Hobotnica predviđa.
1. Španjolska
2. Nizozemska
3. Njemačka
4. Urugvaj
Pročita maloprije na 24sata
Hobotnica predviđa.
1. Španjolska
2. Nizozemska
3. Njemačka
4. Urugvaj
Pročita maloprije na 24sata
Ma i ta hobotnica,treba ju isjeć na komade.Nijemci su trebali igrat u finalu s Nizozemskom,a ovako mogu samo navijat za Nizozemce jer mi se bljuje od Španjolaca.Joj kad se sjetim
,al nisu ni Robben i Kuyt loši.Eh, da se još Bergkamp nije bojao letenja, Nizozemska bi bila puno jača 2002. :)
Vidim, na videu ima i onaj njegov najpoznatiji trik (0:55) koji sam toliko puno puta pokušavao oponašati kad sam igrao fucu. Igrač i pol...
Moja potpora u nedjelju također ide Nizozemcima.
A mozda narandjasti i nece osvojit. Nek barem ostanu dosljedni.
Clanak
A mozda narandjasti i nece osvojit. Nek barem ostanu dosljedni.
Clanak
Možda im bude treća sreća...
A mozda su u sumi? Ma Spanjolci su prvaci. Nizozemci ostaju dosljedni reputaciji iz clanka i svi sretni i zadovoljni.
Igrajte po hobotnici ,predvidjela je na spance i njemce,......dosad mi je donjela 130 evra(mislim oko 920kn),........ne znam koliko je to kn ,iz bosne sam
Odlicna tekma. Zao mi je sto ne igra Klose....
Kakva utakmica :o
Njemacka vodi 3-2
mater i gredi :)))))
da je sjela forlanu kakva bi to tek povjesna tekma bila
Danas mučim s gasom traktor prikačenog na samoutovarnu prikolicu punu sjena da stignem kući na vrijeme gledat utakmicu. Došao taman u 20.30, idem upalit TV kad ono nema struje.
Propustio sam cjelo prvo poluvrijeme, tek sam se kasnije sjetio da imam na laptopu punu bateriju pa sam 10min drugog poluvremena sam gledao na eurosportu na laptopu i onda je tek došla prokleta struja.
Odlična utakmica, volio bih da su bili produžeci.
Ništa još sutra finale.
Koja je.... steta. Forlan svaka cast. E da je Suarez igrao ne bi nacnarasti tak lako prosli. J.I.P.M.
Koja je.... steta. Forlan svaka cast. E da je Suarez igrao ne bi nacnarasti tak lako prosli. J.I.P.M.
Da je Suarez igrao, ne bi U-r-gay prošao Ganu... :P
Njemci ocekivano... Nisam ocekivao takvu ludu utakmicu i takav otpor Urugvaja (nasao sam se odjednom da navijam za njih)... Po meni najbolja na prvenstvu.
Moji favoriti se vec znaju, a kako god da prodje, hobotnicu lijepo pod peku
.
Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...
Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.
Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.
Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.
I onda ugladjeni gospodin, pametan i naocit (ili samo to zeli biti) napise U-r-gay????? E moj Bobby Brown nikad nista od tebe.
Iako navijam za Spance,volio bih da za kraj prvenstva vidim malo vise uzbudjenja...ne bih se bunio ni da budu penali...
Nizozemska prvak,a ukoliko Španjolska pobijedi počastit ću njihove majke više puta
hahahahah pogledao sam onaj busquetsov video kakav p*der,kao sto rece epic retardirani,izgleda ko skakavac
Kako vise razmisljam o tekmi,sve mi se vise svidjaju Holandjani....
Razmisljam da na njih stavim neku kintu....
Spanjolska ce postat prvak,jer u Spanjolskoj svih 11 koji su na terenu su super klase,dok u Nizozemskoj u prvih 11 ima 3 ili 4 klasna igraca,a to su redom Sneijder,Robben,Van Persie i eventualno Kuyt,do je ostatak dobar ali ne tako dobar da bi bio na razini Spanjolaca
Ponekad me stvarno sram što sam balkanac i što živim u državi gdje nikako da se pusti prošlost i počne misliti na budućnost...
Koliko ljudi mogu mrziti druge bez ikakvog razloga, to je strahota. Umjesto da navijate za naše susjede (Srbe i Slovence), pošto su oni predstavljali našu regiju na prvenstvu kad se već mi nismo nes(p)retno kvalificirali, vi se veselite kad ispadnu.
Ne znam šta da kažem, samo sramite se, zavidni primitivci. Sramota ste za Hrvatsku.
Znam da podrijetlo ne čini čovjeka, ali Balkan je jedno od najzadrtijih područja u Europi. Ne znam koju još zemlju toliko muči prošlost kao Hrvatsku. Toliko smo konzervativni, jalni i sebični što dokazuje i cijeli ovaj topic.
I onda ugladjeni gospodin, pametan i naocit (ili samo to zeli biti) napise U-r-gay????? E moj Bobby Brown nikad nista od tebe.
Ko je tebi uzeo smisao za humor? FYI, nije se U-r-gay odnosilo na tebe, samo igra riječima... :)
P.S. - hvala što me smatraš pametnim i naočitim gospodinom iako je Bobby Brown kontradiktoran tome :'(
P.P.S. - Nikad ti nisam stigao pismeno zahvaliti na tvoj reply post u Slušaoni (Frank Zappa - Bobby Brown, samo TU) pa se zahvaljujem ovim putem, izvrsna pjesma koju sam prvi put čuo i odmah zavolio. Nadam se da se tebi sviđao S.A.R.S. koji sam ja stavio ili ti je ipak draže nešto
... TžDŽtŽdŽ!!!!
P.P.P.S. - za ovaj post sam stavio limited-edition potpis, samo za tebe ;)
????
Spanjolska FTW a Villa MVP
Za kog se hobotnica odlučila?
za spanjolce