Je u pravuje.
Ti brkas osobanm odabir/mogucnosti/sklonosti/iskustvo. Ok ti uzmes sto ti pase.
Ali postoji struka, postoje preporuke , postoji nacin kako se snimaju filmovi, format u kojem se snima i kako je to namjenjeno gledti !
A to sigurno nije na mini ekranu s 3 -4 metra, cak ni veliki ekrani u potpunosti ne prenose sve ali su blize tome.
Ako nisi takav tip konzumenta kojemu je to bitno ok, ljudi gledaju filmove na mobitelu i sl, ali to ne znači da je to "ispravan" način.
ma koja "struka" postoji koja će nekom reći koja udaljenost mu odgovara ?!
gdje se ide u tu školu ?!
deset godina si na forumu kao i ja i trebao bi se sjećati da je ista ta struka 2008 godine govorila da je idealna udaljenost za veličinu teveja od 94 cm 3 metra.
sjećam se toga kao danas.
i ja volim "veliki"
tv i volio bih kupiti 75 OLED i mislim da mi s 3 metra ne bi bio prevelik ali ostavimo ljudima da sami odluče što im je dovoljno veliko.
ne možemo nametati svoj stav a struka neka se napuši jer ta "struka" ne postoji.
..... svi govorimo o veličini panela, a niko ne spominje rezoluciju prikaza. Da se zaključiti da nas se velika većina još druži sa SD kanalima .....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
. Svaki dalji komentar po meni je suvisan 

na 1080p.