MPEG-4 na LCD televizoru?

poruka: 6
|
čitano: 3.934
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MPEG-4 na LCD-u i pomoc u odabviru izmedju 2 lcd-a

kupujem uskoro novi lcd i zanima me dali je to neophodno , i za sta mi to koristi, dal cu pogrjijesiti ako kupim tv bez toga , i dvoumim se izmedju ova dva televizora 

Sony - KDL 46W 4500 i Philips 47PFL7403D ,znam da je philips jeftiniji od sonya za dvije tisuce ali ako ovaj sony nema nesto bez cega apsoluto nemogu onda bi radje philipsa kupio, hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 14:32 (ktulu).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: MPEG-4 na LCD-u i pomoc u odabviru izmedju 2 l

Koliko sam upoznat, zemaljske televizije (HRT i ekipa) ce se emitirati u HD-u kodiranom MPEG-4 formatom.
Pitanje je samo kada ce to biti i kakve ce cijene MPEG-4 DVB-T prijamnika biti...

16 godina
neaktivan

aha ok thanks

16 godina
neaktivan

Ovaj Philips nema MPEG-4 tuner nego DVB-t. 47 PFL 7403 H ima HD DVB-t (odnosno MPEG4) tuner.

Za sada HD tuner nema koristi u Hrvatskoj jer se emitira samo eksperimentalno i slika je odlicna.

Vidio taj ali s 107 dijagonalom tj Philips PFL 7403H. Taj Philips je zapravo razocaravajuci je slika na HD televiziji je odlicna, ali na DVB-t je ispodprosjecna. Isto tako niti slika s DVD filmova nije bas najbolja

16 godina

Evo danas je kupio..

prvi dojmovi su odlični...slika je fenomenalna...hrt hd je briljantan,a što se tiče ostalih programa oni su analogni,ali svejedno na zavidnoj kvaliteti...analogne kanale gledam preko digitalnog zemaljskog tunera Quadro,a na tv je spojen scartom i slika je bolja nego preko tunera u tv-u...naravno jos da je namjestim kroz koji dan....

što se tiče primjedbe  za analogne programe..mislim da oni nemaju smisla jer je ovaj lcd malo ispred tog vremena...na kraju krajeva nije ni kupljena da se na njoj gleda naš "odličan" program

najviše me je dojmilo kada sam ju spojio na komp...Sapphire radeon x1950 xtx..odmah je sve proradilo,a kada sam upalio na HD rezoluciju..to se mora vidjeti..

šta se mene tiče čista DESETKA...

poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, ja sam isto prezadovoljan svojim Samsung LCDom full HD (40"), ali sad čekam da padnu cijene blu ray playera pa da se filmovi počnu vrtiti u HD-u! Belji se

(komp spojen na njega daje fenomenalan monitor od 102cm koji je jednostavno manga za gaming hehehe..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice