UE32F5500 smart tv problem

poruka: 6
|
čitano: 4.614
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakle, kupio mami jučer ovaj televizor. spojio ga na wlan, browser radi, ali kad hoću skinuti neke aplikacije imam problem...napravio sam samsung account i hoću, recimo, skinuti youtube...odem u tražilicu aplikacija, nađem youtube i onda mi ponudi download...stisnem download >>>> installing >>> i onda se opet pojavi opcija download

kad odem nazad na izbornik aplikacija youtube je tamo, ali je zasivljen, tj. ne možeš ga pokrenuti...pa ne kužim u čemu je stvar, a nisam previše iskusan sa smart tv-ima...

bilo koji savjet dobrodošao...hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam UE40F6500 i imam sličan problem. zasivljena opcija SAMSUNG ACCOUNT i ne mogu se ulogirati niti kreirati novi. Isti problem i s Youtube aplikacijom... Kaže da prije instalacije se moram registrirati pa onda instalirati...

Kupio sam u Sancta Domenici preko webshopa Svijet medija. "Stručnjaci" iz dućana kažu da njima radi sve u redu... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 19:28 (enco75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: UE32F5500 smart tv problem
Stavite državu poput njemačke i UK,pa onda probajte ili probajte update firmwarea
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

od država mogu birati samo NJEMAČKU, AUSTRIJU I ŠVICARSKU. Hmmm , samo te tri države, di su druge? Nema HR, čudno...

Software update sam probao, najnoviji mi je...

Interesantno da nema podrške na sajtu SAMSUNGA HR za moj model...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma hrvatski site je užasan,fali pola tv-a.
Pogledaj na britanskom,tamo imaju gotovo sve.
Odaberi Njemačku onda
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Riješeno! Problem je bio u starom firmwareu! Treba updatetati firmware (software) ali ne preko opcije iz TV menija nego preko memory sticka, naravno, prethodno ga skinuti s neta (više od 700 MB), ekstrakirati i onda u TV meni na opciju SOFTWARE UPDATE izabradi update preko sticka...

Hvala Bogu da sam konačno riješio... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 18:50 (enco75).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice