Uskoro kupujem tablet, na mobitelu imam paket interneta od 2.5 GB mjesečno koji kanim koristiti i na tabletu, pa me zanima dali se može napraviti još jedna sim kartica za isti broj koja bi se koristila u tabletu. Mreža je Bonbon.
Hvala
Uskoro kupujem tablet, na mobitelu imam paket interneta od 2.5 GB mjesečno koji kanim koristiti i na tabletu, pa me zanima dali se može napraviti još jedna sim kartica za isti broj koja bi se koristila u tabletu. Mreža je Bonbon.
Hvala
To ti je najbolje njih pitat. Al 99% ne moze.
Kratko i jasno, ne može.
Pitaj ih na fb-u, ažurni su
Isto pitanje ali za t-mobile mrežu,
Dakle ako bih uzeo Samsung Galaxy Tab 3 8'' LTE koji prima sim karticu i s kojim se može razgovarati GSM putem, sms-ati i sve ostalo kao i sa normalnim smartphoneom,
da li bih mogao izraditi još jednu karticu na isti broj koji sada koristim (t-mobile pretplatnik) i koristiti je u tabletu ?
Evo čisto informativno, situacija u t-mobileu (pretplata) :
Može se napraviti dodatna sim kartica istog broja za tablet ali se s njom može koristiti samo za internet promet, ne i za gsm pozive i poruke !
Dakle kopija sim kartice istog broja se može napraviti, ali bi ta kopija sim kartice služila samo za korištenje interet prometa/paketa originalnog broja.