Moguća ušteda na konfiguraciji kroz napajanje?

poruka: 64
|
čitano: 5.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Moguća ušteda na konfiguraciji kroz napajanje?
Ranko Kukumar kaže...
gjurki kaže...

Meni je moj headset za moje potrebe dobar, isto tako i zvučnici pa skup s time je meni moja integrirana odlična, ako ti oćeš zabavljat ljude na gay pridovima sa 1000 kw zvučnicima i imat dobar zvuk slobodno troši 2000 kn na neki zvučnu karticu, ali meni za kućne potrebe ne treba ništa bolje od integrirane, nisam reko da je to najbolja kvaliteta, nego da je meni odlična.

Awww. Kako si kul. Tko je rekao da će čovjek uopće koristiti isto najobičniji headset?

Ja tebi govorim za sebe, ne za njega.

I dosta je sad, u off topicu smo opet cu dobit crveni -.-

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Eto ga.

Umjesto one obicne periferije, stavio sam ti joystick, sto je mnogo bolji izbor ako ces se igrati.

Jel ja tu vidim samo jednu GTX 560? Mislim da neće biti čovjek zadovoljan s tim. Najbolje mu je uzeti i5 2500k + GTX 580+8GB RAM, i ostatak da se uklapa.

@gjurki: Vidiš postoji jedna odlična opcija za trollove, zove se ignore. A ti samo slobodno trollaj i kad tad ćeš dobiti crni jer imaš hrpetinu accounta.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Mentalist kaže...

Eto ga.

Umjesto one obicne periferije, stavio sam ti joystick, sto je mnogo bolji izbor ako ces se igrati.

Jel ja tu vidim samo jednu GTX 560? Mislim da neće biti čovjek zadovoljan s tim. Najbolje mu je uzeti i5 2500k + GTX 580+8GB RAM, i ostatak da se uklapa.

@gjurki: Vidiš postoji jedna odlična opcija za trollove, zove se ignore. A ti samo slobodno trollaj i kad tad ćeš dobiti crni jer imaš hrpetinu accounta.

Sve dok sam pretplatnik, teško da ću dobit crni, moguće, ali teško:))

I da nisam otvaro dok sam dobio pravedno crveni, ali kad sam ga dobio jer sam se žalio na modove i još mi ga Drago da, onda sam s guštom krenuo:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 11:33 (gjurki).
16 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Mentalist kaže...

Eto ga.

Zato i jesam stavio joystick, sjedne/legne na kauc otprilike 2-3 metra od monitora i igra. Tad ce mu i medium postavke biti perfektna grafika.

To je i problem, sto mi koji igramo misem sjedimo preblizu monitoru.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
neaktivan

najvise ces ustedit da izbacis taj i7 procesor, u ubacis recimo nekog quad-a... koji ce zadovoljvat ti sve potrebe. i5 ti nebi preporucio zbog vec 2-3 revizije procesora, i stalno neki problem...

I see noob people
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ajde testiraj još malo!

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
gjurki kaže...

Ajde testiraj još malo!

Neću ne brini:) od sad sam dobar, ko šta sam bio na početku:))

14 godina
neaktivan

uzmi konfu kao ja vidi je u "moj pc" sve je savrseno jedino mozes bolju graficku kupit.... i maticnu ako bas oces jak overlock radit

ova konfa+periferija+LG 23" led monitor me izaslo 8,000 kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 11:45 (#GaMerr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Moguća ušteda na konfiguraciji?????

Pozdrav. Čovjek ovdje prodaje prilično dobro složenu konfiguraciju...proći ćeš puno jeftinije od tih 11000 kuna, dobit ćeš u sklopu konfiguracije jako jako dobar monitor a napajanje ti dopušta da pukneš još jednu gtx460 u sli ako zatreba

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-i7-konfiguracije/109309.aspx?page=0&jumpto=2131473&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 11:46 (ipetrovs).
16 godina

A lik je vjerojatno troll -.-

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
8ax kaže...

A lik je vjerojatno troll -.-

Ma nije troll, meni se isto činilo, samo je neznalac i to totalni. Prvi put slaže konfu, još je odlično i složio {#}

16 godina

Evo onda moj prijedlog :

• Intel Core i5 2500K
  • 2x2GB Princo Turbo 1800MHz (jeftin je!)
  • 2x Gainward GTX570 DualFan
  • OCZ Onyx 64GB
  • WD Caviar Blue 500GB
  • Corsair AX750
  • Thermaltake Armor A60
  • Thermaltake Frio
  • ASRock P67 Extreme4

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
8ax kaže...

Evo onda moj prijedlog :

• Intel Core i5 2500K
  • OCZ Onyx 64GB
  • WD Caviar Blue 500GB
  • Corsair AX750
  • Thermaltake Armor A60
  • Thermaltake Frio
  • ASRock P67 Extreme4

Hmm, u redu je iako bi ja rade iso na amd, ali to sam samo ja:)

16 godina

U konfi do 11k ipak ne...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gjurki kaže...
8ax kaže...

Evo onda moj prijedlog :

• Intel Core i5 2500K
  • OCZ Onyx 64GB
  • WD Caviar Blue 500GB
  • Corsair AX750
  • Thermaltake Armor A60
  • Thermaltake Frio
  • ASRock P67 Extreme4

Hmm, u redu je iako bi ja rade iso na amd, ali to sam samo ja:)

Onda si to trebao zadrzati za sebe...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:02 (Mentalist).
15 godina
protjeran
8ax kaže...

U konfi do 11k ipak ne...

A i to šta kažeš, iako je meni amd puno draži {#}:))

@mentalist: no comment.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:05 (gjurki).
15 godina
gjurki kaže...

A i to šta kažeš, iako je meni amd puno draži{#}:))

Meni je pak draža lova od proca, možda bolje da onda ipak ne kupuje komp jer em će potrošit novčiće na kupnju, pa još na veći račun od struje, pa na igre, pa na nadogradnje...hehe.

Šala mala, ali inače u takvoj konfi AMD-ov proc nema što tražit pored SB-a 2500/2600.

17 godina
Frozen Hell kaže...

najvise ces ustedit da izbacis taj i7 procesor, u ubacis recimo nekog quad-a... koji ce zadovoljvat ti sve potrebe. i5 ti nebi preporucio zbog vec 2-3 revizije procesora, i stalno neki problem...

Ha? Šta ti pričaš?

Osim toga, nije li taj i7 također quad core? Kao i i5...

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...
Frozen Hell kaže...

Ha? Šta ti pričaš?

Čini mi se da ima i7 od 4 jezgre i od 6, ja mislim nisam siguran!

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Pero Dinamit kaže...
Frozen Hell kaže...

Ha? Šta ti pričaš?

Čini mi se da ima i7 od 4 jezgre i od 6, ja mislim nisam siguran!

Naravno. 6 jezgri - 980X, 990X. 4 jezgre - svi ostali.

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
17 godina

- i5 procesor ili neki ekvivalentni AMD

- MBO ne skuplju od 900kn

- 6Gb Ram

- Grafička kartica (poput navedenih best buy gore)

- 1x HDD sistemski

- 1xHDD 2TB Green za storage

- Kućište (~500-700kn)

- Napajanje ne skuplje od 700kn

- Optički pogon

- Gamerski miš Razer (500-650kn)

- Gamerska tipkovnica (~500kn)

- Zvučnici Genius SP1800A

- Slušalice s mikrofonom

- 23" LED LCD

- Zaštitnu letvu ili UPS

sve stane u budžet od 11.000 Kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 12:38 (Ziga).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

- 6Gb Ram

To je Triple-Channel, koji nije za SB/AM3 platformu.

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
17 godina
Caesar et Brutus kaže...

To je Triple-Channel, koji nije za SB/AM3 platformu.

onda 2x4gb i mirna Bosna {#}

14 godina
neaktivan
...pa sta ce mu 8 GB rama??...sta je vama???...pa nece covjek na komp snimat 128 ili 256 bitni os koji bi to znao iskoristit (kad ga jos ni nema)...i sto je covjek tolko bles*v da ide trosit 11k kn na KOMP...mislim hallo!!...kupi si gotovu konfiguraciju za 6 ili 7 k kn i vozi...a kasnije si nadogradis ako ti bude trebalo...
...I am just a child...
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
protjeran
burner9 kaže...
...pa sta ce mu 8 GB rama??...sta je vama???...pa nece covjek na komp snimat 128 ili 256 bitni os koji bi to znao iskoristit (kad ga jos ni nema)...i sto je covjek tolko bles*v da ide trosit 11k kn na KOMP...mislim hallo!!...kupi si gotovu konfiguraciju za 6 ili 7 k kn i vozi...a kasnije si nadogradis ako ti bude trebalo...

Kolko gluposti u jednom postu -.-

17 godina
burner9 kaže...

Što će ljudima auti s 150, 200, 300, 400 KS? dovoljno je i 75ks...

ako se može imati, nek se ima {#}

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...
burner9 kaže...

...sve ok ako ja pisem gluposti...ali sto ce covjeku 8 gb rama...pogotovo ako ce snimat xp (mada nevjerujem), ali isto tako ne vjerujem da ce i win 7 znat iskoristit svi 8 gb rama...sto se tice igrica, 4 gb mu je sasvim dovoljno...mislim zalosno je da neki ljudi u ovo doba krize ne znaju kamo s novcem, pa "uloze" 11 k kn u racunalo koje nece znati ni koristiti, dok neki nemaju ni za kruh... 

...I am just a child...
14 godina
burner9 kaže...
gjurki kaže...
burner9 kaže...

...sve ok ako ja pisem gluposti...ali sto ce covjeku 8 gb rama...pogotovo ako ce snimat xp (mada nevjerujem), ali isto tako ne vjerujem da ce i win 7 znat iskoristit svi 8 gb rama...sto se tice igrica, 4 gb mu je sasvim dovoljno...mislim zalosno je da neki ljudi u ovo doba krize ne znaju kamo s novcem, pa "uloze" 11 k kn u racunalo koje nece znati ni koristiti, dok neki nemaju ni za kruh... 

Kao prvo, ne vidim zašto nekome treba 128 ili 256 bitni os da bi iskoristio svih 8GB rama. Kao drugo, nije lud da ima Xp na računalu iz 2011. Kao treče, igre postaju sve zahtjevnije, zašto sada ne kupiti dodatnih 4 GB rama dok je još jeftin i kasnije se ne zamarati s tim. Kriza ili ne, njegovi su novci, ako ih je on spreman potrošiti, ok. Ako sada ima tolike novce a kriza je, imat će i u budučnosti. Njegove pare, njegova briga. 

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
burner9 kaže...

Što će ljudima auti s 150, 200, 300, 400 KS? dovoljno je i 75ks...

ako se može imati, nek se ima {#}

...kad si ovo vec spomenuo...mogu ti rec da je cisto dosta 75 ks...moj golf ima 75 ks i ide ko vjetar...  {#} ...btw. te dvije stvari uopce ne mozes uspoređivat jer se, sto se tice auta, 200, 300, 400 ks moze iskoristit, pogotovo ako si dobar vozac, a 8 gb rama tesko...a vidim da autor teme i nije neki "vozac", tako da... {#}

...I am just a child...
14 godina

De i vi se zamarate. {#}

Kao prvo, pogledajte mu nick. Ja se ne bih qrčio s takvim nickom, da sastavljam komp od 11k+ kn, ne?

Kao drugo, budite sretni što nije još ubacio i7 980x ili ne daj Bože 990x pa biste onda imali problema s objašnjavanjem.

Koji biser ide za HD6990 uzeti 19" monitor? 

Dobro nije uzeto neku iz profi serija QuadroFX ili FirePRO. To bi bilo ono sastavljanje kompa tako da staviš "Najskuplje" i slažeš. (imali smo takvih ovdje.)
Ako mu je ovo prvo sastavljanje, onda bi mu bilo pametnije da je došao i rekao:

"Imam toliko i toliko love, sastavite mi komp za igranje s periferijom, dobrim zvukom i odličnim monitorom".

A ovako mi to djeluje, malo trllovski. {#}

p.s. da ne ispadne da sam ljubomoran ili nešto. Bio bih sretan kada bi taj dečko to uzeo, kada bi nam poslije pokazao slike.

No, sve se bojim da to nećemo vdijeti. Sretno s kupnjom i ne pravi se pametan kada ti netko (tko zna) da hvale vrijedan savjet. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice