Misljenje na racunalo

poruka: 6
|
čitano: 1.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Misljenje na racunalo.

uzimam bratu racunalo koji ima 7 godina i samo da pitam moze li to pokretati neke igrice tipa gta san andreas,cod2, battlefield 2, itd.

intel pentium 4 1.8 Ghz

1 gb ddr ram

grafička 256 mb

hdd 160gb

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Re: Misljenje na racunalo.

ma kakvi treba jaci procesor jaca grafa i barem jos 2 gb rama! Sve je to slabo!!!

Kresimir
13 godina
neaktivan
Misljenje na racunalo

Nije moje da se petljam ali stvarno ces dati braci da igra tako nasilne igrice sa 7 godina? Mislim, puno ljudi ce se sloziti sa mnom da takve igrice jos nisu za njega...
Za igre prilagodjene za njegovu dob, komp je u redu... Ja sam sa 7 godina igrao space invaderse, tetris i zmijicu... I to na DOS racunalu...

Edit: Keki moja stara konfa je imala pent 4 2.2, graf od 64 mb i 2 gb 1336mhz rama i pokretao sam lol na 30 fpsa (very low) i gta sa sa dobrih 30 fpsa...

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 11:24 (Svenos).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Misljenje na racunalo

isto imam mlađeg brata kojem sam složio sličan takav kompjuter i igra te igrice bez problema, čak ih vrti na high. jedino je razlika što grafička ima 512mb

0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Misljenje na racunalo

to sto si reko sve stoji, ali kad svi njegovi prijatelji igraju te gluposti a ja mu ne dopustam na svoje racunalo, a njegovo trenutno je kanta(doslovno).

zanimljivo je i da vecina njih ima i xfire

13 godina
neaktivan
Re: Misljenje na racunalo
rokodd kaže...

to sto si reko sve stoji, ali kad svi njegovi prijatelji igraju te gluposti a ja mu ne dopustam na svoje racunalo, a njegovo trenutno je kanta(doslovno).

zanimljivo je i da vecina njih ima i xfire

Meni da brat igra toliko krvave igrice ja bi ga ubio od batina... Ali to vise nije tema, evo ti nesto vezano uz temu:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=546&game=Battlefield%202

Moci ce pokrenuti na minimumu battlefield 2. Isto tako i gta sa...

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice