Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 226.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Hobotnica predviđa.

1. Španjolska

2. Nizozemska

3. Njemačka

4. Urugvaj

Pročita maloprije na 24sata

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 17:21 (Cerina15).
17 godina
neaktivan

Ma i ta hobotnica,treba ju isjeć na komade.Nijemci su trebali igrat u finalu s Nizozemskom,a ovako mogu samo navijat za Nizozemce jer mi se bljuje od Španjolaca.Joj kad se sjetim

,al nisu ni Robben i Kuyt loši.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
18 godina
neaktivan
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
Xbox360 Modder kaže...

Ma i ta hobotnica,treba ju isjeć na komade.Nijemci su trebali igrat u finalu s Nizozemskom,a ovako mogu samo navijat za Nizozemce jer mi se bljuje od Španjolaca.Joj kad se sjetim

,al nisu ni Robben i Kuyt loši.

Eh, da se još Bergkamp nije bojao letenja, Nizozemska bi bila puno jača 2002. :)

Vidim, na videu ima i onaj njegov najpoznatiji trik (0:55) koji sam toliko puno puta pokušavao oponašati kad sam igrao fucu. Igrač i pol...

Moja potpora u nedjelju također ide Nizozemcima.

~~~ How do you like them apples? ~~~
17 godina
neaktivan
Meni je svejedno kakav će biti poredak.Drago mi je zbog svih repki da su dogurale do tud.Jedino mi je žao što Njemci nisu u finalu jer su definitivno pokazali najbolju igru na prvenstvu.
Fućkaj ga!
15 godina
protjeran

PAYS BAS če osvojiti titulu.Evo i dokaza

We can't change the past we can only affect the future
16 godina
protjeran

A mozda narandjasti i nece osvojit. Nek barem ostanu dosljedni. Izlanuo seClanak

So fucking What.
16 godina
Tallahasee kaže...

A mozda narandjasti i nece osvojit. Nek barem ostanu dosljedni. Izlanuo seClanak

Možda im bude treća sreća...Izlanuo se

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 21:57 (deadman).
16 godina
protjeran

A mozda su u sumi? Ma Spanjolci su prvaci. Nizozemci ostaju dosljedni reputaciji iz clanka i svi sretni i zadovoljni.

So fucking What.
17 godina
neaktivan

Igrajte po hobotnici ,predvidjela je na spance i njemce,......dosad mi je donjela 130 evra(mislim oko 920kn),........ne znam koliko je to kn ,iz bosne sam 

16 godina
neaktivan

Odlicna tekma. Zao mi je sto ne igra Klose....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Kakva utakmica :o

Njemacka vodi 3-2

17 godina

mater i gredi :)))))

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
neaktivan

da je sjela forlanu kakva bi to tek povjesna tekma bila

18 godina

Danas mučim s gasom traktor prikačenog na samoutovarnu prikolicu punu sjena da stignem kući na vrijeme gledat utakmicu. Došao taman u 20.30, idem upalit TV kad ono nema struje.

Propustio sam cjelo prvo poluvrijeme, tek sam se kasnije sjetio da imam na laptopu punu bateriju pa sam 10min drugog poluvremena sam gledao na eurosportu na laptopu i onda je tek došla prokleta struja.Plač

Odlična utakmica, volio bih da su bili produžeci.

Ništa još sutra finale.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 22:30 (Hyperion).
16 godina
protjeran

Koja je.... steta. Forlan svaka cast. E da je Suarez igrao ne bi nacnarasti tak lako prosli. J.I.P.M.

So fucking What.
18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Koja je.... steta. Forlan svaka cast. E da je Suarez igrao ne bi nacnarasti tak lako prosli. J.I.P.M.

Da je Suarez igrao, ne bi U-r-gay prošao Ganu... :P

~~~ How do you like them apples? ~~~
17 godina
odjavljen

Njemci ocekivano... Nisam ocekivao takvu ludu utakmicu i takav otpor Urugvaja (nasao sam se odjednom da navijam za njih)... Po meni najbolja na prvenstvu.

Moji favoriti se vec znaju, a kako god da prodje, hobotnicu lijepo pod peku Cool.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 1:53 (Mrgud Veliki).
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...

Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.

Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.

i_rambo_plache kaže...

Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.

I onda ugladjeni gospodin, pametan i naocit (ili samo to zeli biti) napise U-r-gay????? E moj Bobby Brown nikad nista od tebe.

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 10:43 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan

Iako navijam za Spance,volio bih da za kraj prvenstva vidim malo vise uzbudjenja...ne bih se bunio ni da budu penali...

18 godina
Ma španjolci dobivaju sigurno. Nizozemci su mi nekako preslabi u obrani, a napad im je odličan. A i od kad nema Vam der Saara i vratar je pušiona. Ipak je na španjolskim vratima Casillas.
17 godina
neaktivan

Nizozemska prvak,a ukoliko Španjolska pobijedi počastit ću njihove majke više puta

hahahahah pogledao sam onaj busquetsov video kakav p*der,kao sto rece epic retardirani,izgleda ko skakavac

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 12:30 (al zagorec).
16 godina
neaktivan
Pero kaže...
Ma španjolci dobivaju sigurno. Nizozemci su mi nekako preslabi u obrani, a napad im je odličan. A i od kad nema Vam der Saara i vratar je pušiona. Ipak je na španjolskim vratima Casillas.

Kako vise razmisljam o tekmi,sve mi se vise svidjaju Holandjani....

Razmisljam da na njih stavim neku kintu....

17 godina
neaktivan

papagaj je rekao svoje

Muthaphuckk Dre Muthaphuckk Snoop Muthaphuckk Death Row Yo, and here comes my left blow 'cuz i'm the E-A-Z-Y-E and this is the season to let the Real muthafuckin G's in
18 godina
al zagorec kaže...

papagaj je rekao svoje

Ala koje gluposti...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
18 godina
al zagorec kaže...

papagaj je rekao svoje

Hobotnica također. Kako bilo čeka nas prava tekma.
16 godina
neaktivan

Spanjolska ce postat prvak,jer u Spanjolskoj svih 11 koji su na terenu su super klase,dok u Nizozemskoj u prvih 11 ima 3 ili 4 klasna igraca,a to su redom Sneijder,Robben,Van Persie i eventualno Kuyt,do je ostatak dobar ali ne tako dobar da bi bio na razini Spanjolaca

18 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...

Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.

Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.

i_rambo_plache kaže...

Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.

I onda ugladjeni gospodin, pametan i naocit (ili samo to zeli biti) napise U-r-gay????? E moj Bobby Brown nikad nista od tebe.

Ko je tebi uzeo smisao za humor? FYI, nije se U-r-gay odnosilo na tebe, samo igra riječima...  :)

P.S. - hvala što me smatraš pametnim i naočitim gospodinom iako je Bobby Brown kontradiktoran tome  :'(

P.P.S. - Nikad ti nisam stigao pismeno zahvaliti na tvoj reply post u Slušaoni (Frank Zappa - Bobby Brown, samo TU) pa se zahvaljujem ovim putem, izvrsna pjesma koju sam prvi put čuo i odmah zavolio. Nadam se da se tebi sviđao S.A.R.S. koji sam ja stavio ili ti je ipak draže nešto

... TžDŽtŽdŽ!!!!

P.P.P.S. - za ovaj post sam stavio limited-edition potpis, samo za tebe  ;)

~~~ Metallica, fakjea \m/ ~~~
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže..

????

Spanjolska FTW a Villa MVP

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 20:08 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan

Za kog se hobotnica odlučila?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
16 godina
neaktivan

za spanjolce

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice