Ono što me brine, to je gallery TV i volio bih ga tako koristiti/prilijepiti uz zid. E sad, iako su majstori ostavili bužir za struju koja će ići u ormariće ispod TV-a, vidim da stražnja strana G2 nije cijela "udubljena". Samo je manji dio udubljen, gdje bi trebalo voditi kablove do dna TV-a i u kanalicu. To bi volio kompletno izbjeći, pošto već na kraju i postoji bužir. Međutim, ne znam dali će se baš poklopiti bužir da leže na tu udubinu s kablovima - vjerojatno ne, pošto je ovo orijentirano prema bočnoj strani TV-a.
Nadam se da sam sve dobro objasnio i bio jasan 🫠
Koje su mi opcije ako neću moći sve kablove direktno u bužir?
Kanalica bi bila zadnja opcija, volio bih clean setup. Drugo bi bilo vjerojatno da kupim neki aftermarket vesa koji ga drži par cm od zida?
A možda najbolje mi se čini da koristim njegov original mount, ali da ne bude pritisnut uz zid/da bude do zida za debljinu kablova koji će ići u bužir? Ne znam dal' je to ok/kakva je nosivost tog mounta ako "ne klikne" do kraja kako treba na instrukcijskim videima.
Svaki vesa mount ce ti odmaketi tv od zida....
Vesa da, znam. Ali ako bi htio G2 postaviti mountom s kojim dolazi onda je LG zamislio da skroz do zida "klikne". Tako je LG zamislio i tako bi volio koristiti. Sad je pitanje dali mogu za tih debljine HDMI kablova biti odmaknut od zida s tim tvorničkim mountom/hoće li držati.