . Kao da su alieni dosli na Zemlju.
Sve to treba ukinut i gledat samo dokumentarce o zivotinjama i malo sporta.
Kakve serije.
Cim sam otvorio stranicu,IE se srusio,toliko o tome.Vjerovatno nije zelio da vidim te "serije".
Ali sam cuo od frenda sto ce bit pa mogu rec:"IE hvala !"
pa ko će to gledati šrot šrotova
Vidi se na koju populaciju cilja Doma TV.
Na penzionere i glupane, ipak njih ima najvise...
I na p3dere i p1ckice.... jesam sad sve obuhvatio?
Na penzionere i glupane, ipak njih ima najvise...
Joj, pa barem sam mislio da je to lako za pogoditi sudeći po formatu filmova i serija koje namjeravaju emitirati, pa i po samom dizajnu stranice.
a sta je HRT 3 i 4 danas mi se to pojavilo!
a sta je HRT 3 i 4 danas mi se to pojavilo!
to su rezervirana mjesta za hrt-ove specijalizirane kanale
Ja ga nikad nisam izgubio!
Ljudi raspored tv programa možete naći na Kamo.hr-u
Dali ce od nova godine svi programi bit u 16:9 formatu?
Lako moguće
ne
ne
Hvala Dragom Bogu