Kompjuter mi se gasi sam od sebe

poruka: 15
|
čitano: 9.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav forumasima,

Imam problem, dakle sve je uredu dok ne uđem u neku igricu, npr. u cod mw3, nakon nekih desetak minuta igre se monitor ugasi te zvuk pocne stekati i moram resetirat kompjuter, ista stvar kod Minecrafta, uglavnom sve igrice.. Molio bih vas da mi pomognete, ne znam sta da radim stvarno.. Ako netko zna o cemu je rijec zapravo ?   Hvala !

U vezi kompa: http://www.zaslike.com/files/beko6ak5zhliairm7eq.jpg

0 0 hvala 0
15 godina

vjerojatno ti je napajanje preslabo jer imas tipicne simptome toga....koje napajanje imas? ak neznas otvori lijevu stranicu kompjutera i procitaj mi sta pise na naljepnici od napajanja

ocisti si grafu i proc od prasine a prije toga provjeri temperature s ovim programom

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 10:44 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kompjuter mi se gasi sam od sebe
Vrlo lako ti moze bit termalna pasta
17 godina
neaktivan
Kolegaee kaže...

Pozdrav forumasima,

Imam problem, dakle sve je uredu dok ne uđem u neku igricu, npr. u cod mw3, nakon nekih desetak minuta igre se monitor ugasi te zvuk pocne stekati i moram resetirat kompjuter, ista stvar kod Minecrafta, uglavnom sve igrice.. Molio bih vas da mi pomognete, ne znam sta da radim stvarno.. Ako netko zna o cemu je rijec zapravo ?   Hvala !

U vezi kompa: http://www.zaslike.com/files/beko6ak5zhliairm7eq.jpg

Promjeni Windows. Ovo je piratsko-piratski Windows

Problem je taj. Pronadi ne-diran Windows XP SP3 (ako bas moras XP) i reinstaliraj

13 godina
neaktivan

nakon sto ti se ugasi komp,upali ga i odi u bios po system health ili tako nesto i pogledaj temperaturu procesora!

ili unutar windowsa skini speed fan program i nadgledaj temperature!

vjerojatno ti je cpu sink pun prasine i nemoze se hladit i onda kad zaigras nesto pregrije se i krepa!

otkup neispravne elektronike
13 godina
neaktivan

imo taj problem..da je napajanje nebi upalio , da se pregrijava samo bi se ugasio... windows je lose instaliran mislim na to da si sa jednog cda vise puta instaliravo ko ja sedmicu npr i idem igrat dirt i slika stane zvuk zalaga i ugasi se 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Druze napajanje vidi  to je sve do napajanja :)

0 0 hvala 0
15 godina
Damir1908 kaže...

imo taj problem..da je napajanje nebi upalio , da se pregrijava samo bi se ugasio... windows je lose instaliran mislim na to da si sa jednog cda vise puta instaliravo ko ja sedmicu npr i idem igrat dirt i slika stane zvuk zalaga i ugasi se 

sta ima veze kolko si puta instaliro sa jednog cd-a?

ja sam do prosle godine sigurno 15 puta instaliro drugima i sebi s istog cd-a...a onda sam presao na instalaciju sa usb-a jer se instalira u 20 min tad...

uglavnom ovo se isto i meni dogadalo kad sam imao preslabo napajanje a i drugim...al nek proba prvo novi windows

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 22:50 (domac5).
13 godina
neaktivan

nije imo sam takav problem..pa ko da je bitno kolko si puta ja sam sa xpa jednom 90 i nes puta instaliravo s istog cda sve dok nisu fileovi nisu mogli vise kopirat...glupost? kako onda objasnajvas da sam sa ovim mojim kompom imo sedmicu i ugasio se pri dirtu a imam i previse W za svoju kofnu ? 

I DA ZABORAVIO: nemora bit napajanje imo sam takav problem al sa drugom maticnom koja je imala pcie 1.0 a ja stavio grafu 2.0 i jedva je palio i radio u x8 mode , nemora znacit da je napajanje mozda maticna nemoze dat dovoljno 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 22:53 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja imam slican problem nema veze sta da radim na  kompu on radi ekstra kad samo odjednom crn ekran i ugasi se i odma se sam pali bootuje ko da nista nije bilo udjem u windows na mozilu jedno sat i opet mi se ugasi i upali i sve tak....temperature su mi sve ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KL Desings kaže...

ja imam slican problem nema veze sta da radim na  kompu on radi ekstra kad samo odjednom crn ekran i ugasi se i odma se sam pali bootuje ko da nista nije bilo udjem u windows na mozilu jedno sat i opet mi se ugasi i upali i sve tak....temperature su mi sve ok

imo sam i taj problem sastavljajuci komp ,valjda ti maticna gubi kontakte zbog kucista pa se gasi svako tolko 

13 godina
neaktivan

da ali aj iam mkomp vec 6 mjecesi i radio normalno kako to da odjednom sad iam kontakt i nebi se resatrtovo da ima kontkat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KL Desings kaže...

da ali aj iam mkomp vec 6 mjecesi i radio normalno kako to da odjednom sad iam kontakt i nebi se resatrtovo da ima kontkat

isuse kriste jel ti znas pisati i citati?

13 godina
neaktivan

e momci izvinte tastatura me jebe odo sutra kupit novu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha domac5 dobar si :D ... znam da ali to se desi odjednom ko meni sto se gasio komp ali normalno bilo zbog windowsa losih nisam dobro odradio posao si ... bilo je prije par dana da sam sredio komp sve pet tip dode kuci i komp radi sve pet ali pisti onaj zvucnik ko lud... dok se vozo u autu valjda kontakti ga zezali... cito sam u onoj temi " najludi kiksevi i pogreske" tipa nesto drko komp i odveo ga serviseru, i tip reko da je sve okej , opet mu se to desilo i stavio je komp na kantu i simuliro voznju i neces vjerovat upalilo je haha nisam vjerovo crko sam citajuci ... nema vise tih problema da npr ne dize windows oso hdd, komp se gasi il pregrijavanje il napajanje..nego oni takozvani glupi problemi ( KAO ZMIGAVAC , mujo i suljo u vicu) radi - ne radi, radi - neradi xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice