Pomoc pri odabiru SSD-a

poruka: 38
|
čitano: 6.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc pri odabiru SSD-a

Ja ne znam zašto uopće toliko razmišljaš, razlika između SSD-a i SSD-a je gotovo ne vidljiva, naravno ovdje govorim o SSD-ima iz iste klase, tako da se previše zamaraš, uzmi najisplativije i to ti je to, prelazak s hard-a na SSD razlika 100%, prelazak s solidnog SSD-a na najbolji, razlika 5%!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Pomoc pri odabiru SSD-a
Ivsa kaže...

Ja ne znam zašto uopće toliko razmišljaš, razlika između SSD-a i SSD-a je gotovo ne vidljiva, naravno ovdje govorim o SSD-ima iz iste klase, tako da se previše zamaraš, uzmi najisplativije i to ti je to, prelazak s hard-a na SSD razlika 100%, prelazak s solidnog SSD-a na najbolji, razlika 5%!?

da, to su mi svi rekli i apsolutno se slažem, i covik koji mi prodaje mi je reka citiram " ne itaj pare, uzmi si v100 od 64gb jedva ces vidit razliku u preformansama u real life situacijama" ali hyperx-a uzimam radi kapaciteta, ne radi brzine tako da on je odlican izbor jos uvjek, u ponediljak mi dolazi btw :D bit ce slika.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Pomoc pri odabiru SSD-a

Ma sve je to OK, nisam čito cjelu temu jer se malo zakomplicirala neg sam ovak napreskokce pregledo, ja se isto slažem, ne bih uzimo SSD od 60 Gb, po meni je to premalo, svašta se tu nakrca, možda čak i koja igra, bilo bi taman knap, i meni je sljedeći u planu SSD, al mislim da ću uzet dva od 60 i u RAID, i imam malte ne najbolje iz tog "svijeta"!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ivsa kaže...

Ma sve je to OK, nisam čito cjelu temu jer se malo zakomplicirala neg sam ovak napreskokce pregledo, ja se isto slažem, ne bih uzimo SSD od 60 Gb, po meni je to premalo, svašta se tu nakrca, možda čak i koja igra, bilo bi taman knap, i meni je sljedeći u planu SSD, al mislim da ću uzet dva od 60 i u RAID, i imam malte ne najbolje iz tog "svijeta"!?

da,ja sam ima ideju da maznem 2x v100 od 60gb u raid0 ali onda ne radi trim ,a to mi nije prihvatljivo xd jer zelim da mi ssd traje, uostalom hyperx izgleda za popiydit lipo, zalipit cu ga sa strane u kuciste, vec imam plan :D,btw stvarno neznam sta bi sa 60gb, samo battlefield mi je 15 lol, a trenutno imam 75gb windowsa i softwarea. ukratko moga si bi 60gb zabit u supak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 16:17 (athlon64).
15 godina
Pomoc pri odabiru SSD-a

evo gaaa :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

ja iam 60gb i sasvim mi je dovoljno za sistem--1 terabajt hard za podatke i to je to--ovo mi nelogično instaliravati igrice na ssd!

Bahrija
15 godina
Pomoc pri odabiru SSD-a

ma da, ja sam mislia da ce mi 60gb bit sigurno malo  a sad nakon sta sam instalira sve sta mi je tribalo ukljucujuci battlefield 3 od 15gb ostalo mi je 65gb slobodno -.- lol smijem se sam sebi u facu, a igre ima smisla installat na ssd radi brzeg loadanja, pogotovo bf3 di se mape 100god loadaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc pri odabiru SSD-a

Ova dva su najbolja po svim kriterijima na našem tržištu u ovome trenutku !

http://www.pin-computers.hr/article.php?id=1502

http://www.pin-computers.hr/article.php?id=1503

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice