Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.148
|
čitano: 16.026.622
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Spike1983 kaže...

Nova, VLC? u čemu su oni bolji od Kodija? 

imam AndroidTV i isprobao sam sva tri pa pitam jer mi nije bas jasno

Kodi mi je od prvog dana broj 1 (evo vec 5 godina)

Bjeze od kodija uglavnom radi podesavanja tj komplikovanosti istog. I sam bio medju njima iako nisam tutlek za takve stvari. Ali sad ga podesim za 10 minuta.... 

Plus stremio radi i na webos-u dok kodi bas i ne. Instalirao ga na C1 ali ima milion nekih addonova koji stalno iskacu i odustao... Fire TV radi odlicno

15 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

a sad jedno u revijalnom tonu:

koji TV uzeti za monitor za obradu fotki ?

Dakle gleda se bogečko 4K rješenje s dobrim gamutom, ne treba ništa preko 40-43"

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
pizzonia kaže...
Da li je TCL C805 jos uvijek best buy u velicini 55"? I pitanje za one koji ga imaju da li su zadovoljni s brzinom i kako radi android na tom tv.

Nije

Sad je 100€ skuplji, best buy TCL Mini Led TV 55" 55Q9B

Dosta je "svjetliji" tv od 805 verzije i dosta bolja crna , kontrast.

Evo, prekopirao sam od kolege doktor1, da ne mram kopirati sa službenih recenzija

C805 has 640 dimming zones / Q9B has 1248 dimming zones

C805 is about 1300-1500 nits HDR / Q9B 2200-2500 nits HDR (peak)

Kupujte taj tv ljudi , jer kad Kinez jednom poludi, kupovat ćete ga po cijeni Xiaomi 15 Ultre 

合気道家 - Yondan PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:11 (Zaporožac).
14 godina
hrka11 kaže...

Ekipa dali imaju neke posebne postavke sto se tice slike za C4 da ne trazim sad po temi bilo je govora nekad prije o tome? i opcenito neke postavke koje bi valjalo upali/ugasit?

Ovako iz kutije slike mi je top svakako,ugasio sam stednju ostalo nisam dirao,pokrenio sam par filmova preko stremio aplikacije.

Sto se tice dostave dosao mi je tv za 3 radna dana,soundbar i tv.

Ja se ravnam po njima:

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c4-oled/settings

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:30 (Cara01).
11 godina
Cara01 kaže...

Dobro to za njih znam,mada sam naletio par puta na forumu da nisu bas nesto posebno dobili,a bacit cu pogled nisam se jos poigrao dovoljno.

Origin_Steam: hrka11
6 godina
hrka11 kaže...
Cara01 kaže...

Dobro to za njih znam,mada sam naletio par puta na forumu da nisu bas nesto posebno dobili,a bacit cu pogled nisam se jos poigrao dovoljno.

Sta god nadjes nek ti to bude polazna osnova a sve ostalo prilagodis kako tebi pase....

11 godina
Posmatrač kaže...

Sta god nadjes nek ti to bude polazna osnova a sve ostalo prilagodis kako tebi pase....

Ma sta ja znam,odma cim sam je upalio i pokrenio film skuzio sam da mi postavi filmmaker mode djeluje mi dobro,cak i standard mi ne smeta jer popegla nekako sliku na obnicnim programima preko antene,a pogotovo iptv.Iznenadjen sam,nisam ocekivao da ce ih tako ispeglati.

Pokrenem preko stremia neki file npr gospodara prstvenova 111gb ide bez ikakvih problema izgleda da mi ni firestick vise nece trebati,slika odlicna,ali nabavit cu nesto na blurayu i pokrenit preko ps5 da vidimo kako to izgleda.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
Spike1983 kaže...

Nova, VLC? u čemu su oni bolji od Kodija? 

imam AndroidTV i isprobao sam sva tri pa pitam jer mi nije bas jasno

Kodi mi je od prvog dana broj 1 (evo vec 5 godina)

meni je Nova puno ljepša i jednostavnija od Kodija... ali da - tko voli Kodi, ima i tu opciju na Androidu...

sve je stvar navike, imam i Kodi na telki, ali UI\UX su mi bolji na Nova playeru out of the box bez ikakvih dodatnih podešavanja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice