Pregrijavanje

poruka: 16
|
čitano: 3.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pregrijavanje,

Ovako , Temperatura procesora je 49 C dali je to visoko ?a od hard diska 36 

13 Da dobro je
3 Ne Nije
CipexBa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pregrijavanje

Jel to za proc load ili idle?

Idle -> previsoko.

Load -> super.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pregrijavanje

previsoko je hard jos moze nekako proc ali procesor ne koji hladnjak imas na procu?

15 godina
Pregrijavanje

Kao što ti je rečeno, ako je idle onda je previsoko a ako je load onda je ok. Disk je ok!

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pregrijavanje

Zašto bi bilo pre visoko?

To ne mora nužno značiti da se pregrijava u loadu.

Moj procesor je u idleu 47degC, a u loadu, jedva 58-59degC.

Idle-ventilator CPU hladnjaka 500 RPM, load-2000.

Idle-case fanovi(ukupno 4) 300 RPM, load 1200.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Pregrijavanje

Ma procesor nije klokan i to su previsoke temperature za idle i 0-24. Ispuši komp. i promini pastu i spustit ćeš temp. za 5 - 6 stupnjeva.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pregrijavanje

Evo ovako, ako ti se kompjuter ili laptop jako grije, razlozi su vjerojatno prašina u njemu! Kako bi izmjerio temperaturu svoga računala, skini program CPU-Z: http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.62-setup-en.exe i onda klikni na "Download now!". Instaliraj program i napiši temperaturu svoga procesora. Ako ti je temperatura 50-65c, a imaš stolno računalo, nije dobro. Kako bi ga očistio iskopčaj sve kablove iz njega (isključi iz napajanja) i onda otvori kučište, uzmi kompresor i puši po njemu iznutra. Temperatura će biti manja, a trebao bi i očistiti ventilator. Ako nemaš kompresor uzmi usisavač i ostalo napravi kao u navedenom primjeru. Ako imaš laptop, iskopčaj ga iz punjenja i izgasi ga, te otvori kučište i očisti ventilator. Razlika bi trebala biti manja, a i kompjuter bi brže pokretao igrice i tvoje programe! {#}

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pregrijavanje

BOk ljudi imam jedno pitanje vezano uz moje temp na kompu kad igram bfbc2 grafa mi se zagrije na 78-89 c napajanje je isto vruce skino sam onaj poklopac sa stane temp je pala za nekih 10 supnja ali i dalje se zna resetirrat sam od sebe ,nebi htio nesto prckati po brzini coolera vec su mi rekli na drugom forumu da ubrzam vent al tome ne vjerujem previse zna neko sta bi bilo bolje napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gamerbfbc2 kaže...

BOk ljudi imam jedno pitanje....

Jesi ocistio svu prasinu?

Ne bi bilo lose pastu na procesorima zamjeniti.

Takoder,ventovi za kucista su ti oko 30-tak KN!

12 godina
neaktivan

prasinu sam ocistio al paste uopce nemam jel lik sta mi je slozio komp veli da moze i bez nje jos je stavio neki mali hladnjak od AMDa 3 pinski jel ttreba neki veci jaci

15 godina
Gamerbfbc2 kaže...

prasinu sam ocistio al paste uopce nemam jel lik sta mi je slozio komp veli da moze i bez nje jos je stavio neki mali hladnjak od AMDa 3 pinski jel ttreba neki veci jaci

Čekaj, što ti se pregrijava? Grafička ili procesor? Kao što ti je već rečeno, propuši prašinu iz kompa, pa ako se situacija ne popravi onda idemo dalje!

Zadar živi vječno!
13 godina
Gamerbfbc2 kaže...

Bravo za lika koji slaze!

Pasta nije izmisljena tek tako bezveze da raja kupuje macka u vreci!Itekako smanjuje temperaturu!

Zato ju fino stavi,imas ovdje tuts kako i na koji nacin!

Ako je u pitanju nova konfiguracija,onda pogledaj kako su ti kablovi slozeni-ili ne u kutiji,poprilicno blokiraju dotok zraka,ako su razbacani!

Cpu cooler,mozes staviti jaci,ali nije ti skupa investicija staviti pokoji vent na kuciste.

Pasta,slaganje kablova,ventilator kucista,zatvaranje kucista,bi trebalo rijesiti problem!

12 godina
neaktivan

grije se napajanje proc graficka skoro sve

13 godina
Pregrijavanje

Ajd ovako,skini ovo pa nam poslikaj temperature da vidimo sta se to sve grije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ovako procesor je 35c

graficka radi na 54 dok se na kompu nis ne radi 60c je kad net upalim a kad igram igrice onda se pocne grijati 70-78c neznam vise sta da radim na rezoluciji 1024x768 na low detaljima se nis ne događa a kad stavim na 1280x960 na high sett igram sat dva bez  ikakvog trzaja  i odjednom il se resetira komp il zasteka sa bjelim crtama na ekranu

13 godina
protjeran
Pregrijavanje

Ajme koja rasprava je ispala oko temperatura koje su 100% u redu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice