Američki tinejdžeri misle da društvene mreže štete

poruka: 3
|
čitano: 1.033
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Američki tinejdžeri misle da društvene mreže štete".
12 godina

Da, takva je biologija čovjeka. Tinejdžeri misle da su superheroji i da su svi oko njih više-manje nekakvi npc-ievi.

Ono što je zabrinjavajuće jest da u današnje vrijeme, zahvaljujući društvenim mrežama, imaju iznimnu moć utjecaja na društvo u cjelini. Počevši od svih modernih grana industrije i uslužnih djelatnosti, gdje se sve kompanije i čimbenici prilagođavaju u svrhu eksploatacije - što je i logičan slijed.

Nije problem što su tinejdžeri ono što jesu već što se tolika indirektna financijska moć, a time i politička - nalazi u rukama korporacija i organizacija koje iskorištavaju te društvene skupine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Re: Američki tinejdžeri misle da društvene mreže š
sličan stav imaju oni koji igraju igrice na konzolama ili kompovima o ekipi koja visi na tiktoku... zapravo nisu daleko jedni od drugih.

ps, naravno da se šalim, opće je poznato da je prosječni igrač COD-a ili WoW-a neizmjerno inteligentniji od nekog ko visi na tiktoku, jel...

0 0 hvala 0
17 godina

Prvi put čujem da ljudi koji igraju CoD misle da je to loše za ekipu s kojom igraju online. Zapravo, što više čitam komentar, sve mi manje ima smisla.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice