Preko kojeg playera gledate 4k filmove serije?

poruka: 5
|
čitano: 2.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Stigao i meni 4k tv. Komp spojio sa tv preko HDMI sve fino radi 3840:2160/60. Kad gledam 4k na youtube radi sve glatko i lijepo no problemi se pojavljuju kod gledanja filmova koje imam na hardu čak i 1080p filmovi imaju trzaje koristio sam gom player, u 4k čak i ne pokreće probao sam 5k player on također ne pokreće i ima blage trzaje na 1080p. MPC HC radi normalno ali mi se taj program ni malo ne sviđa moram pojačati kao kreten na tvu da bi sve imalo čulo. Što vi koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

MPV

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Potplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Poz.

Molio bih pomoć jer ne znam kako da podesim slijedeće stvari, a pošto je problem usko povezan sa ovim neću otvorit novu temu.

Znači.

Hoću gledat na tv filmove preko hdmi-a koji je spojen na pc, a tv mi je dosta daleko i kupio sam OVAJ kabel, kabel uredno radi no ja imam drugih problema.

Imam i5 6500 i jednu staru grafičku GeForce GT 220, hoću nekako da pc monitor ide preko hdmi utora od grafičke, a intel hd graphics da vrti multimediju na tv, a da mogu u isto vrijeme radit na pc nevezano za ono što se prikazuje na tv npr. kodi stream itd.

Ja sam to tako i spojio, ali ako pokrenem kodi/vlc/mpc i uključim istodobno i tv i monitor slika i zvuk idu na tv ali onda na pc monitoru imam samo pozadinu i ako kliknem nešto otvara na tv-u, u biosu je podešeno da je GT 220 primarna kartica i opcija dual monitor je omogućena.

Monitor mi ima sve konektore, a grafička dvi/hdmi/d sub, nažalost nemam dvi kabel da mogu spojit i tv i monitor preko GT 220 pa bi pretpostavljam to lakše išlo.

Zna neko kako i može li se uopće podesit ono što ja želim ?

Hvala puno ko pomogne.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Niko ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice