Dakle ovako..molim vas pokoji savjet tj preporuku, posto sam vec prosao kroz samsung, thoshibu i iskustva mi nisu ostala u pretjerano ugodnom sjecanju ( ili jednostavno nisam imao srece ) odlucio sam se za panasonic, a i kroz rane forume recenzije vjerujem da su njihovi paneli medu najboljima..no dobro pustimo sad to..dakle htio bi kupiti lcd/oled/plazmu od panasonica, idealna dimenzija mi je ona od 94cm iako ni 107cm ne bi bila pretjerana. Isto tako racunalo ce mi biti spojeno na tu istu telku tako da i to treba uzeti u obzir. Nema potrebe da tv ima svoje neko sucelje preglednike wlan ili sto vec, no ako vec ima, a sto sad :) htio bi full hd zbog racunala jeli, pozeljan bi bio usb, hdmi no prepostavljam da su te stvari dns vise manje standardne. Pa evo molim vas za pomoc u kupnji :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolji?
Money? Najvažnija stavka.
Pa da..koji je najbolji panasonicov tv u toj klasi od 94-107cm :D
cijena nije bitna...
I to ti je hitno? Ako cijena nije bitna (a nije) a nije ti hića, čekaj 2160p TV-e. Stvarno nema smisla iskeširati gomilu para na 1080p TV sa 2160p iza ugla.
pa prilicno mi je hitno posto ga trenutno uopce nemam,a kako preuredujem stan htio bi sve to odjednom rijesit...isto tako zaboravio sam spomenut da me ove 3D gluposti ne zanimaju..
pa prilicno mi je hitno posto ga trenutno uopce nemam,a kako preuredujem stan htio bi sve to odjednom rijesit...isto tako zaboravio sam spomenut da me ove 3D gluposti ne zanimaju..
Pusti sad 3D. Mislim da nitko ne može mirne duše osobi bez novčanog limita preporučiti 1080p TV. Sve što ti mogu reći je: strpi se i kasnije uživaj.
haha dobro evo ajde mi onda bar za sad preporuci neki..mirne duse jel
htio ne htio, 3D gluposti po defaultu dolaze u visim razredima. ne razumijem sad sto zelis od nas? ako cijena nije problem odes u ducan i narucis (jer ga obicno nemaju na lageru, skupo, jel'?) top model od panasonica i znas da si uzeo najbolje i najjace sto ti lova trenutno moze prisutiti.
a sad, po onome sto tebi treba (nisi napomenuo sto zelis raditi s racunalom na TV-u, pa cu ja predpostaviti da je rijec o igranju i gledanju filmova), dovoljan bi ti bio i 42S30. full HD, USB, LAN bez mreznog playera dakle nema DLNA, vise nego solidna slika, nema takve na LCD-u ispod cca12-15kKN, pristojna potrosnja struje te meni najbitnije, za razliku od jacih modela, nema aktivno hladjenje (ventilator). iako, poslusao sam ventilatore sa G serije, i ako nisi picajzla kao ja, stvarno su tihi, gotovo besumni...
sto se tice panasonic LCD modela, nemam pojma, taj me segment ne interesira pa se nikad nisam bavio njime...kako sam ja financijski limitiran za razliku od tebe, meni je previse davati brdo novaca za LCD koji mene zadovoljava slikom, dok to mogu za relativno pristojnu kolicinu novaca dobiti iz plazme.
I to ti je hitno? Ako cijena nije bitna (a nije) a nije ti hića, čekaj 2160p TV-e. Stvarno nema smisla iskeširati gomilu para na 1080p TV sa 2160p iza ugla.
Mislim da je ovo oko limita ipak pretjerano...Cijena je svakome bitna pa i onima "bez limita"...Taj koji piše ovdje po forumu i traži TV bez limita u cijeni je u najmanju ruku neozbiljan,ili se krivo izrazio i ipak ima limit u cijeni.
Quad TV su za nas daleka budućnost i ne treba razbijati glavu sa tim,barem još godinu i po dana,a i tad će cijena biti nedostupna za 90% kupaca TV-a.
Procjenjujem da bi autor teme bio zadovoljan s ovim:
http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/25834/panasonic-tx-p42st50e-3d-full-hd-plasma-mpeg4/
Ako će spajanje s računalom biti primarna stvar i kriterij kod kupnje,onda zanemarite moju preporuku.
Ako će spajanje s računalom biti primarna stvar i kriterij kod kupnje,onda zanemarite moju preporuku.
zasto?
nije spajanje s racunalom bauk, kao takvo...bitno je sto ima namjeru raditi spojen na to racunalo...
kao sto vec rekoh, ako ce gledati filmove, igrati igre, to moze proci...no ne moze ga definitivno koristiti kao zamjenu za monitor...