Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.872
|
čitano: 19.919.301
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Pucman91 kaže...

Pozdrav,

molim preporuke za Smart TV sa HEVC i H265, ekran do 45".

Vidim po forumu da je dosta popularan onaj Philips koji ima sve unutra, iako sam čitao da ima par ljudi probleme s njim. - pali i gasi se sam od sebe itd..

Također bih volio da je unutra Andorid smart, da se gore instalira KODI.

Ili se i na ostale Smart operativne sustave može instalirati KODI?

Buđet 4000kn.

Da li je moguće što pronaći za tu lovu?

Ovdje imaš.A koji se pali i gasi, daj nekakve dokaze, da se vidi..

https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-43pus6501-43-110-cm-60-152-cm-lcd-led__22336891

10 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Vidim ima ovdje i advokata :)

Nisam advokat, ali ste se vala okomili bezveze na čovjeka.

Koji je tvoj prijedlog za tv dijagonale 55'', do 900 EUR-a? 

Garfield mi je preporučio i hvala mu, a molim te da vidim tvoj konkretan prijedlog, pomozi mi.

9 godina
11 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Bok ekipa, gledam uzet novu televiziju i mislim se koju da uzmem. Googlao sam dosta i ova navodno spada među najboljima sada imate li vi neku preporuku.. konkretno sam ja gledao ovu http://www.ekupi.hr/SONY-LED-TV-KDL43W805C--5-godina-jamstva-954939.aspx Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
Ako ideš na 43" uzmi za nekih 5600kn XD8077 jer ima VA ekran.
13 godina
protjeran
MH243 kaže...

Bok ekipa, gledam uzet novu televiziju i mislim se koju da uzmem. Googlao sam dosta i ova navodno spada među najboljima sada imate li vi neku preporuku.. konkretno sam ja gledao ovu http://www.ekupi.hr/SONY-LED-TV-KDL43W805C--5-godina-jamstva-954939.aspx Hvala

A zašto ne bi uzeo, kojeg između ova dva 4k televizora.?

https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-43pus6501-43-110-cm-60-152-cm-lcd-led__22336891

https://www.nabava.net/televizori__240/samsung-televizor-ue43ku6072-43-110-cm-led__22466261

9 godina
neaktivan
Pozz

Kupujem 4k televizor jer sam dobio ps4 pro na poklon.

Best buy za budget do 5000kn?

Sto je najbitnije gledat za gaming kod specsa televizora?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Daydr3am3r kaže...
Pozz

Kupujem 4k televizor jer sam dobio ps4 pro na poklon.

Best buy za budget do 5000kn?

Sto je najbitnije gledat za gaming kod specsa televizora?

Kod televizora za gaming, ti je najvažnije input lag i response time samog panela. A koliko mora biti veličina televizora.?

9 godina
neaktivan
Pa 43" ili 49". Iako 49" idu preko 5000kn, bar vecina modela.
17 godina

Napokon dobio i montirao Philips 55PUS6561/12 pa da ga malo iskomentiram...

Dakle slika je super, sasvim u redu i sve radi relativno brzo i fluidno (najnoviji update). Ambilight je super stvar i vrlo sam zadovoljan. TV je montiran na zid i spojen na vanjske zvučnike tako da mi kvaliteta ugrađenih zvučnika nije bitna.

E sad, dva problema, jedan možda softverski, drugi hardverski. Onaj gori, hardverski je to da malo probija pozadinsko osvjetlenje u donjem desnom rubu. Ništa strašno, vidi se samo kad je na ekranu crna boja.

A drugi ima veze s kontrolom ambilighta preko aplikacije. Ne mogu to nikako pokenuti, opcija follow app na TV-u je zatamljena i ne može se odabrati, a aplikacija New Ambilight +hue ne pronalazi TV. Napominjem da aplikacija Philis TV Remote sasvim normalno pronalazi TV i kontrolira ga, dijeli sadržaj i sl.
Zna tko kako to srediti?

Osim te dvije sitnice ja sam super zadovoljan. Samo nek potraje ^^

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
To ti je Philips. Vrati to dok mozes i uzmi Lg obavezno. Kasnije ces mi zahvaljivati, kao i garfield kad ga preobratim.
13 godina
protjeran
Vido kaže...

Napokon dobio i montirao Philips 55PUS6561/12 pa da ga malo iskomentiram...

Dakle slika je super, sasvim u redu i sve radi relativno brzo i fluidno (najnoviji update). Ambilight je super stvar i vrlo sam zadovoljan. TV je montiran na zid i spojen na vanjske zvučnike tako da mi kvaliteta ugrađenih zvučnika nije bitna.

E sad, dva problema, jedan možda softverski, drugi hardverski. Onaj gori, hardverski je to da malo probija pozadinsko osvjetlenje u donjem desnom rubu. Ništa strašno, vidi se samo kad je na ekranu crna boja.

A drugi ima veze s kontrolom ambilighta preko aplikacije. Ne mogu to nikako pokenuti, opcija follow app na TV-u je zatamljena i ne može se odabrati, a aplikacija New Ambilight +hue ne pronalazi TV. Napominjem da aplikacija Philis TV Remote sasvim normalno pronalazi TV i kontrolira ga, dijeli sadržaj i sl.
Zna tko kako to srediti?

Osim te dvije sitnice ja sam super zadovoljan. Samo nek potraje ^^

Ovdje imaš sve upute.A imaš i video za kalibraciju.

http://download.p4c.philips.com/files/4/49pus6561_12/49pus6561_12_dfu_hrv.pdf

8 godina
trolljegeren kaže...

Pozdrav svima,

Ipak sam odustao od televizije do 10000kn. Sada sam suzio izbor na Philips 7101 i Philips 6561 iz 2016 godine oba modela. Medutim velika prednost kod 6561 je sto ima 5 godina jamstva. Kolika je razlika izmedu 6561 i 7101? Da li ce se vidjeti kod recimo gledanja filmova i igranja na PS4 Pro (kada budu dostupne igre sa UHD rezolucijom). Nesto sam citao da je razlika u HDR-u? Unaprijed hvala na odgovoru

Jesi li siguran da želiš potrošiti velike novce na proizvod koji je dobio ovakvu neprolaznu recenziju.

http://www.trustedreviews.com/philips-55pus7101-review

Mani se Philipsa ako tražiš kvalitetu :)

13 godina
protjeran

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Upravo mi stigao total tv doma. U postavkama lg-a uh7707 ne znam kako uključiti HDR? Ne nalazim opciju gledajući recimo HBO 2 HD... Zna li netko? I dali se dolby vision automatski aktivira ili i to ima negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Upravo mi stigao total tv doma. U postavkama lg-a uh7707 ne znam kako uključiti HDR? Ne nalazim opciju gledajući recimo HBO 2 HD... Zna li netko? I dali se dolby vision automatski aktivira ili i to ima negdje?

Jednostavno, udji u opcije i odaberi "Postavke moda slike", zatim "HDR Efekt". Isti TV je u pitanju.

10 godina
neaktivan

To sam našao no mislio sam da ima negdje drugdje... Imam "problem" jer mi je slika preko ovog totala preko satelita, lošija nego što sam imao preko sobne antene... zato pokušavam dokučiti di šta namjestiti... ne znam zašto je tako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ekipa chekirajte ovaj yt kanal na svojim 4k HDR telkama 

clipovi i slike su fantastice 

ja ga gledam preko PS PRO-a neznam kak fercera preko samsung app-a ili od nekog drugog

ali ps i chromecast rade...

https://www.youtube.com/channel/UCve7_yAZHFNipzeAGBI5t9g

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 23:41 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

pozdrav svima 

interesira me vrijedi li ovaj tv čemu...

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE49K5102AKXXH/

hvala 

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav zanima me kupovina Sony Bravia KDL-55W755C ako netko ima nekakvo mišljenje ili prijedlog za 55"TV sličnog cjenovnog ranga (3D ni 4k nisu bitni jer osoba koja bi gledala taj tv ne mari za time nego da je čim veći ekran :) ), znam da nema HEVC ali to nije problem. Vidim da ima Android pa me zanima ako na njega ide direktno Kodi, na nekom forumu sam pročitao da ide a to je veliki+ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

To sam našao no mislio sam da ima negdje drugdje... Imam "problem" jer mi je slika preko ovog totala preko satelita, lošija nego što sam imao preko sobne antene... zato pokušavam dokučiti di šta namjestiti... ne znam zašto je tako. 

To ti je LG, smeće, vrati ga i uzmi Philips 

15 godina
neaktivan
  1. Može li preporuka tv-a u njemačkoj u media markt ili Saturn trgovini do 1000 eura. Po mogućnosti UHD i što veći ekran. Hvala 
Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
12 godina
neaktivan

Da li se isplati ovo? Jedino emmezeta ima 5 godina garancije, svi ostali 2 ali je zato tamo 3500kn...moze preporuka i za neki drugi tv do te cijene
https://www.nabava.net/search.php?q=43lh590v

0 0 hvala 0
16 godina
berzerker kaže...

Vidim da ima Android pa me zanima ako na njega ide direktno Kodi, na nekom forumu sam pročitao da ide a to je veliki+ 

Ide kodi 100%, ja imam KDL-43W755C i vrtim na njemu kodi+osijek build bez problema

15 godina

Hvala, naručen je tv. Sad samo da stigne i da budu dobri dojmovi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel možda netko kupio ili ima Sony 7005 ili 8077 ?
Znam da samo ovaj drugi ima Triluminos display, ali i 7005 ima odlučnu sliku, boje...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zapeo mi je za oko ovaj televizor Skyworth, naravno – zato jer je jeftin. Čini mi se dobar izbor za 1499 kn. Ni ne treba mi više za igranje. Fred ga je uzeo i kaže da je jako zadovoljan, ima li još netko iskustva s ovom markom.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

bok,,,

trilema: lg 43lh570v (3200 kuna),,, lg 43lh541v (2800 kuna),,, lg 43uh603v (3800 kuna)

najdraži mi je lh541v, zbog cijene naravno, dali je isti panel u njemu kao u lh570v, jel se da to negdje istražit,, jer 570v ima ok ocjenu na rtings? i šta mi je još bitno je -dali se da namještat rgb boje pojedinačno, znam da na jeftinijim tv-ima nema namještanja toga a na 570v ima...,,, jel to može se u čarobnjaku za sliku 3 kojeg 541v ima.?

imam i jedan uhd tv u izboru, al je rgbw sistem piksela, ako je netko uspoređivo ta dva tv-a da zna možda na kojem je bolja slika na 1080p signalu ili što če bit još više u funciji je sd program,,, razlika u slici koja bi opravdala 600 kuna veću cijenu

hvala,,,

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice