Problem LG 42LD450, ljubicasta linija

poruka: 10
|
čitano: 12.805
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Danas sam kupio navedeni tv LG 42LD450.

Stvar je u tome , tv je radio bajno kod covjeka dok nisam dosao doma.

Kada sam ga spojio preko strujnog kabla primjetio sam da se  linija pojavai kada se okrece u kut, dok se primi za gornji stranu. 

Na panelu se po sredini pojavi okomita ljubicasta crta. Uglavnom ne ostane po sredini panela nego jednostavno nestane.

Zna ostat kad je tv pod kutem, ali kada ga vratim nazad liniju izgubi.

Dosta me nervira to, pa zna li netko do cega moze biti. Dali je to problem s kontaktom na gornjoj strani lcd-a ? Faulty panel?

Dosta mi je hitno saznat sto moze bit problem, te dali da trazim povrat novaca covjeka, il bar neku svotu nazad, posto po meni je ovo polu ispravan tv.

Radi se o 1500 kuna.

Prilazem i slike navedene linije, te bez nje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem LG 42LD450, ljubicasta linija
mislavgray kaže...

Danas sam kupio navedeni tv LG 42LD450.

Stvar je u tome , tv je radio bajno kod covjeka dok nisam dosao doma.

Kada sam ga spojio preko strujnog kabla primjetio sam da se  linija pojavai kada se okrece u kut, dok se primi za gornji stranu. 

Na panelu se po sredini pojavi okomita ljubicasta crta. Uglavnom ne ostane po sredini panela nego jednostavno nestane.

Zna ostat kad je tv pod kutem, ali kada ga vratim nazad liniju izgubi.

Dosta me nervira to, pa zna li netko do cega moze biti. Dali je to problem s kontaktom na gornjoj strani lcd-a ? Faulty panel?

Dosta mi je hitno saznat sto moze bit problem, te dali da trazim povrat novaca covjeka, il bar neku svotu nazad, posto po meni je ovo polu ispravan tv.

Radi se o 1500 kuna.

Prilazem i slike navedene linije, te bez nje.

Ne mora značiti da je to krivica od prodavača . Može se dogoditi svakome, moglo ti je biti odmah kao što je a i moglo je za 2-3 mjeseca .. Kontaktiraj ga i pitaj da li  se to njemu događalo i svakako ako ima garanciju nosi .. A i vidio sam na netu da isto ima ljudi koji imaju takve probleme sa tim tv-om i ostalima od LG-a .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan
AmD kaže...

Ma prodavac je rekao ukoliko bude neki problem da mu se javim . Javio mu se taman pola sata nakon kupovine za to. Nije njegova krivica, al opet ja ga kod njega nisam ni okretao, tako da tu liniju nisam mogao ni vidjeti. Tv sad recimo otkad sam post stavio uredno bez crte, HAOS. Lord of the rings na 1080p :) Eyecandy

Mislim trazit nekih 300 kn nazad zbog tog i to je to... to cu mu sutra predlozit... 

14 godina
neaktivan

{#}

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Daj me nemoj hahahha {#} , ova je dobra priznajem!

Uglavnom linije nema kad ga "namjestim"....

Pa cu covjeku predlozit sutra nesto povrata ili cijeli... vidit cemo, posto mi to nije rekao... siguran sam da je znao za to.

Nemres to samo presutit... a vjerojatnost da se pojavi bas kad sam doma dosao, veoma je mala...

14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
Karlovac_047 kaže...

Pa cu covjeku predlozit sutra nesto povrata ili cijeli... vidit cemo, posto mi to nije rekao... siguran sam da je znao za to.

Nemres to samo presutit... a vjerojatnost da se pojavi bas kad sam doma dosao, veoma je mala...

Sumnjam da se samo tako to pojavi. Mozda se njemu to pojavilo i zato ga je prodao. Ali nikada ne znas..Nazovi ga i dogovori se sa njime..

14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Danas zvao kolegu koji radi u servisu, te sam mu opisao situaciju, veli da je to problem s matricom unutar panela.... Da nema veze kaj crte nema pod "odredenim kutem" , jer crta se nakon nekog vremena pojavi te se udomaci na panelu... rekao je jedini popravak je zamjena panela koja se ne isplati...

Javio sam covjeku od kojeg sam kupio tv u cem je problem, on je rekao ako problema bude da javim... Odfurao tv, dobil pare nazad i super iskustvo unatoc toj crti... vec sam se prepao posto je tv bio preko njuskala..

Uglavnom moze LOCK ili brisanje teme :)

14 godina
neaktivan

Ajde super..Rađe skupi jos koju stotkicu i uzmi si novo, makar 32'' jer se ta televizorom nije za hebatai...Lako se shebu, a popravak je drasticno skup bez garancije.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mislavgray kaže...
Karlovac_047 kaže...

a ne tip nije znao za to{#}...ma daj me nemoj...zato je i dao TV u prodaju, mada cijena i nije tka mala...

tip je išao po sistemu APP -ako prođe-prođe.

inače nema nikakvih jamstava kod prodaje polovnog. dođeš-vidiš-trstiraš-kupiš.  recimo mogao je tebi nezgodno past kod istovara iz auta. Da je on prodavao ispravan TV nema šanse da bi to uzeo natrag.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:59 (smirnoff).
14 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

A gle... covjek mi je dao garanciju i rekao ako bude problema da se javim... Moguce da je znao za crtu, moguce da nije... Ja ne citam misli. 
Da je pao kod istovara nebi ostalo nis od njega... pa nije to guma... pricamo o tv-u ... da je pao imao bi ne jedan tv neg 2-3 xd..

A ja sam isto mislio da je app, al opet lik je skroz susretljiv bio nije nikakvu agresivu brijao i price tipa meni je radilo ovo ono...

Cuj neznas.... ja uvijek kad prodajem nesto bez jamstava, uglavnom dajem  garanciju tjedan dana ....

Al da nekom skesiram 1500 kuna i kroz pola sata mi se pojavi piksel il neko sranje .... vratio bi mi pare sigurno .... pricao on dal je njemu radilo ili nesto deseto... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice