Digitalna kamera do 1000kn

poruka: 5
|
čitano: 6.014
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci treba mi digitalna (HD) kamera do max max 1000kn...

treba mi za snimanje nekih sportskih aktivnosti (ugl ekstremni sportovi) i za uobicajeno snimanje nekih događaja...

moze i polovna samo da je u dobrom stanju....

kakva je ova npr http://www.njuskalo.hr/digitalne-kamere/aiptek-ahd-300-hd-kamera-video-1080p-8mp-slike-oglas-1169965

trebalo bi mi sto prije

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Digitalna kamera do 1000kn

stvarno mi ne pada na pamet niti jedna hd kamera do 1000 kuna.. ali glede ove kamere, moram ti reći da to ne kupuješ, jer je kamera obično smeće. jesi pogledao tu snimku s youtube? katastrofa. kamera nema nikakvu stabilizaciju (što nije uopće niti čudno) za takvui kategoriju, pitaj boga na koliko fps uopće snima (snimanje eksremnih sportova ne dolazi u obzir), neki žnj senzor, dakle u slabijim svjetlosnim uvjetima je doslovce ne upotrebljva (snimanje "nekih događaja" kako kažeš-ne dolazi u obzir, osim ako ćeš sa sasobom nositi reflektor od 500 wata i stativ).. uglavnom našao sam puno nedostataka, a jedina prednost je ta što stane u svačiji džep. uglavnom, nova košta 900 kuna, a ako si želiš bezveze izbiti iz džepa 700 kuna onda ju kupi.

ako naiđeš na neku drugu, slobodno postaj ovdje link i rado ću ti pmoći s kojim savjetom.

a u međuvremenu si pročitaj ovaj članak.

15 godina
neaktivan

hvala na odgovoru...

ugl..meni netreba nista specialno....tu i damo da snimim koji skok i prve korake svog malog necaka

prije sam uvjek snimao s mobitelom SEK610i i slika je bila ocajna na vecem monitoru...sad sam dobio HTC Touch Diamond i slika je 3x bolja...

i sad kad sam vidio kakve snimke daje ova kamera..uzivia san se :D

znam da nemogu puno ocekivat za kameru od 700-800kn al vise dat nemogu.....

btw...sta mislite o Toshibi Camileo p10 HD?

ima li jos kakvih preporuka...vazno mi je uglavnom da se ne kvari (ili da je servis jeftin)

16 godina
neaktivan

ova prva kamera je po meni bolja od te toshibine, iz razloga što se sigurno ne kvari toliko kao toshiba. o toshibinim kvarovima imaš više tema na forumu, i ljudi su uglavnom nezadovljni s njom. javljaju se nekakvi problemi oko punjenja baterije, pa oko spremanja videa na karticu, i čitao sam i o pritužbama na nekvalitetan servis.

ne znam da li si pročitao onaj članak za koji sam ti dao link gore. uglavnom osobno se bavim video montažom, i moja kamera košta oko 20000 kuna. pa ako ti treba koji savjet slobodno pitaj. malo pogledaj po njuškalu te polovne kamere i ako nađeš koju pitaj za mišljenje i rado ću ti odgovoriti. nemoraš se bazirati na hd kamere, dovoljno ti je nešto što sprema na dv - na kazeticu, jer za obrđaivanje hd videa ti treba malo bolji softwer i hardver. kazetice su jeftine i uvijek ih možeš spremiti negdje u ladicu i po potrebi ih kasnije pregledavati. kamere koje snimaju na kartice ili hard diskove su u nedostatku jer te sve vide trebaš spremati na svoj hard ili snimati na dvd-e. a jednom kada počenš snimati nećeš moći stati, i sav slobodan prostor će ti se brzo napuniti, pa ćeš onda neke stvari morati bristati..uglavnom, po meni je bolja opcija dv kamera, dakle s kazeticom. ali i to ima svoj jedan neodstatak, jer onda moraš tu snimku prebacivati na pc tzv procesom "capturinga", za to ti treba fireware kabel i fireware port na pc-ju. to te košta cca 100 kuna sve skupa. a capturing možeš, ako baš nemaš niti jedan drugi program, raditi i s movie makerom od windowsa, koji je besplatan. postoji naravno i puno puno biljih programa za takve stvari u kojim se taj video može lijepo obraditi (tranzicije, naslovi, itd itd).

14 godina
neaktivan

ma joj ne slusaj ga ( govori dobro ,ali i nje sve tocno )

dakle imas kamera dost jeb**ih za do 1000-1100 kn primjErice nekih sonyevih  imaju oko  30-60fpsa,ali zato imaju po 2-4.5 Mpx....

ali ti je opet HD :P

ALI MENE ZANIMA ovo jel neko zna zasto na fotoaparatu se ne zatvara poklopac od objektiva ... taj sam problem imo i onda sam potreso fotic i opet se zatvorio ( taj poklopac se zatvara kad se kamera gasi i objektiv ulazi unutra ) ,ali SAD imam novi problem ,sada ne mogu NISTA ,ALI BAS NISTA  fokusirati kako treba !! isuse poludit cu.... i rub slike mi je mutan....

korisitm lumix DMC  LS 80 ,panasonic  digitalni fotoaparat,star je 2-3 godine  i garancija mi je istekla !!

POMOC!!

na ovom linku je sve detalbnjo jos objasnjeno ! :P

http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/panasonic-lumix-dmc-fz45-iskustva/91335.aspx?page=0&jumpto=1926279&sort=asc&view=flat

danas sam nasao na njuskalu toshibnu camileo P 10 za 250 kn,ali kvaka je u tome sto lik nema bateriju zato je necu uzet... .ali sam  kazem 

:P

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 22:40 (mojsije1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice