Chrome vraća po nekoliko stranica unatrag

poruka: 6
|
čitano: 716
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Desilo mi se nekoliko puta iz čista mira da Chrome vrati po 3-4 stranice unatrag iz čista mira , iako nisam ni taknuo miš. Zna netko što bi moglo biti u pitanju? Isto tako mi se desilo u zadnjih desetak dana dva puta da miš jednostavno izgubi napajanje kao da je isključen iz kompjutera, i onda ga ja ručno iskopčam i ukopčam odmah i normalno dalje radi. Nikad se to prije nije dešavalo. Napominjem da je miš sad već prilično star, neznam točno koliko.

Edit- sad se to ne dešava samo u Chromu, već npr odem na control panel, kliknem na uninstall program i da ću odabrati koji da uninstaliram program on me vrati stranicu natrag na control panel. Miš poludio

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2025 22:02 (ReverseFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Sve je gore i gore iz sekunde u sekundu. Ja kliknem lijevom tipkom miša da neki prozor otvorim on otvori i vrati me natrag odmah. Nema mi smisla kupovat novi miš ako neznam da li je problem u trenutnom mišu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Chrome vraća po nekoliko stranica unatrag

-miš osim osnovnih tipki lijevo-desno, može imati i dodatne tipke kao back.. ili programabilni macroi, enivej.. ako je miš sumnjiv vrlo lako je krivac, dok teoretski može biti bilo koji drugi soft kao i tipkovnica na kojoj se jednako zaglavi tipka back (strelica lijevo..), tj to su dva glavna-prva sumnjivca, ako ih dedukcijom nekako eliminiraš tad tražiš dalje npr malware ili grekška u driveru-softu neki utils za podešavanje miša ili gaming.. dok bilo koji soft može poslati naredbu back kao scancode-tipku npr media playeri s popularnim tipkama play-stop-ffwd.. itd.

edit: ++

dedukcija level 1, za one koji nemaju baš ništa drugo za probu, npr drugi-rezervni miš :) ..

-isključiš miša, radi malo bez.. tipkaj, koristi menije-tripke-kratice kao alt-tab .. otvori notepad, tipkaj.. surfaj, i zaključiš, ili je problem nestao, tad je krivac miš-hw, ili je jednako, tad nije miš i spojiš ga nazad, tad isključiš tipkovnicu i opet ponoviš isto.. itd. .. od nečeg moraš krenuti, snalažljivost s dostupnim resursima, ako nemaš ništa, to je ono što možeš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2025 22:25 (ihush).
10 godina
ihush kaže...

-miš osim osnovnih tipki lijevo-desno, može imati i dodatne tipke kao back.. ili programabilni macroi, enivej.. ako je miš sumnjiv vrlo lako je krivac, dok teoretski može biti bilo koji drugi soft kao i tipkovnica na kojoj se jednako zaglavi tipka back (strelica lijevo..), tj to su dva glavna-prva sumnjivca, ako ih dedukcijom nekako eliminiraš tad tražiš dalje npr malware ili grekška u driveru-softu neki utils za podešavanje miša ili gaming.. dok bilo koji soft može poslati naredbu back kao scancode-tipku npr media playeri s popularnim tipkama play-stop-ffwd.. itd.

Sad s mobitela pišem jer nemogu nista vise ni otvoriti a da me ne vrati natrag. A nemam rezervni miš da testiram.

Edit- vidio tvoj edit pq cu probati sad to

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2025 22:26 (ReverseFlash).
10 godina
ihush kaže...

edit: ++

dedukcija level 1, za one koji nemaju baš ništa drugo za probu, npr drugi-rezervni miš :) ..

-isključiš miša, radi malo bez.. tipkaj, koristi menije-tripke-kratice kao alt-tab .. otvori notepad, tipkaj.. surfaj, i zaključiš, ili je problem nestao, tad je krivac miš-hw, ili je jednako, tad nije miš i spojiš ga nazad, tad isključiš tipkovnicu i opet ponoviš isto.. itd. .. od nečeg moraš krenuti, snalažljivost s dostupnim resursima, ako nemaš ništa, to je ono što možeš.

Čini se da je miš ipak problem, iskopčao sam ga, zasada nisam primjetio da bilošto vraća

10 godina

https://www.keyboardtester.com/tester.html

probaj ovo da isključiš tipkovnicu iz jednadžbe - isključi tipkovnicu i koristi on screen win tipkovnicu pa onda uključiš ovu pa vidiš šta "stišće"

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2025 22:36 (miki_the_pirat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice