Video kamera do 5000 kuna

poruka: 8
|
čitano: 3.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Hola svima,

ovako, tražim kameru, po mogućnosti hybrid - DV + memory card/HDD?...do 5 somova...potrebna mi je za posao, snimanje raznoraznih reportaža/promo materijala pa da to kvalitetom i liči na nešto...sa svim priključcima (HDMI, mic....), a idealno bi bilo da ugrađeni mic ima kolku tolku kvalitetu i opcije...help me!

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 15:49 (erva).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video kamera do 5000 kuna

?? znas ti koliko je 5000 somova?????

to ti je 5 milijuna kn ako nisi znao

a ja se ne razumijem bas u video camere....ovo samo da te ispravim

5 somova ti je 5000kn

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

lapsus calami...

0 0 hvala 0
17 godina

Nemoj Canon (imam HV 30). Slika je dobra/vrlo-dobra, ali ergonomija je katastrofa. Najgora stvar je zoom tipka koja je toliko preosjetljiva da mi dođe da kameru bacim, a ne da je prodam i unesrećim nekoga. Slijedi katastrofalno rješeno pregledavanje snimljenog materijala gdje se ne zna tko pije, tko plaća, a daljinski je jad i bijeda. Baterija je totalni užas. Kameru sam platio oko 7000kn, ali mislim da joj se sada cijena znatno niža. Prijatelj ima HV 20 i kaže da isti je shit kao HV 30.

Preporučam Panasonic (imam 3 godine stari model kojeg više nema za kupit). Slika je vrlo dobra za ne-HD (Leica objektivi su stvarno prva klasa), a upravljanje snimanjem i pregledavanje materijala je izvrsno rješeno. Ne znam cijene u RH (zadnjih nekoliko mjeseci nisam doma), ali za tu lovu se valjda može naći neki solidan HD Panasonic model.

Od Panasonica imam i 4 foto-aparata, tako da brand mogu preporučiti - nikad nikakvih problema, a performanse i kvaliteta izrade odlični.

Ke?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video kamera do 5000 kuna
autorov komentar
...nešto i gledam te panasonice...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

...nešto i gledam te panasonice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sonyeve HD kamere su ti isto dosta dobre

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Canon HG20 vrlo vrlo kvalitetna HD camera,cak mislim da je bila kamera godine ili tako nesto...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice