Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.613
|
čitano: 27.412.186
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
tzg kaže...

Ponukan nekim postovima pročitao sam nekoliko reviewa na RTINGS, jedan mi je zapeo za oko. Ne znam je li to inače praksa za neke recenzije, no za Hisense U8G piše da se odnosi samo na tržište USA i da se ne odnosi na istoimeni model na ostalim tržištima.

https://www.rtings.com/tv/reviews/hisense/u8g

Vrijedi li ta recenzija onda uopće za taj Hisense koji se može nabaviti kod nas ili ne? 

Hvala!

Evo i recenzije naših istočnih susjeda:

Hisense 65U8GQ Review

16 godina
neaktivan

Sjajni videi, hvala na ovome. Izvrstan prikaz razlika oba panela!

15 godina
tzg kaže...

Sjajni videi, hvala na ovome. Izvrstan prikaz razlika oba panela!

Nisu baš najbolje recenzije, ali bar ti pokaže TV i pažljivim gledanjem možeš izvuči dovoljno informacija. Npr. blooming se vidi najbolje u onom FPS-u kada stane u mraku, primjetan oko elemenata sučelja i nišana... Isto tako i u HDR demou Vegasa.

4 godine
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ima u Elipsu 55GQ za 4700kn a stari 55GF je 5000kn. Vidio sam da po dućanima cijene ne odgovaraju onima po web shopovima, znaju bit nešto niže.

Gledao sam malo TV-e danas po dućanima ( zbog refleksije ekrana) i Sony x93 izgleda bolje od Samsunga QN85. Philips OLED706 izgleda bolje od LG C1, kao da ima više mat ekran. C1 ima predivne boje, sliku, ali kada se prikaze crna pozadina preko cijelog ekrana, ekran se pretvori u ogledalo, barem u dućanu (rasvjeta, bljeste drugi televizori). Muči me taj C1 i koliko je stvarno gledljiv preko dana, da li ljudi ignoriraju tu refleksiju ili se naviknu?

1 1 hvala 0
15 godina
Domimoki kaže...

Ima u Elipsu 55GQ za 4700kn a stari 55GF je 5000kn. Vidio sam da po dućanima cijene ne odgovaraju onima po web shopovima, znaju bit nešto niže.

Gledao sam malo TV-e danas po dućanima ( zbog refleksije ekrana) i Sony x93 izgleda bolje od Samsunga QN85. Philips OLED706 izgleda bolje od LG C1, kao da ima više mat ekran. C1 ima predivne boje, sliku, ali kada se prikaze crna pozadina preko cijelog ekrana, ekran se pretvori u ogledalo, barem u dućanu (rasvjeta, bljeste drugi televizori). Muči me taj C1 i koliko je stvarno gledljiv preko dana, da li ljudi ignoriraju tu refleksiju ili se naviknu?

ja je ignoriram, al mi ide na zivce. preko dana nije lose, al recimo navecer mi smeta pogotovo kad gledam film. najveci problem je u tome sto mi je laptop odnosno 2 PC monitora i dodatni 3 od konzola na drugo strani od tva, pa ako su upaljeni vide se konstantno na TVu. ali sa dnevnim svjetlom problema nemam.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
15 godina
Domimoki kaže...

Osim stvarno mat ekrana kojih više nema, svi će imati solidnu refleksiju na tamnim ili potpuno crnim scenama po danu. Pogotovo ako su ti prozori bez roleta/zavjesa točno nasuprot. Manju refleksiju na svijetlim (klasičnim) scenama će imati oni koji su svijetliji.

Tako da se u svakom slučaju ne preporuča staviti da TV gleda u prozore/lampe, niti gledanje HDR filmova po danu po suncu ako se hoće pravi doživljaj.

Ja preko puta C1 imam zid i nemam tih problema, ali navečer ako upalim jednu lampu koja je nasuprot, naravno da se primjeti u tamnijim scenama/dijelovima slike. Ali tako je bilo oduvijek sa gloss ekranima...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2022 0:17 (Mad Ant).
15 godina
Mad Ant kaže...
Domimoki kaže...

Osim stvarno mat ekrana kojih više nema, svi će imati solidnu refleksiju na tamnim ili potpuno crnim scenama po danu. Pogotovo ako su ti prozori bez roleta/zavjesa točno nasuprot. Manju refleksiju na svijetlim (klasičnim) scenama će imati oni koji su svijetliji.

Tako da se u svakom slučaju ne preporuča staviti da TV gleda u prozore/lampe, niti gledanje HDR filmova po danu po suncu ako se hoće pravi doživljaj.

Ja preko puta C1 imam zid i nemam tih problema, ali navečer ako upalim jednu lampu koja je nasuprot, naravno da se primjeti u tamnijim scenama/dijelovima slike. Ali tako je bilo oduvijek sa gloss ekranima...

drugim rijecima najbolje imat bunker za skupe tve bez izvora svjetlosti :) dobro da im jos i zrak ne smeta.

No onda kad se malo cita izmedu redaka netreba dat vise od mozda 800-1000€ za 65" TV koji bi bio za dnevnu uporabu, jer koliko vidim bez obzira koji procesor ili modeove za slike TVi imali jos uvijek pate od djecijih bolesti.

gdje je ono vrijeme kad su tvi bili 21" CRT.. pa TV niti nije bio velik toliko da se nesto na njemu moglo vidjet iz okoline nit mu je nekakvo svjetlo smetalo :)

ovako kad uzmes 50" il vise, definitivno ce se nesto obasijavat na ekranu kako god okrenes. Jos pogotovo ako nas je vecina u manjim stanovima.

Ja drzim da je C1 odlican TV, no jbg dzabe imat i formulu ako je moras vozat po makadamu... onda je i Lada Niva dobra.

15 godina
Robert_84 kaže...
Mad Ant kaže...
Domimoki kaže...

drugim rijecima najbolje imat bunker za skupe tve bez izvora svjetlosti :) dobro da im jos i zrak ne smeta.

No onda kad se malo cita izmedu redaka netreba dat vise od mozda 800-1000€ za 65" TV koji bi bio za dnevnu uporabu, jer koliko vidim bez obzira koji procesor ili modeove za slike TVi imali jos uvijek pate od djecijih bolesti.

gdje je ono vrijeme kad su tvi bili 21" CRT.. pa TV niti nije bio velik toliko da se nesto na njemu moglo vidjet iz okoline nit mu je nekakvo svjetlo smetalo :)

ovako kad uzmes 50" il vise, definitivno ce se nesto obasijavat na ekranu kako god okrenes. Jos pogotovo ako nas je vecina u manjim stanovima.

Ja drzim da je C1 odlican TV, no jbg dzabe imat i formulu ako je moras vozat po makadamu... onda je i Lada Niva dobra.

Nisi shvatio, SVI televizori ce imati odsjaj okoline, ne samo neki. Ono gdje svjetliji pomazu po danu je kada imas scenu punu boja, pa ce se kroz njih teze razaznati. Isto je bilo i na CRT-ovima, jerbo gloss ekrani...

Nije tesko testirati, pogledas TV po danu kada je zagasen...

15 godina
Mad Ant kaže...
Robert_84 kaže...
Mad Ant kaže...
Domimoki kaže...

Nisi shvatio, SVI televizori ce imati odsjaj okoline, ne samo neki. Ono gdje svjetliji pomazu po danu je kada imas scenu punu boja, pa ce se kroz njih teze razaznati. Isto je bilo i na CRT-ovima, jerbo gloss ekrani...

Nije tesko testirati, pogledas TV po danu kada je zagasen...

jasno, da svi imaju odsjaj, no puno je vece ugledat odsjaj na 65" tvu danas nego prije 30 godina na nekom malom 21" :)

15 godina
Robert_84 kaže...

jasno, da svi imaju odsjaj, no puno je vece ugledat odsjaj na 65" tvu danas nego prije 30 godina na nekom malom 21" :)

Istina, ali sjeti se da su CRT-ovi većinom bili konveksni pa su, iako manji, ulovili i malo više okoline. Osim ako si stvarno imao 19" TV za viksu

Moj Sony prije ovog C1 je bio matt pa znam razliku. Ali tako je nažalost, isto kao i kod dosta gloss laptopa, a oni se često koriste i vani pa je još veća koma.

Ali nema do gloss zakrivljenih Samsunga, totalni očaj jer pokupi sve iz okoline pa onda vidiš hrpu vertikalnih spljoštenih odsjaja (pošto je konkavan). Pipi duga čarapa pruge posvuda. Nije ni čudo da su odustali od njih za TV-e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 8:36 (Mad Ant).
16 godina
Netko iskustva s trgovinom alles iz Požege?
13 godina

x360gamer

Prije 3-4 godine sam kupio tamo LED žarulje (online narudžba) i sve je bilo ok. U Osijek su mi čak izravno oni dostavili tu pošiljku, a i dalje viđam njihov kombi po gradu. Ne znam kakvi su s reklamacijama, ali ovako su dosta velika tvrtka (preko 100 milijuna kn prihoda) pa pretp. da neće komplicirati i raditi probleme. Znaju imati dosta proizvoda koji se rijetko gdje mogu pronaći u ovim poznatim trgovinama tipa Pevex i slično, a čak mi se čini da su nekako okrenuti prema dobavi iz DE. Primjerice imaju svašta od Grundig-a i Osram-a, tj. Ledvance-a, a imaju i specifičnu stranicu za Miele asortiman.

16 godina
kiwi_91 kaže...

x360gamer

Prije 3-4 godine sam kupio tamo LED žarulje (online narudžba) i sve je bilo ok. U Osijek su mi čak izravno oni dostavili tu pošiljku, a i dalje viđam njihov kombi po gradu. Ne znam kakvi su s reklamacijama, ali ovako su dosta velika tvrtka (preko 100 milijuna kn prihoda) pa pretp. da neće komplicirati i raditi probleme. Znaju imati dosta proizvoda koji se rijetko gdje mogu pronaći u ovim poznatim trgovinama tipa Pevex i slično, a čak mi se čini da su nekako okrenuti prema dobavi iz DE. Primjerice imaju svašta od Grundig-a i Osram-a, tj. Ledvance-a, a imaju i specifičnu stranicu za Miele asortiman.

Hvala.

Pitam u ovoj temi jer je dosta aktivna.

Konkretno mi treba pećnica i najjeftiniji su.

12 godina
odjavljen
Nisam trenutno u potrazi za novim TV-om, ali bi na proljece mogao uzeti nesto. Ono kaj me zanima je koji su trenutno jeftiniji 40" - 43" modeli televizora sa HDMI 2.1 prikljuckom? TV mi primarno sluzi za gaming na PS5. Od ostalih sadrzaja arena sport i YouTube. Sad imam Qled 60R 43" iz 2019-e i jako sam zadovoljan tv-om, pogotvo dok sam imao PS4, ali bi htio feature HDMI 2.1 prikljucka.

Naletio sam na ovo https://hr.hisense.com/proizvodi/televizori-i-zvucnici/uhd-tv/43a7gq/20004738

Koja su misljenja? Cijena je 3000-3500 ovisno o duckasu. Ako bi ovo bilo okay uzeo bih i poklonio bi starcima svoj trenutni jer su oni jos uvijek na nekom prastarom 40" LG Full HD-u.
PeTak

0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...
Nisam trenutno u potrazi za novim TV-om, ali bi na proljece mogao uzeti nesto. Ono kaj me zanima je koji su trenutno jeftiniji 40" - 43" modeli televizora sa HDMI 2.1 prikljuckom? TV mi primarno sluzi za gaming na PS5. Od ostalih sadrzaja arena sport i YouTube. Sad imam Qled 60R 43" iz 2019-e i jako sam zadovoljan tv-om, pogotvo dok sam imao PS4, ali bi htio feature HDMI 2.1 prikljucka.

Naletio sam na ovo https://hr.hisense.com/proizvodi/televizori-i-zvucnici/uhd-tv/43a7gq/20004738

Koja su misljenja? Cijena je 3000-3500 ovisno o duckasu. Ako bi ovo bilo okay uzeo bih i poklonio bi starcima svoj trenutni jer su oni jos uvijek na nekom prastarom 40" LG Full HD-u.

Nema ih baš pošto je 43" veličina postala najniži rang, što znači i najbazičniji velikom većinom. Jako zapravo zavisi koje funkcije hoćeš od HDMI 2.1 - sve, samo neke...?

Npr. Sony 43X85J - VA 120Hz, 2x HDMI 2.1 ali (za sada) nema VRR

https://www.flatpanelshd.com/sony_x85j_2021.php

Taj Hisense je 60Hz, znači nem HDMI 2.1... Uglavnom bilo bi bolje da gledaš 50" modele gdje ima puno veći izbor.

8 godina
Dragonbane kaže...

Pozdrav,

Uskoro ću kupiti novi TV koji ću koristiti za standardno gledanje ali i veliki deo za igranje na Xbox Series S konzoli. Gledam da to bude full hd jer su jeftiniji a i konzola je preporučena za 1440p, odnosno 1080p igranje. Znam da ima i 4K upscale ali ja bih da idem na native.

Kako ne volim da sam baš predaleko dok igram (neka to bude između 1 - 1.5m) razmišljao sam o nekoj 32" verziji, konkretno LG 32LM6370PLA. Košta oko 270 evra.

Neki vaš komentar? Druga preporuka?

Neki dan uzeo LG 32lm6380plc ,ne vidim da je nešto drugačiji model, daljinski je katastrofa, evo vidio sam bolje s TV-ima za 1000 kuna. Pogledaj ovdje: 

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/zidni-stalak-zakretanjem/287390.aspx

Kod tih jeftinih usudio bi se reći da to što je poznatiji brand apsolutno ništa ne znači. 

15 godina
protest431 kaže...
Dragonbane kaže...

Pozdrav,

Uskoro ću kupiti novi TV koji ću koristiti za standardno gledanje ali i veliki deo za igranje na Xbox Series S konzoli. Gledam da to bude full hd jer su jeftiniji a i konzola je preporučena za 1440p, odnosno 1080p igranje. Znam da ima i 4K upscale ali ja bih da idem na native.

Kako ne volim da sam baš predaleko dok igram (neka to bude između 1 - 1.5m) razmišljao sam o nekoj 32" verziji, konkretno LG 32LM6370PLA. Košta oko 270 evra.

Neki vaš komentar? Druga preporuka?

Neki dan uzeo LG 32lm6380plc ,ne vidim da je nešto drugačiji model, daljinski je katastrofa, evo vidio sam bolje s TV-ima za 1000 kuna. Pogledaj ovdje: 

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/zidni-stalak-zakretanjem/287390.aspx

Kod tih jeftinih usudio bi se reći da to što je poznatiji brand apsolutno ništa ne znači. 

Gledajući tvoj drugi post, kupio si najjeftiniji rang (24", 27", 32") za koji veliki proizvođači ne mare uopće te se jako malo kupuje, što prevedeno znači da su taj segment ostavili jeftinim kinezima/turcima da se bore međusobno. Drugo, to je IPS panel pa zato ima lošu crnu po mraku, a taj drugi JVC je očito VA. Oba su jeftini sa dna ponude i nemaš šta tu posebno očekivati, ljestvica tehnološkog "minimuma" za današnje doba se pomakla na 43" (koji se smatra malim TV-om), a sve ispod toga je legacy sa najmanje funkcija, najnižom kvalitetom, najlošijom slikom (nebitno koji panel), najlošijim daljinskim, nižom rezolucijom, bez smart OS-a često i sve u tom stilu.

Poznatiji brand barem minimalno jamči bolju kontrolu kvalitete i moguće malo bolje komponente.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 16:43 (Mad Ant).
12 godina
odjavljen
Pa iskreno nije mi nuzno da je 120hz nego recimo VRR. Na stranici tog TV-a pise da ima HDMI 2.1, ALLM i VRR, jel to neki fake marketing ili kaj?

43" radi prostora sam uvijek do sada imao, al mozda bi iso na 50" ako bi dobio potrebne feature
PeTak
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 16:51 (IvanDado).
12 godina
odjavljen

0 1 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...
Pa iskreno nije mi nuzno da je 120hz nego recimo VRR. Na stranici tog TV-a pise da ima HDMI 2.1, ALLM i VRR, jel to neki fake marketing ili kaj?

43" radi prostora sam uvijek do sada imao, al mozda bi iso na 50" ako bi dobio potrebne feature

Koliko ja vidim u 43" je VA na 60Hz, 55/65 su IPS...

https://www.techweekmag.com/reviews/tv/hisense-a7gq-review/

Od HDMI 2.1 featurea ima ALLM (auto low latency mod) znači da sam prebaci na "Game mod" kada upališ konzolu, ništa posebno pošto to možeš i sam daljinskim. VRR je okarakteriziran u rasponu 48-60Hz što je bezveze doslovno. Vrlo često Hisense zna napisati da je panel 120Hz, a zapravo renda svaki drugi frame i ubacuje crne frejmove između, što zbrojeno matematički daje 120, ali ne radi niti je dojam 120Hz već 60Hz, znači ništa od toga. Da te još malo zbunim, dosta 4K 60Hz HDMI 2.0 modela može gurati 120Hz ali u 1080p rezoluciji, ne u 4K koja se gleda kod speciikacija.

50" daje puno više izbora, tj. mogućnost nabavke tehnološki boljih TV-a sa HDMI 2.1 (što znači 120Hz panel zbog 4K 120Hz). Pravi VRR, a ima ih 3 (HDMI forum "generički" VRR, AMD Freesync, nVIDIA G-sync), je na 120Hz panelima u rasponu od barem 40 - 120Hz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 17:09 (Mad Ant).
14 godina

Jel ti gori da baš moraš sad kupiti TV? Ako ne, moj savjet ti je ovo. Uskoro izlazi LG C2. Veličine će startati od 42" (što je u rangu toga što ti kupuješ). Pretpostavljam da će cijena za taj model biti (bez popusta oko 8000 kn). Na prvoj ozbiljnijoj akciji, past će na 5500-6000 kn.

LG C2 će imati EX panel najnovije (2022.) generacije koji će biti još bolji od EVO panela iz 2021. godine i imat će 30% veći peak brightness.

Naravno, morat ćeš čekati barem 4-5 mjeseci do prve ozbiljnije akcije (osim ako neće biti nekog popusta koji će ti biti prihvatljiv za preorder), ali dobit ćeš top TV.

Inače taj Philips je OK, ima peak brightness od 418 nitsa što je nešto iznad minimuma za OK prikaz HDR sadržaja i kontrast mu je solidan. Prisutnost VRR-a i ALLM je super, a što se tiče nepostojanja 120Hz, to te može ograničavati ako više developera donese 40 FPS igre na konzole (koje zahtjevaju 120 Hz panel). Čini mi se da je VA panel pošto se spominju lošiji kutovi gledanja pa uzmi to u obzir ako imaš širok raspored sjedenja oko TV-a.

12 godina
odjavljen
Bome se mi zbunio xD Koliko god misli covjek da je nesto skuzio, opet na kraju banana 🤣

Okay, ako bi isao na 50" varijantu, koji bi mi preporucio, a da prodjem sto jeftinije? Hvala na info do sad!
PeTak
15 godina
greysaint0 kaže...

LG C2 će imati EX panel najnovije (2022.) generacije koji će biti još bolji od EVO panela iz 2021. godine i imat će 30% veći peak brightness.

Nekako sumnjam da on misli dati toliko novaca, ali da, LG OLED42C2 će biti vrhunski TV u malom pakiranju i on je instant preporuka i za filmove i pogotovo igranje.

Ja sam dobio dojam da on gleda više ovako nešto:

LG 50NANO863PA - (2021., VA, Nanocell (ala QLED), 120Hz, Edge LED, 2x HDMI 2.1 (VRR, ALLM))

https://www.displayspecifications.com/en/model/ff1c2500

https://www.nabava.net/televizori/lg-50nano863pa-televizor-cijena-50-127-cm-nanocell-led-ultra-hd-144921071

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 17:51 (Mad Ant).
12 godina
odjavljen
@greysaint0

Ti LG oledi su me uvijek mamili, cak sam sad razmisljo dal da iskesiram za LG Oled C1 48" na akciji je 6800kn do 1.3. al mi je ipak malo too much za sada.

Sto se ovog Philipsa tice djeluje ovako sasvim solidno pogotvo za cijenu, a inace TV bi isao na zid kao i ovaj do sada i gledam direktno u njega, znaci nije living room tv za vise ljudi iz razlicitih kuteva gledanja. Iako sad mi malo pada u vodu to sve jer nisam znao da ce biti 43" varijanta LG OLED-a, to bi dosta bilo zanimljivo osim ako i on nece biti zakazan za neke feature kao kod drugih TV-a u tim manjim varijantama?
PeTak
15 godina
IvanDado kaže...
@greysaint0

Ti LG oledi su me uvijek mamili, cak sam sad razmisljo dal da iskesiram za LG Oled C1 48" na akciji je 6800kn do 1.3. al mi je ipak malo too much za sada.

Sto se ovog Philipsa tice djeluje ovako sasvim solidno pogotvo za cijenu, a inace TV bi isao na zid kao i ovaj do sada i gledam direktno u njega, znaci nije living room tv za vise ljudi iz razlicitih kuteva gledanja. Iako sad mi malo pada u vodu to sve jer nisam znao da ce biti 43" varijanta LG OLED-a, to bi dosta bilo zanimljivo osim ako i on nece biti zakazan za neke feature kao kod drugih TV-a u tim manjim varijantama?

42" je veličina i C2 neće biti zakinut za HDMI 2.1 fičure. Kod LG OLED-a kategorije su slova, a brojka poslije godina/generacija:

2021.:

A1 - 60Hz, 3x HDMI 2.0, najmanja svjetlina

B1 - 120Hz, 2x HDMI 2.1, VRR (Freesync, G-sync), malo veća svjetlina, slabiji procesor od C1, cijena većinu vremena preblizu C1 da bi bilo isplativo

C1 - 120Hz, 4x HDMI 2.1, sve VRR varijante, bolji procesor, bolja svjetlina za dobar HDR

G1 - 120Hz, 4x HDMI 2.1, EVO panel koji je malo svjetliji od C1, dizajniran prvenstveno za montažu na zid

Samo ćeš morati čekati opet godinu dana, cca oko Black Friday-a/Nove godine, za najbolje popuste, kao i svake godine.

Taj Philips je 60Hz kinez. Dalje ne bih komentirao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 18:05 (Mad Ant).
15 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Čitajući komentare vidio sam da preporučujete ovu televiziju. https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE65AU7172UXXH/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik 

Televizija će ići na zid u dnevni boravak. Udaljenost od kutne do zida je otprilike 2.5 metra. 

Da li imate možda preporuku nekog drugog televizora ili je ovo best buy za ove novce? Prednost dajem Samsungu i LG-u....

Uvjet je da je 65" i da je cijena do 5000kn. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 18:13 (Liverpool1892).

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Čitajući komentare vidio sam da preporučujete ovu televiziju. https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE65AU7172UXXH/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik 

Televizija će ići na zid u dnevni boravak. Udaljenost od kutne do zida je otprilike 2.5 metra. 

Da li imate možda preporuku nekog drugog televizora ili je ovo best buy za ove novce? Prednost dajem Samsungu i LG-u....

Uvjet je da je 65" i da je cijena do 5000kn. 

Ne vidim ništa bolje (VA, 60Hz) do 5000kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 18:29 (Mad Ant).
12 godina
odjavljen
Nije neka zurba, nego sam iz znatizelje zadnjih dana gledao jer je u planu uzeti bilo nesto oko proljeca, a i volio bi starcima maknut kantu iz dnevnog.

Primjetio sam kao da su nekakve akcije sada na dosta tva, ne znam jel to radi nekog prelaznog razdoblja jer pretpostavljam da 2022 modeli dolaze sad na proljece razlicitih televizora, pa sam zato mislio da bi se mozda isplatilo uzimat i ranije.

U svakom slucaju probijanje za oled djeluje primamljivo, ili cekanje te nove generacije. Iako sam se nadao da se ipak moze bolje naci za manje pare i da cu moc ostat u 43" dijagonali
PeTak
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 19:55 (IvanDado).
14 godina
IvanDado kaže...
@greysaint0

Ja sam siguran da će C2 42" biti na prvoj ozbiljnoj akciji 5500-6000 kn ali ta akcija će ti biti u 11. mjesecu ove godine kada kreće svjetsko prvenstvo u nogometu, odnosno black friday.

Neće biti nikakvog rezanja feature-a kod manjih dijagonala. LG se odlučio na taj potez jer je bilo puno zahtjeva za manjim TV-ima a nisu imali ništa manje od 55" za prodati.

Odluka je na tebi, osobno bi čekao, ali ako gori da moraš sad nešto napraviti, onda ćeš morati uzeti nešto sad.

Nisam pametan što da ti preporučim a da bi bilo bolje od tog Philipsa za te pare, sve od Sonya i Samsunga je lošije u tom cjenovnom razredu. Ako ti gori, mislim da se sa tim Philipsom nećeš zeznuti, no to je ovako prema onome što sam uspio brzinski pogledati. Možda će ti netko dati bolju preporuku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 20:59 (greysaint0).
12 godina
odjavljen
Sve jasno. Jbg, ne mogu se cuda ocekivat za tu lovu ipak. Hvala svima na savjetima!
PeTak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice