uradio sam to,ali je sad problem kad ukucam hdderase.exe pise mi da taj program mogu pokrenuti samo sa win 32..a kod mene je 64 bit windows :/ sta sad :/
Probaj s Parted Magic - KLIK
Uzeo novu kantu (i5 4440+8GB rama + 1TB Toshiba 7200rpm) i novi Samsung 850 EVO 120GB SSD.
Crystaldiskmark kaže ovo:
Jesu li ovo dobri rezultati?
Instalirao sam samo SSDfresh, da li da još instaliram Magician software kako bi dobio još bolje performanse?
Jel' netko imao problema s nadogradnjom software-a obzirom da su Samsungovi 850 modeli brickani s najnovijim firmware updateom.
DObri su ti rezultati, uzivaj
uspio sam uraditi secure erase i sad windows mi prepozna ssd disk ali ga ne pokazuje gdje su diskovi...i odem preko disk managementa nadjam taj ssd i da napravim novi disk i kad odem na format cijelo vrijeme pise samo formating nista se ne desava...a pokusavo sam da dignem sistem na taj ssd i kad dodjem do stavke gdje imas opcije ono da napravis novi disk pa da ga formatirs...eh tu ja idem da napravim novi disk i izbaci mi neki error i onda samo nestane disk...pokusao sam i da prebacim sistem sa hdd na ssd nece ni to...na kraju mi error izbaci...crystaldiskinfo mi pokazuje da je zdravlje ssd 100 % stvarno ne znam sta mu je :/