Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.687
|
čitano: 27.741.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
hrka11 kaže...
Pixel kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Servisirani 55" OLED. Promijenjen panel. Ima garanciju. Ne znam dal je cijena fiksna: 7000kn. Je to uopće Ok cijena??

https://www.njuskalo.hr/led-tv/prodajem-lg-oled-55e8pla-oglas-305860

Za 9k se da nac novi po akcijama, ja ne bi isao na 7 za reparirani.

Da je 5k mozda.

Moj savjet je ak se nema love za skupi tv da se ne forsira bespotrebno s ovakvim kombinacijama da na kraju ne prisjedne kupnja.

Pitanje je je li panel zamjenjen po proceduri, resetirani interni counteri rada panela, odradjena inicijalna kalibracija zamjenskog panela ...

Ako sve nije odradeno kako treba, steta novaca za taj tv

Ma on ovo pise samo da nesto napise...pusti ga da ispuni dnevnu kvotu komentara po forumu,vjerovatno i ne zna sta je OLED. 

Moze drugima biti korisno ako ih zanima takva kupnja

14 godina
hrka11 kaže...
Pixel kaže...

Ma on ovo pise samo da nesto napise...pusti ga da ispuni dnevnu kvotu komentara po forumu,vjerovatno i ne zna sta je OLED. 

Vidim da si danas sam uspio uključiti računalo bez da si tražio pomoć! Bravo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...
Pixel kaže...

Vidim da si danas sam uspio uključiti računalo bez da si tražio pomoć! Bravo!

sacuvao sam tvoje upute od zadnji put 

Origin_Steam: hrka11
11 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

jel mi bolje dat 10,700 kn za LG c9 sa 5 godina jamstva ili 10,200kn za 2 godine jamstva ? nisam pametan

0 0 hvala 0
12 godina
avangard00 kaže...

jel mi bolje dat 10,700 kn za LG c9 sa 5 godina jamstva ili 10,200kn za 2 godine jamstva ? nisam pametan

Sta se tu imas mislit,dajes 10 000kn i gledas u 500kn,a radi se o dodatne 3g garancije...dasta ces nego nadodat za dodatnu garanciju ako vec nema drugog nacina za 5g garancije.

Origin_Steam: hrka11
11 godina

Pitanje radi li se ovdje o dodatnih 3 god tvorničkog jamstva ili osiguranju?

Nekako mi se čini da je ovdje posrijedi osiguranje.LG već dosta dugo ne daje tvorničko jamstvo 5 god i kada daje ide bez nadoplate.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
blackened_bm kaže...

Evo pustio Jojo Rabbit koji je u DTS , znači pušten preko VLC-a ima zvuka i kad stavim izvor na zvučnike tv-a i ima i kad je na soundbaru...

Na Samsungu ?!

Neće da može, osim ako kao i dosta drugih filmova ima u sebi još neki audio format koji Samasung čita, pa tv procesuiranje automatski pročita taj audio, npr... AC-3 a DTS preskoči 

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas, nemamo sreće
6 godina
neaktivan

Da, to je i mene zanimalo pa san otisa u SD i pita ih.
Rekli su, citiram: mi (oliti SD) dajemo dodatne 3 godine garancije po jamstvenim uvjetima.
Koja je razlika?
Nema razlike, sve sta vam LG pruza u 2 godine garancije, mi produzujemo za dodatne 3.

Tako mi je reka covik iz SD u CC1 u Splitu.

Na webu stoji:
5 godina sigurnosti (2 godine jamstva + 3 godine produljenog održavanja po jamstvenim uvjetima)!

Inace i ja se mislin, uzet sad C9 dok je sa +3 god dodatne, ili pricekat iduci misec da se cijene jos spuste.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2020 18:06 (Bicikler).
17 godina
Anđeo bez falinge kaže...
blackened_bm kaže...

Evo pustio Jojo Rabbit koji je u DTS , znači pušten preko VLC-a ima zvuka i kad stavim izvor na zvučnike tv-a i ima i kad je na soundbaru...

Na Samsungu ?!

Neće da može, osim ako kao i dosta drugih filmova ima u sebi još neki audio format koji Samasung čita, pa tv procesuiranje automatski pročita taj audio, npr... AC-3 a DTS preskoči 

Moze ako vlc dekodira zvuk i salje neki drugi format tvu

11 godina
neaktivan
Bicikler kaže...

Rekli su, citiram: mi (oliti SD) dajemo dodatne 3 godine garancije po jamstvenim uvjetima.
Koja je razlika?
Nema razlike, sve sta vam LG pruza u 2 godine garancije, mi produzujemo za dodatne 3.

Na webu stoji:
5 godina sigurnosti (2 godine jamstva + 3 godine produljenog održavanja po jamstvenim uvjetima)!

Inace i ja se mislin, uzet sad C9 dok je sa +3 god dodatne, ili pricekat iduci misec da se cijene jos spuste.

u pravu si, dobijes 3 godine dodatnog jamstva od SD... uglavnom evo taman dosa iz ducana, kupljen C9 za 10,640 kn na 12 rata s 5 godina jamstva... nazalost nema raspolozivih odma vec mi je moraju poslat iz rijeke, ostala su im jos samo 2 komada a ostalo sve izlozbeni primjerci... pita san ih kad im dolazi novi model CX, kazu u 4 misec... na moje pitanje oce li sta past cijene za C9  kada dode novi model kazu da nece vec ovo  sta im ostane salju za indiju(ne virujen u ovo al dobro) a mijenjaju ih novi modeli... 

ee i pita san jel pokriva jamstvo burn-in, kazu da je i da im se nije niko pojavia sa tim problemom u zadnjih godinu dana...

15 godina
neaktivan

Meni su rekli da qe49q60 ima 120hz, a nema. I to je bio jako uvjerljiv. Pa sam mu pokaza online pa je bio u cudu. Tako da njima vjerovat, nebih hvala. Meni više znaci informiranje po forumima. Naravno da se filtrira cije informacije su od znacaja. Ja kad sam kupova i oled je bio u igri. Lg hrvatska mi je napisao da BI ne ulazi u garanciju, i da to i piše u papirima. Dok mi je ovlašteni servis rekao da ulazi. Isto tako za neke druge brandove, neki servis potvrdno, neki ne. A kako sam u splitu, di je oskudica servisa, nisam se tija zajebavat. To da mi je slika loša ili samo dobra, možda bi i riskira. Al ovako nema mi potrebe. Puno se gleda nickelodion koji je opce poznat da ostavlja trag. A sad davat 10tkn pa nekome nešto branit da gleda, necu. Platit nesto (za mene) puno i bit rob toga. On je tu da služi meni, a ne ja njemu. Ja imam hd paket na maxtv-u i na kanalima koje gledam slika mi je top. A o skinutim filmovima ne treba pisat. 

sent via S10e

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Narucio nakon 7 dana gledanja samsung ue55ru8002  u santa domenice ispalo me 4050kn...

Javim vam dojmove kad zavrsim sa testiranjem 😂 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo za ekipu koja cilja na ru8002 na ekupi je akcija

I believe Wi can Fi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2020 21:23 (Striko2009).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Meni su rekli da qe49q60 ima 120hz, a nema. I to je bio jako uvjerljiv. Pa sam mu pokaza online pa je bio u cudu. Tako da njima vjerovat, nebih hvala. Meni više znaci informiranje po forumima. Naravno da se filtrira cije informacije su od znacaja. Ja kad sam kupova i oled je bio u igri. Lg hrvatska mi je napisao da BI ne ulazi u garanciju, i da to i piše u papirima. Dok mi je ovlašteni servis rekao da ulazi. Isto tako za neke druge brandove, neki servis potvrdno, neki ne. A kako sam u splitu, di je oskudica servisa, nisam se tija zajebavat. To da mi je slika loša ili samo dobra, možda bi i riskira. Al ovako nema mi potrebe. Puno se gleda nickelodion koji je opce poznat da ostavlja trag. A sad davat 10tkn pa nekome nešto branit da gleda, necu. Platit nesto (za mene) puno i bit rob toga. On je tu da služi meni, a ne ja njemu. Ja imam hd paket na maxtv-u i na kanalima koje gledam slika mi je top. A o skinutim filmovima ne treba pisat. 

slazen se da ne triba njima virovat, samo san napisa sta su meni rekli. zato se i mislin bili kupija ili priceka da padne cijena u nekom shopu
ne znan jel neko ima iskustva sa "dodatnin odrzavanjen/jamstvom od ducana (SD)", pa da ako je da kaze iskustvo.

sta se tice burn ina, narednih nekoliko godina se ne moran brinit za nickelodion 

10 godina

https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/qled-tv-samsung-qe65q65r-2019.html

Je li dobra cijena za ovaj tv jer ga razmisljam uzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ga mozes platit jednokratno, ide ti to na 7200kn

sent via S10e

1 0 hvala 1
10 godina

Da mislim kesom platit

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koji je best buy OLED 55"? Nisam baš pratio ponudu zadnjih par godina... 

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

LG C9 je najbolji OLED TV,po ocijenama forumaša

ljudska glupost i svemir nemaju granice, ali za svemir nisam 100% siguran.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marcek555 kaže...

Da mislim kesom platit

Onda se prijavi u sancte na novosti i dobijes mejl sa 10% popusta

https://www.sancta-domenica.hr/newsletter-prijava

sent via S10e
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2020 10:45 (Moby-Split).
11 godina
Maxxy kaže...

Koji je best buy OLED 55"? Nisam baš pratio ponudu zadnjih par godina... 

Ja kupio ovaj:

11 godina
Bicikler kaže...

Koja je razlika?

Na webu stoji:

Ako ti se pojavi burn in ,sumnjam da će ti SD o svome trošku zamijeniti panel, obzirom da je u jamstvu navedeno kako jamstvo ne pokriva burn in, iako LG mijenja panele dok traje proizvođačevo jamstvo.

18 godina

Mene kod te SD zaštite odbija način na koji utvrđuju vrijednost uređaja i koji povrat novca možeš dobiti ako se uređaj ne može zamijeniti/popraviti. Sigurno nije isto kao i jamstvo proizvođača.

Vrijednost elektroničkog uređaja obuhvaćenog SD+ zaštitom je cijena novog uređaja ili uređaja jednake tehničke vrijednosti na dan
nastupanja štete ("SD+ vrijednost"). Vrijednost elektroničkog uređaja obuhvaćenog SD+ zaštitom uvijek se odnosi na kupoprodajnu cijenu
uređaja bez poreza na dodanu vrijednost i bez subvencija ili prigodnih popusta (potpore primjerice proizvođača ili dobavljača, popusti i/ili
akcije prodavatelja).

Zaštita ne vrijedi na zamjenjeni uređaj?

Prestanak trajanja u slučaju potpune štete.
U slučaju zamjene uređaja ili odbijanja zamjene uređaja obuhvaćenog SD+ zaštitom i od strane Sancta Domenice nakon potpune štete
Sancta Domenica društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge | dr. Franje Tuđmana 69, 10431 Sveta Nedjelja i MB 01490206 | OIB/PDV ID HR35409850545
www.sancta-domenica.hr | email: web@sancta-domenica.hr | tel + 38572 33 69 55 | fax + 3851 3369 556 | IBAN HR2724020061100016402
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080340661
(ekonomski neisplativog popravka) kao i u slučaju Korisnikovog odbijanja plaćanja samopridržaja, smatra se da pripadajuće ugovorna zaštita
po SD+ zaštiti prestaje. U takvim situacijama, Korisnik nema pravo na povrat naknade, u cijelosti kao niti djelomično.

Tražite da vam pošalju uvijete na mail pa ih malo pročitajte :)

Imam i ja revolut pozivnice s novcima i besplatnom dostavom, pa slobodno se javite. | Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
daki80 kaže...

LG C9 je najbolji OLED TV,po ocijenama forumaša

Prije 2 tjedna je bio 9.100 kn na ekupi u late night shopingu.. to je bila super ponuda iako bi ja čekao možda OLED B9 da padne na nekih 7.000kn ali za to će trebati još par mjeseci, a meni se nije dalo čekati.

8 godina
protjeran
Pixel kaže...

Moze ako vlc dekodira zvuk i salje neki drugi format tvu

To je OK.

Krivo sam pročitao da mu ide DTS samo preko tv-a na Soundbar...

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas, nemamo sreće
13 godina
neaktivan

Imam li pravo na kompenzaciju obzirom da sam narucio tv u santa domenice u nedjelju i danas mi je javljeno da nema tv nego samo izlozbeni. 

Bas bezveze razocaran sam njihovim pristupom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Imam li pravo na kompenzaciju obzirom da sam narucio tv u santa domenice u nedjelju i danas mi je javljeno da nema tv nego samo izlozbeni. 

Koji TV je u pitanju?

7 godina
neaktivan

Ne vjerujem. Dobit ćeš puni iznos nazad i to je to. Možda ispriku :)

13 godina
neaktivan

Ue55ru8002  nema vise.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Ue55ru8002  nema vise.... 

Baš sranje...meni su upravo javili da su mi otpremili xf9005 putem intereuropa samobor, sto znaci da šalju tv iz centralnog skladišta iz Svete nedelje.

Isto gledam da i tog mog tv-a u dosta poslovnica imao kao izložbeni primjerak ali ga hvala Bogu ima na centralnom skladištu.

Jedina dobra stvar da ti nisu šutke uvalili taj izložbeni kao novi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice