Evo, u ovoj temi tražim ekipu koja bi bila voljna snimati film. Ideja postoji, a ne bih bez veze pisao cijeli scenario ako se nitko ne bi priključio.
Evo ovako, svakom članu tima bilo bi dano najviše 500 kn, kažem najviše, jer nemam enorman budžet.
Film bi se snimao za otprilike godinu dana, oko 6-7 mjeseca, no moguće da od toga ne bude ništa, ako se nitko ne prijavi.
Treba mi : kamerman, kostimograf, ton majstor, majstor za osvjetljenje, ekipa za specijalne efekte i uređivanje filma, glumci (dosta njih) i skladatelj (ako mislite da bi i vi pridonjeli filmu svojim vještinama, prijavite se).
Kažem, potpuno sam nov u ovome, ali imam dobru ideju. Ako ste zainteresirani, napišite što biste bili (kamerman, ton majstor - naravno da ste profesionalni) - samo da vidim koliko je vas zainteresirano za izradu ovog filma.
Ako se bude nakupila cijela potrebna ekipa, počinjem razradu ideje, pisanje scenarija i to će sve biti dovršeno do 6. mjeseca 2013. Tada se svi sastajemo, svi dobivate 500 kn i svi krećemo raditi. Nakon toga ekipa obradi scene i to je to.
Eto, u postu napišite što biste radili, cijenu znate (500 kn), dao bih više, ali kad ne mogu.