uzimam bratu racunalo koji ima 7 godina i samo da pitam moze li to pokretati neke igrice tipa gta san andreas,cod2, battlefield 2, itd.
intel pentium 4 1.8 Ghz
1 gb ddr ram
grafička 256 mb
hdd 160gb
uzimam bratu racunalo koji ima 7 godina i samo da pitam moze li to pokretati neke igrice tipa gta san andreas,cod2, battlefield 2, itd.
intel pentium 4 1.8 Ghz
1 gb ddr ram
grafička 256 mb
hdd 160gb
ma kakvi treba jaci procesor jaca grafa i barem jos 2 gb rama! Sve je to slabo!!!
Nije moje da se petljam ali stvarno ces dati braci da igra tako nasilne igrice sa 7 godina? Mislim, puno ljudi ce se sloziti sa mnom da takve igrice jos nisu za njega...
Za igre prilagodjene za njegovu dob, komp je u redu... Ja sam sa 7 godina igrao space invaderse, tetris i zmijicu... I to na DOS racunalu...
Edit: Keki moja stara konfa je imala pent 4 2.2, graf od 64 mb i 2 gb 1336mhz rama i pokretao sam lol na 30 fpsa (very low) i gta sa sa dobrih 30 fpsa...
isto imam mlađeg brata kojem sam složio sličan takav kompjuter i igra te igrice bez problema, čak ih vrti na high. jedino je razlika što grafička ima 512mb
to sto si reko sve stoji, ali kad svi njegovi prijatelji igraju te gluposti a ja mu ne dopustam na svoje racunalo, a njegovo trenutno je kanta(doslovno).
zanimljivo je i da vecina njih ima i xfire
to sto si reko sve stoji, ali kad svi njegovi prijatelji igraju te gluposti a ja mu ne dopustam na svoje racunalo, a njegovo trenutno je kanta(doslovno).
zanimljivo je i da vecina njih ima i xfire
Meni da brat igra toliko krvave igrice ja bi ga ubio od batina... Ali to vise nije tema, evo ti nesto vezano uz temu:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=546&game=Battlefield%202
Moci ce pokrenuti na minimumu battlefield 2. Isto tako i gta sa...