Koja veličina LCD-a je idealna za razmak od 3 m???

poruka: 21
|
čitano: 13.006
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

I usput možete preporučiti model koji mislite da bi bio najbolji, a po nekoj OK cijeni (može i do tisuću eura ako vrijedi toliko). Jedini uvjet je USB priključak ;)

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koja veličina LCD-a je idealna za razmak od 3

imaš na hd televiziji tablicu malo potraži

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran

Nemaš zapravo neku IDEALNU veličinu, najbolje ti je u dućanu stat 3m od televizora pa procijenit kaj tebi najviše paše, sve je stvar navike.

http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

čim veće tim bolje, ne može biti preveliko, ja na tu udaljenost imam 37", a sada tražim minimalono 50"

Apple rulz!!!
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
protjeran

nekad je pisalo 37" ali tko te preporuke uopće šljivi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 19:48 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da... Bio sam gledao i kontam baš uzeti nešto od 37 incha... Šta je dobro kupiti od marke i modela???

Inače meni se laički čini da Panasonic daje najbolju sliku (ono malo što sam gledao na novim TVima kod frendova), šta mislite???

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 0:35 (jukooo007).

0 0 hvala 0
16 godina

Panasonic TX-P42S20E dođe oko 5,500kn. Za tu lovu bolje nećeš naći.

Ja imam takvu sličnu plasmu samo što moja ima 400Hz subfiled drive a ova 600Hz (odnosno punih 1080 linija pokretne rezolucije) te ima još par dodatnih sitnica.

Slika na plasmi što se tiče SD signala je neusporedivo bolja od LCD-a, a HD materijal prikazuje doslovno savršeno.

Pročitaj i prouči tu recenziju pa ćeš vidjet. Imaš jošTX-P42G20E koja je još bolja ali i skuplja, ako si financiski sposoban samo naprjed.

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 0:49 (RePlaY).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

postoji li kod tog modela još uvijek opasnost od burn ina ili "zapečene" slike ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jukooo007 kaže...

Da... Bio sam gledao i kontam baš uzeti nešto od 37 incha... Šta je dobro kupiti od marke i modela???

Inače meni se laički čini da Panasonic daje najbolju sliku (ono malo što sam gledao na novim TVima kod frendova), šta mislite???

evo moja preporuka ovaj model ja iman i pre zadovoljan slikon i priključcima koje posjeduje a kad san proba snajper elite igrat priko nje perfekt

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1267435527

16 godina
Bugofil kaže...

postoji li kod tog modela još uvijek opasnost od burn ina ili "zapečene" slike ?

U teoriji ne ali HDTelevizija preporučuje da se prvih 300h ne podiže kontrast na maksimun nego da se drži na cinema modu, da se panel uhoda i razradi.

Only the brave
15 godina
neaktivan

Ja gledam 42'' sa 2.7m pa bi volio da je veca Smijeh

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja kuci imam 32" i volio bih da je malo veca, ali malo. Jer prevelik TV u malom prostoru uzasno ruzno izgleda vjeruj mi vidio sam :d

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima... Onaj Panasonic na početku mi super djeluje... Ima li nešto takvo, ali da je od 37 incha???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jukooo007 kaže...

Hvala svima na odgovorima... Onaj Panasonic na početku mi super djeluje... Ima li nešto takvo, ali da je od 37 incha???

Mislim da bi za 3 metra definitivno trebao ići na više od 37". Ja gledam 42" TV sa dva i nešto sitno metra.

17 godina
neaktivan

Ni slučajno ne idi ispod 42" jer ćeš zažaliti. Ja na 2,7m imam 42" i ne bi mi smetalo da je 50" ni malo.

16 godina

Oke, i mene muči sličan problem, i dajte mi recite ovi što imaju 42" i više manje od 3m: jel to objektivno mislite da je i 42premalo ili ......?

Hti obih izbjeći efetk da kad uđeš u dnevni boravak kao  da si ušao u TV!!!! Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrxxx kaže...

Ni slučajno ne idi ispod 42" jer ćeš zažaliti. Ja na 2,7m imam 42" i ne bi mi smetalo da je 50" ni malo.

Također, čak sa slične udaljenosti gledamo. Ja kad se izvalim u krevet taman mi je od očiju ~2.5m.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
17 godina
neaktivan

Ma da, meni stvarno nije jasno kako nekome sa 3 metra 37 može biti malo? Evo taman nazad iz vemila i stojim 2.5-3 metra od 42 tv-a i to je ogromno. A još se radi o otvorenom prostoru, dnevni boravak je daleko nakrcaniji predmetima.  Ok, subjektivno je to sve ali opet...ja sam stvarno želio kupiti plazmu jer je bolja npr TX-P42S20E, ali baš radi veličine sam odustao i kupujem LCD Panasonic TX-L37S20E .

Da ima takva plazma 37 lcd-u ne bih primirisao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:20 (qwer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam Panasonicovu plasmu 37'', probaj je naci, puno bolja slika nego na LCDovima

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ja imam Panasonicovu plasmu 37'', probaj je naci, puno bolja slika nego na LCDovima

Koji model?

Ekipa, sorry na offtopicu

15 godina
neaktivan

Panasonic TX-P37X20 cini mi se, malo je starija i nije full hd jbg, ne znam sta trazis, ali je odlicna za nisku cijenu

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice