I usput možete preporučiti model koji mislite da bi bio najbolji, a po nekoj OK cijeni (može i do tisuću eura ako vrijedi toliko). Jedini uvjet je USB priključak ;)
Koja veličina LCD-a je idealna za razmak od 3 m???
- poruka: 21
- |
- čitano: 13.006
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš na hd televiziji tablicu malo potraži
Nemaš zapravo neku IDEALNU veličinu, najbolje ti je u dućanu stat 3m od televizora pa procijenit kaj tebi najviše paše, sve je stvar navike.
čim veće tim bolje, ne može biti preveliko, ja na tu udaljenost imam 37", a sada tražim minimalono 50"
nekad je pisalo 37" ali tko te preporuke uopće šljivi
Da... Bio sam gledao i kontam baš uzeti nešto od 37 incha... Šta je dobro kupiti od marke i modela???
Inače meni se laički čini da Panasonic daje najbolju sliku (ono malo što sam gledao na novim TVima kod frendova), šta mislite???
Panasonic TX-P42S20E dođe oko 5,500kn. Za tu lovu bolje nećeš naći.
Ja imam takvu sličnu plasmu samo što moja ima 400Hz subfiled drive a ova 600Hz (odnosno punih 1080 linija pokretne rezolucije) te ima još par dodatnih sitnica.
Slika na plasmi što se tiče SD signala je neusporedivo bolja od LCD-a, a HD materijal prikazuje doslovno savršeno.
Pročitaj i prouči tu recenziju pa ćeš vidjet. Imaš jošTX-P42G20E koja je još bolja ali i skuplja, ako si financiski sposoban samo naprjed.
postoji li kod tog modela još uvijek opasnost od burn ina ili "zapečene" slike ?
Da... Bio sam gledao i kontam baš uzeti nešto od 37 incha... Šta je dobro kupiti od marke i modela???
Inače meni se laički čini da Panasonic daje najbolju sliku (ono malo što sam gledao na novim TVima kod frendova), šta mislite???
evo moja preporuka ovaj model ja iman i pre zadovoljan slikon i priključcima koje posjeduje a kad san proba snajper elite igrat priko nje perfekt
http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1267435527
postoji li kod tog modela još uvijek opasnost od burn ina ili "zapečene" slike ?
U teoriji ne ali HDTelevizija preporučuje da se prvih 300h ne podiže kontrast na maksimun nego da se drži na cinema modu, da se panel uhoda i razradi.
Ja gledam 42'' sa 2.7m pa bi volio da je veca
Ja kuci imam 32" i volio bih da je malo veca, ali malo. Jer prevelik TV u malom prostoru uzasno ruzno izgleda vjeruj mi vidio sam :d
Hvala svima na odgovorima... Onaj Panasonic na početku mi super djeluje... Ima li nešto takvo, ali da je od 37 incha???
Hvala svima na odgovorima... Onaj Panasonic na početku mi super djeluje... Ima li nešto takvo, ali da je od 37 incha???
Mislim da bi za 3 metra definitivno trebao ići na više od 37". Ja gledam 42" TV sa dva i nešto sitno metra.
Ni slučajno ne idi ispod 42" jer ćeš zažaliti. Ja na 2,7m imam 42" i ne bi mi smetalo da je 50" ni malo.
Oke, i mene muči sličan problem, i dajte mi recite ovi što imaju 42" i više manje od 3m: jel to objektivno mislite da je i 42premalo ili ......?
Hti obih izbjeći efetk da kad uđeš u dnevni boravak kao da si ušao u TV!!!!
Ni slučajno ne idi ispod 42" jer ćeš zažaliti. Ja na 2,7m imam 42" i ne bi mi smetalo da je 50" ni malo.
Također, čak sa slične udaljenosti gledamo. Ja kad se izvalim u krevet taman mi je od očiju ~2.5m.
Ma da, meni stvarno nije jasno kako nekome sa 3 metra 37 može biti malo? Evo taman nazad iz vemila i stojim 2.5-3 metra od 42 tv-a i to je ogromno. A još se radi o otvorenom prostoru, dnevni boravak je daleko nakrcaniji predmetima. Ok, subjektivno je to sve ali opet...ja sam stvarno želio kupiti plazmu jer je bolja npr TX-P42S20E, ali baš radi veličine sam odustao i kupujem LCD Panasonic TX-L37S20E .
Da ima takva plazma 37 lcd-u ne bih primirisao.
Ja imam Panasonicovu plasmu 37'', probaj je naci, puno bolja slika nego na LCDovima
Ja imam Panasonicovu plasmu 37'', probaj je naci, puno bolja slika nego na LCDovima
Koji model?
Ekipa, sorry na offtopicu
Panasonic TX-P37X20 cini mi se, malo je starija i nije full hd jbg, ne znam sta trazis, ali je odlicna za nisku cijenu