Um, zar ne dodje LG S60T doundbar uz G4?

Um, zar ne dodje LG S60T doundbar uz G4?
Uzimaj dok ima. Burn in je zadnjih 4 godine već kao loto da dobiješ. Riješili su to. A da i nisu, 5 godina imaš jamstva, ne znam šta se puno mislite ko hoće uzeti TV. No brainer
Ma u globalu no brainer definitivno al eto, specifično me uz to brine odsjaj radi prostorije u kojoj se gleda, ostalo mi u sjećanju da je ekran baš stakleno sjajan...
Btw. Zaboravio sam na još jednu stvar pošto nisam računao ići na OLED nego TCL Q9B dok nije iskočio ovaj C4...
A to je da imam problema s očima radi flickeringa(viši pwm pomaže) na oled mobitelima, bude li to i na tv-ima ili je drugačija tehnologija?
Znam da sam dosadan s ovoliko pitanja al nije mi baš mali izdatak pa da se ne zeznem izborom između Q9B i C4.
Hvala.
A cuj, taj njihov panel je dosta glossy, nije ko na samsungu ako na to mislis....
Ako ti je bas dnevna osvjetljena jako gdje direkt sunce udara u TV i ako ces vecinom gledat TV kroz dan, onda možda C4 preskoči...ako ćeš navečer uživat u filmovima i serijama onda uzmi...
TCL će biti dosta svjetliji kroz dan i u situacijama gdje udara sunce.
Ali kažem, 850 eura za takav OLED je grijeh ne uzeti, pa makar ga uzmi online i probaj, imaš 14 dana rok povrata ako ti neće odgovarati.
Sta je bolje uzeti za 380 eur? Hisense ili LG Nanocel?
Vidim da Hisense ima Dolby vision i atmos, a LG nema...
Konkretno HISENSE 50A7NQ ili LG 50NANO8
Nisam bacio oko na razliku između dva navedena modela, međutim dao sam šansu Hisense-u rezultiralo je time da je to bio prvi TV koji je završio na njuškalo, umjesto da je produžio nekome u familiji. Daljinac mi je bio fantastičan, to moram reći, Vidaa OS meh, Backlight bleed užasan, a sam TV je konstantno imao nekih problema, naposljetku su mi ga servisirali nakon popriličnog natezanja sa Elipsom ( matična mu bila prdnula ). Kada su ga konačno popravili stavio sam ga na njuškalo i vratio se na LG.
BTW Jel maxtv aplikacija proradila na LG televizorima (Web OS)?
Gledao neki dan, nisam imao problema sa njom. Nije radila ?
Tnx. Ma ja osobno koristim LG C4, tako da sam i ja za LG generalno. Ovo roditelji kupuju. Nisu nesto zahtjevni. Pa gledam, nezz jel za ovu cijenu od oko 350 eur mozda druge marke daju vise od LG-a. Pa gledam sad Hisense ili Lg nanocel uzeti... Vidio sam i grundig (50GHU8590) za tu cijenu. Nezz kakvi su oni...Svi od ovoh su na popustu po cijeni od oko 380 eur.
Odmah da pomognem kolegama u odluci i napišem koliko toliko neku recenziju.
Nedavno iskočila super prilika da kupim 15 dana star TCL 55Q9B za smiješne novce i iako imam LG 55 B1 OLED reko uzimaj pa da probaš miniled to mora bit odlično.
Ukratko to su dva različita svijeta ljudi moji...skoro pa nije za usporediti koliko je slika kao isprana, definitivno razočaranje za QD sloj jer sam očekivao još bolje boje.
Sve će vam biti jasno kad je cura pored mene, totalni laik za bilo kakvu tehniku rekla da izgleda kao da je neka maglica preko svega na TV-u i doslovno tako i je, nije toliko primjetno u filmovima i serijama i naravno ne kuži se ako nemate odmah pored OLED za usporedbu ali ja sam imao.
Osim ispranosti slike, svaki put kad je nešto bijelkasto na zaslonu ima i crvenkasti ton nekako i sa svim mogućim kalibracijama i modovima sam probao i nikako nije bilo dobro dok na B1 pored njega bijela koliko god TV bio tamniji je opet bila prava bijela i samim time odavala svjetliji dojam, stavit ću i slike iako su neke scene loše ispale pošto kamera kompenzira i slično pa se teško primjeti.
Jako sam ostao razočaran dimmingom jer koliko god dobro radi i stvarno blooming je zanemariv isto tako onaj dio ekrana koji je ugašen nije toliko mračan kao OLED kad se ugasi, ne znam kako bih opisao osim da kao da sam tv nema toliko crn panel ako to ima smisla i uvijek se vidjela razlika izmedju crnog okvira i samog panela koji je navodno ugašen...da ne spominjem kad upalite test dimming zona da je ta bijela kockica što ide po ekranu užasno tamna naspram OLED-a i isto tako kad se bilo što tako bijelo i svijetlo prikazuje na nekom manje m dijelu ekrana, tipa titlovi, natpisi na početku videa i slično.
Onda svjetlina koja je super ali ispada kao da doprinosi toj ispranosti slike, umjesto da tipa crvena i slične boje budu još bolje + QD sloj one ispadnu izbljeđeno, moguće da nema veze sa svjetlinom već samo prenosim dojam.
Također, anti reflektivni sloj je kaos jer je polu-mat i dodatno doprinosi manjoj dubine boja, pogotovo crne, (stavit ću sliku kako izgleda u usporedbi), a za glossy sloj na LG-u ne vidim zašto bi nekome toliko smetao jer se svi odrazi slabo vide kad se gleda neki sadržaj, a slika puno lijepša iako napomenuti ću da neko ozbiljno gledanje filmova i serija radim jedino tijekom noći.
Preko dana mi TV skoro pa ni nije potreban zbog posla i obaveza niti mi smeta ako upalim HRT ili tako nešto bezveze, isto tako mislim da ni svjetlina od 1000+ nita nije potrebna za normalno gledanje preko dana već eto ako baš HDR sadržaj želite s istim efektom kao preko noći.
Svjetlina mi je često smetala nažalost i stalno sam ju mijenjao jer u pravilu trebao bi moći držati na 100 pa kad nešto treba biti svjetlo bit će, a što ne treba neće ali na kraju u nekim scenama smeta jako, a u nekim može na 100.
Zvuk je recimo odličan, na LG koristim soundbar ali zvučnici na Q9B-u su definitivno klasu iznad nego na B1.
Daljinski je kao dječja igračka, lagan i velik ali radi sve normalno i TV se pali po 20ak sekundi...osobno to bi me jako živciralo ali ok, nudi puno u cjenovnom rangu i to je njegova svrha očito samo nemojte NI SLUČAJNO preskočiti LG C4 radi Q9B jer vjerujte mi ja sam ga odbio u usporedbi sa B1 i uzeo sam ga samo radi probe i daljnje prodaje pošto sam ga dobio za smiješne novce.
Tu samo šaljem još slika, primjetan crveni ton na srednjoj slici i naravno probao sam u kalibraciji smanjiti crvenu ali ne ide.
Šaljem i link od videa kojeg sam baš danas vidio gdje čovjek opiše sve slične probleme na TCL televizoru.
Sve u svemu ja sam od MiniLED-a očekivao puno više i smatrao ga boljim od OLED-a i preporučivao pogotovo TCL televizore ljudima ali izgleda da ili kontrast na OLEDu čini sve puno boljim ili je jeftin miniled s razlogom jeftin.
Mislio sam da je to samo OLED pošto rijetko koji sadržaj koristi tu mogućnost gašenja svakog piksela pa reko rađe ću imat 2000 nita svjetline nego da mi se u svakom drugom filmu potrefi neka baš crna scena pa da full ugasi ali ispalo je da nema OLED onaj "wow" efekt samo zbog gašenja piksela na full crnoj boji.
Sta je bolje uzeti za 380 eur? Hisense ili LG Nanocel?
Vidim da Hisense ima Dolby vision i atmos, a LG nema...
Konkretno HISENSE 50A7NQ ili LG 50NANO8
Nisam bacio oko na razliku između dva navedena modela, međutim dao sam šansu Hisense-u rezultiralo je time da je to bio prvi TV koji je završio na njuškalo, umjesto da je produžio nekome u familiji. Daljinac mi je bio fantastičan, to moram reći, Vidaa OS meh, Backlight bleed užasan, a sam TV je konstantno imao nekih problema, naposljetku su mi ga servisirali nakon popriličnog natezanja sa Elipsom ( matična mu bila prdnula ). Kada su ga konačno popravili stavio sam ga na njuškalo i vratio se na LG.
BTW Jel maxtv aplikacija proradila na LG televizorima (Web OS)?
Gledao neki dan, nisam imao problema sa njom. Nije radila ?
Tnx. Ma ja osobno koristim LG C4, tako da sam i ja za LG generalno. Ovo roditelji kupuju. Nisu nesto zahtjevni. Pa gledam, nezz jel za ovu cijenu od oko 350 eur mozda druge marke daju vise od LG-a. Pa gledam sad Hisense ili Lg nanocel uzeti... Vidio sam i grundig (50GHU8590) za tu cijenu. Nezz kakvi su oni...Svi od ovoh su na popustu po cijeni od oko 380 eur.
Ja imam još uvijek C1, neda se. Paralelno sa njime Nanocell ( ubi me koji model ), nemam nikakve zamjerke u ovih 2-3 god na njega, backlight bleed je prihvatljiv za razliku od navedenog Hisensa ( bio je rang 4-5k kn tada prije 3-4 god ). Mislim ne kažem da hisense ima loše televizore, ali eto prvi koji sam kupio, odmah je floopao. Šta se naime dešavalo slika solidna, neloša, Vidaa OS kako sam naveo meni osobno bezvezan, daljinac mi je bio fantastičan. Prvih par mjeseci sve okej, najednom palim TV ne reagira, mislim si možda je do ovih baterija sa Temu-a koje danas dolaze sa daljincima ( kad prdnu ) obicno odmah prebacim na duracell/vartu. Zamijenim baterije, ništa. TV i dalje ne reagira, daljinac nije padao niš ne kužim, odlazim na ono HT rješenje ( iskopčaj, ukopčaj ), eto čuda TV se pali, mislim si okej možda je u nekom trenutku usred dana došlo do prekida struje, hep, itd, pa se zblesirao. Nema veze ignoriram, nastavim dalje.
Drugi dan novi problem hoću prebacit program tv reagira na daljinac ali naredbu/radnju raspoznaje kao ponavaljnje. Odnosno imaš karikiram netflix i disney button, gledas netflix, hoćeš prebaciti na disney, stisneš disney na daljincu on ti samo resetira netflix i obrnuto, tako je bilo i sa svim ostalim servisima, kanalima, app, itd... Rješenje ? stalno ga iskopčavaj i ukopačvaj nazad, poludim nakon 4 mj, javim se ovlaštenom servisu ( bili su čisto u redu ), rekli donestite direkt k nama ili u najbliži elipso. Došao u Elipso natezao se sa njima, maltertiraju me sa "ako ga odnesete sami na servis prije će vam biti gotov". Kažem gospođo ima dva televizora u kući, nisam ovisnik, ne zanima me kad će biti gotov. Ali ga ja osobno u Rugvicu neću voziti, kad ga popravite/popravite. Ne sjećam se koliko je trajalo, riješili, zamijenili matičnu. Ja u međuvremenu uzeo lg nanocell, a ovoga čim je došao sa servisa istestirao i riješio preko njuškala i rekao si Hisense više nikada.
....
E hvala na ovome, doslovno me počelo kopkati jel sam možda za iste novce trebao uzeti 65Q9B
Ja sam razmišljao o mini ledu nakon što sam svjedočio na rebootu nekom TCL-u međutim kad vidim ovu usporedbu, nekako me i ne vuče više. :)
Stavim još par slika i da ne bude sve loše vidi se na jednoj slici da je dosta svjetliji tv, dok je B1 ispao prehladan i plavkast ton ali samo zbog kamere i manje svjetline tv-a, uzivo nije.
TCL lijevo opet s blagom primjesom crvene na oštrici mača čim je neka bijela nijansa...
To a, no kada kažeđ nekome hdmi je hdmi sve je to isto jednostavno nije točno.....
dobro nisam napisao 2.1 hdmi kabel, ko 2.1 hdmi kabel. :D "isti" vrag, ne vrijedi bacati vise od 20 eura na to
Nije isti vrag, Razlicita propusnost a time max rezolucija, frekvencija i sl. Ti znas sta ti treba.....
Stavim još par slika i da ne bude sve loše vidi se na jednoj slici da je dosta svjetliji tv, dok je B1 ispao prehladan i plavkast ton ali samo zbog kamere i manje svjetline tv-a, uzivo nije.
TCL lijevo opet s blagom primjesom crvene na oštrici mača čim je neka bijela nijansa...
TCL 65C809
Ni približno kao na tvojim slikama? Nikakav bleed na ekranu...
Sa tom tvojom televizijom nešto ne valja.
Ajde molim te slikaj te iste scene pod 45 stupnjeva.
Ja sam isto razmišljao o Q9B i odbilo me što sam pročitao dosta negativnih stvari po pitanju antirefeksive, a vidim da se i ti žališ na isto.
Na kraju sam se protegao i ubo G4 na akciji.
Ja neznam otkud njemu onakva slika.
Ono je smeće i to nema veze sa vezom.
Mora biti defektni model.
Možda nije uključio lokalno zamračivanje ...
Pao ipak LG G4 sa zidnim nosačem + Soundbar LG ST60 ( iako iam audio sistem) al neka posluzit ce. Nadam se da nisam pogrijesio ..Jbg uvijek ima bolji ali jel....prelazim sa VA Full Array Sonya iz cca 2018 god
Sada sam probao i skoro sam siguran da mu je to iskljulčeno. A to i je prednost miniLEDa
Nije baš bljedo ko na njegovim slikama, ali ni približna crna kao sa local dimming na max
Sada sam probao i skoro sam siguran da mu je to iskljulčeno. A to i je prednost miniLEDa
Nije baš bljedo ko na njegovim slikama, ali ni približna crna kao sa local dimming na max
Da, nekaj ne valja s njegovom usporedbom, ona slika gore njegova je bas losa.
Imam C845 i ne da slika nije ko njegova nego je drugi svemir.
Ili defekt ili pola toga isključeno.
To nije pravi odraz mini leda, nimalo.
Uzimaj dok ima. Burn in je zadnjih 4 godine već kao loto da dobiješ. Riješili su to. A da i nisu, 5 godina imaš jamstva, ne znam šta se puno mislite ko hoće uzeti TV. No brainer
Ma u globalu no brainer definitivno al eto, specifično me uz to brine odsjaj radi prostorije u kojoj se gleda, ostalo mi u sjećanju da je ekran baš stakleno sjajan...
Btw. Zaboravio sam na još jednu stvar pošto nisam računao ići na OLED nego TCL Q9B dok nije iskočio ovaj C4...
A to je da imam problema s očima radi flickeringa(viši pwm pomaže) na oled mobitelima, bude li to i na tv-ima ili je drugačija tehnologija?
Znam da sam dosadan s ovoliko pitanja al nije mi baš mali izdatak pa da se ne zeznem izborom između Q9B i C4.
Hvala.
A cuj, taj njihov panel je dosta glossy, nije ko na samsungu ako na to mislis....
Ako ti je bas dnevna osvjetljena jako gdje direkt sunce udara u TV i ako ces vecinom gledat TV kroz dan, onda možda C4 preskoči...ako ćeš navečer uživat u filmovima i serijama onda uzmi...
Ali kažem, 850 eura za takav OLED je grijeh ne uzeti, pa makar ga uzmi online i probaj, imaš 14 dana rok povrata ako ti neće odgovarati.
Hvala.
Ništa, uzeto pa bumo vidjeli 🤞
Trebat će za dvije prostorije pa se možda uzme i Q9B na kraju :)
Samo da mi ne dođe neki falični, nemam više živaca za to 😌
Kod zadnje kupovine televizora smo bili bez tv-a jedno mjesec dana i to za vrijeme Božičnih blagdana(bilo je zanimljivo i smiješno vidjeti starce koji u zamjenu za gledanje tv-a rješavaju križaljke, čitaju knjige,... u tišini 😄)
A razlog tolike rupe je bio što prvo nismo odmah naručili kad je krepucnula televizija pa onda biseri iz Ronisa poslali neki obični LG umjesto 3D modela pa dok su vratili i poslali drugi i još blagdani pa se dodatno odužilo... I na kraju došao naručeni model s udubljenim metalnim postoljem.
Nego, zar nije problem korištenje tv-a u tih 14dana ako se vraća?
Jel znaju pravit problema?
Nedavno iskočila super prilika da kupim 15 dana star TCL 55Q9B za smiješne novce i iako imam LG 55 B1 OLED reko uzimaj pa da probaš miniled to mora bit odlično.
Ukratko to su dva različita svijeta ljudi moji...skoro pa nije za usporediti koliko je slika kao isprana, definitivno razočaranje za QD sloj jer sam očekivao još bolje boje.
Sve će vam biti jasno kad je cura pored mene, totalni laik za bilo kakvu tehniku rekla da izgleda kao da je neka maglica preko svega na TV-u i doslovno tako i je, nije toliko primjetno u filmovima i serijama i naravno ne kuži se ako nemate odmah pored OLED za usporedbu ali ja sam imao.
Osim ispranosti slike, svaki put kad je nešto bijelkasto na zaslonu ima i crvenkasti ton nekako i sa svim mogućim kalibracijama i modovima sam probao i nikako nije bilo dobro dok na B1 pored njega bijela koliko god TV bio tamniji je opet bila prava bijela i samim time odavala svjetliji dojam, stavit ću i slike iako su neke scene loše ispale pošto kamera kompenzira i slično pa se teško primjeti.
Jako sam ostao razočaran dimmingom jer koliko god dobro radi i stvarno blooming je zanemariv isto tako onaj dio ekrana koji je ugašen nije toliko mračan kao OLED kad se ugasi, ne znam kako bih opisao osim da kao da sam tv nema toliko crn panel ako to ima smisla i uvijek se vidjela razlika izmedju crnog okvira i samog panela koji je navodno ugašen...da ne spominjem kad upalite test dimming zona da je ta bijela kockica što ide po ekranu užasno tamna naspram OLED-a i isto tako kad se bilo što tako bijelo i svijetlo prikazuje na nekom manje m dijelu ekrana, tipa titlovi, natpisi na početku videa i slično.
Onda svjetlina koja je super ali ispada kao da doprinosi toj ispranosti slike, umjesto da tipa crvena i slične boje budu još bolje + QD sloj one ispadnu izbljeđeno, moguće da nema veze sa svjetlinom već samo prenosim dojam.
Također, anti reflektivni sloj je kaos jer je polu-mat i dodatno doprinosi manjoj dubine boja, pogotovo crne, (stavit ću sliku kako izgleda u usporedbi), a za glossy sloj na LG-u ne vidim zašto bi nekome toliko smetao jer se svi odrazi slabo vide kad se gleda neki sadržaj, a slika puno lijepša iako napomenuti ću da neko ozbiljno gledanje filmova i serija radim jedino tijekom noći.
Preko dana mi TV skoro pa ni nije potreban zbog posla i obaveza niti mi smeta ako upalim HRT ili tako nešto bezveze, isto tako mislim da ni svjetlina od 1000+ nita nije potrebna za normalno gledanje preko dana već eto ako baš HDR sadržaj želite s istim efektom kao preko noći.
Svjetlina mi je često smetala nažalost i stalno sam ju mijenjao jer u pravilu trebao bi moći držati na 100 pa kad nešto treba biti svjetlo bit će, a što ne treba neće ali na kraju u nekim scenama smeta jako, a u nekim može na 100.
Zvuk je recimo odličan, na LG koristim soundbar ali zvučnici na Q9B-u su definitivno klasu iznad nego na B1.
Daljinski je kao dječja igračka, lagan i velik ali radi sve normalno i TV se pali po 20ak sekundi...osobno to bi me jako živciralo ali ok, nudi puno u cjenovnom rangu i to je njegova svrha očito samo nemojte NI SLUČAJNO preskočiti LG C4 radi Q9B jer vjerujte mi ja sam ga odbio u usporedbi sa B1 i uzeo sam ga samo radi probe i daljnje prodaje pošto sam ga dobio za smiješne novce.
E hvala na recenziji :)
Ovo stvarno malo too much loše izgleda, šta već kažu kolege, ili su ti pogašene neke opcije ili je faličan, što me vraća na ono da si ga dobio za smiješne novce 😅
Nebi smio biti lošiji od C805, C845,..., noviji, više zona,...
Pogotovo ne toliko lošiji.
Naravno isproban local dimming na svakoj razini, prošao sam stvarno kroz sve moguće opcije i radio kalibraciju pa podešavao boje i slično ali nažalost ništa mu nije pomoglo.
Da li je neki defektan model ne znam, moguće.
Tv je kupljen na E-kupi 10.03. i kod mene proveo nekih tjedan i pol i nikako se nije mogla naštimat slika iako se većina tih stvari ne primjeti toliko u HDR filmovima osim ako su baš baš tamne scene.
U svakom slučaju prodan je dalje jednom forumašu kojem se svidio radi svjetline pa se nadam da će probati reklamirati ako primjeti da ne ide na bolje.
Iskreno se nadam da je nešto s njim bilo jer ne bih volio odbacit miniLED kao lošiji od OLED-a, pogotovo kad ih toliko hvale posvuda i na papiru meni zvuče kao bolja opcija, zato sam i probao ovaj.
Hvala.
Hvala.
Kod zadnje kupovine televizora smo bili bez tv-a jedno mjesec dana i to za vrijeme Božičnih blagdana(bilo je zanimljivo i smiješno vidjeti starce koji u zamjenu za gledanje tv-a rješavaju križaljke, čitaju knjige,... u tišini 😄)
A razlog tolike rupe je bio što prvo nismo odmah naručili kad je krepucnula televizija pa onda biseri iz Ronisa poslali neki obični LG umjesto 3D modela pa dok su vratili i poslali drugi i još blagdani pa se dodatno odužilo... I na kraju došao naručeni model s udubljenim metalnim postoljem.
Ovo stvarno malo too much loše izgleda, šta već kažu kolege, ili su ti pogašene neke opcije ili je faličan, što me vraća na ono da si ga dobio za smiješne novce 😅
Kupnjom online imaš pravo povrata 14 dana bez da navodis razlog, osobno sam tako 2 puta TV (i puno skuplje stvari) vratio i nije bilo problema što ne kažem da te možda neće zajebavat, ali zakon bi trebao biti na tvojoj strani, samo se postavi i sve bi trebalo biti oke.
Ako primjetis neki mrtvi pixel ili zeleni tint ili nesto nemoj to navoditi, samo reci da nisi zadovoljan ili nemoj nista navesti jer ne moras i to je to.
Ako kazes da je neki hardverski problem onda ti ga salju na servis...
Sretno s C4, nadam se da ćeš biti zadovoljan jer je TV top, pogotovo za takve novce!
Pao ipak LG G4 sa zidnim nosačem + Soundbar LG ST60 ( iako iam audio sistem) al neka posluzit ce. Nadam se da nisam pogrijesio ..Jbg uvijek ima bolji ali jel....prelazim sa VA Full Array Sonya iz cca 2018 god
Soundbar si kupio odvojeno ili ipak dolazi uz G4? Jučer bio u Sancti, pardon, Big Bangu, kažu da uz njega ne ide soundbar...
Btw. išao sam gledati razliku C4 i G4, ako koga zanima, jedino gdje imaju oba izložena (65" G4) je Arena ("park dio" shoppinga izvan same arene). Također i Elipso u areni ih ima, ali 55". I zanimljivo, u Elipsu mi se činila veća razlika između njih nego u SD (isti promo se vrti na njima). Nakon Elipsa sam već odlučio, ma to je to - uzimam G4 i na kraju onda opet dvojba. Ali što jest jest, G4 ima nekako upečatljiviju sliku. Nije čak ni do same svjetline, jer su oboje jako svjetli (i to u onim uvjetima velikog ducana), jednostavno nekako su i boje dojmljivije i ukupan dojam slike te baš pogodi. Barem na tim promo materijalima, možda je manja razlika u real life korištenju.
Zar nije razlika između C i G serije primarno bila u veličini ekrana ? Odnosno C do 55", G od 55" nadalje ?
Isplati, više nego ikada
I još imaš 2+3 godine produženo jamstvo. I to me najviše muči - uzeo bi G4, ali uz njega niti dobiješ soundbar, niti ima produženo jamstvo. G4 linija ima tvorničko jamstvo na panel od 5 godina, ali jbga, to ne pokriva druge potencijalne kvarove.
SD+ Produljeno održavanje 2+3god + 239,92 € - čisto da znate, na ovu stavku se također uračunava popust kao i za uređaj. Za G4 je 45%, što ispadne 132 EUR... Nije malo, ali ni ne zvuči tako puno za dodatne 3 godine jamstva (osim što JOŠ povećava razliku u cijeni naspram C4).
Hvala.
Hvala.
Kupnjom online imaš pravo povrata 14 dana bez da navodis razlog, osobno sam tako 2 puta TV (i puno skuplje stvari) vratio i nije bilo problema što ne kažem da te možda neće zajebavat, ali zakon bi trebao biti na tvojoj strani, samo se postavi i sve bi trebalo biti oke.
Ako primjetis neki mrtvi pixel ili zeleni tint ili nesto nemoj to navoditi, samo reci da nisi zadovoljan ili nemoj nista navesti jer ne moras i to je to.
Ako kazes da je neki hardverski problem onda ti ga salju na servis...
Sretno s C4, nadam se da ćeš biti zadovoljan jer je TV top, pogotovo za takve novce!
Nadajmo se da neće biti potrebe za tim :)
Imam loša iskustva s tim stvarima, istina, malo je drugačija priča od nedavno ali djelomično vezana s BigBang-om jer su oni bili dobavljač za PS5 za A1...
Uglavnom, stigao mi PS5(koji je išao za 189eur uz A1 pretplatu) s pokidanim naljepnicama na kutiji, možda nije bio korišten al nisam htio riskirati ako je vraćan ili bio izložbeni primjerak i javio se njima da mi pošalju zamjenu a oni umjesto da se ispričaju i pošalju drugi nude raskid ugovora i slanje uređaja na procjenu, ugovor nisam htio raskidati i evo sad 4mj. PlayStation stoji u kutiji jer čekam Hakom da da svoje mišljenje, ajde, nisam ni imao vremena igrati na njoj al ovo nije normalno.
Nervira me njihov stav kao ne vjeruju mi iako nema logike da idem vraćati uređaj koji nisam ni raspakirao i tražiti novi, jer da sam ja otvorio ništa nisam izgubio s tim, ja bih ga koristio, tom logikom bih vraćao svaki sljedeću zamjenu, problem je što je meni došao s pokidanim naljepnicama...
Hvala ti na odgovorima/savjetima.