Liga Prvaka !

poruka: 171
|
čitano: 45.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Liga Prvaka !

haha ko bi reka da ce se ova tema nac na forumu buga

nema veze svaka cast ko je posta

osobno navijam za barcu, al ove sezone slabo igraju pa nisam nesto uvjeren da ce osvojit ligu prvaka, al uvik ima nade..

sta se tice ostalih kandidata necu nista govorit, sve je moguce...

May the Force be with you
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

veceras bilo ocekivano,jedva cekam uzvrat man - roma,opet 7:1?Smijeh

sutra gadno:

arsenal-liverpool,fenerbache - chelsea Iznenađen,samo da bude X i druga tekma 2 i stizu pare :p

Ken leeeee
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Arsenal ako bog da prvak.

Adis Vezir
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Man Utd prvak...najjaci klub na svijetu

In pivo veritas
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Arsenal FORZA FORZA Belji se

Adis Vezir
17 godina
neaktivan

neka ligu osvoji arsenal, schalke neka što dalje dođe kao i turske kolege fener

Pređite na mračnu stranu ( koristite Lap-top)
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Katastrofa! Razočaran sam totalno.

Svaka čast sucu koji je jedva dočekao da svira penal. (********************************************************) Ovo se ne smije prikazat.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

adebayora sta profula.... ono bi moja nena dala

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
Onaj penal nema sanse da bi neko sviral ko je vidio kaj je bilo. Ture je izbjegaval babela - katarstrofa.
17 godina

Nisam gledo Liverpool - Arsenal, bio sam na kavi a ono bilo 6 golova, grrr

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Čini mi se da je jučer Liverpool zasluženo pobijedio. Sad ostaju samo pitanja, što bi bilo kad bi bilo? Ono je definitivno bio penal (Toure je naskočio (namjerno) na Babela i onda digo ruke ko da ništa nije napravio...). Arsenal bi što prije trebao mjenjati Almuniu (stvarno lik nema pojma).

Što se tiče prve utakmice i ono je trebao biti penal i Arsenal je pokraden, al i da su zabili bilo bi 2:1 i sad još 2:4 ukupno 4:5

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

danas liverpool - chelsea,mislim da ovu dobiva liverpool cisto!

chelsea bez essiena i drogbe Mršti se

bo blues go

Ken leeeee
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

mislim da je vrijeme da se chelsea osveti liverpoolu za zadnja 2 puta u polufinalu LP u zadnjih (samo) 5 godina.

a kad se samo sjetim nepostojeceg jednog jedinog gola u 2 utakmice kad je gallas ocistio s crte. liverpool pobjedjuje doma ali chelsea rastura u uzvratu...osim ako se se jos netko ozljedi i umori protiv man utd-a u subotu...najtezi tjedan za chelsea u ovoj sezoni!

ali nadam se da ce barem nesto izvuc iz svega ovoga.

GO CHELSEA!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2008 17:03 (acer_man).
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

aaaaaa koja tekma aaaaa

ajmo chelsea aaaaaa

riise car Smijeh

Ken leeeee
17 godina
neaktivan

e moj rise. ovo če te koštati

17 godina

e moj rise... uzmi ubi pa se pistolj....

May the Force be with you
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

koje sranje:) ma nemozes tako dat autogol. još i u 95.min

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Mrzim Liverpool, ali Riise mi je upravo postao jedan od najdražih igračaSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2008 22:58 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

http://www.index.hr/     Riise ubij se!!!

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Bravo Riise! Stvarno je car!bas je majstorski zakucao.pa onako ne bi uspio ni da je htio!

evo ovo je bila osveta za onaj nepostojeci gol koji ih je kostao ispadanja (u polufinalu od L'poola) i sve ostale nepravde prema chelsea-u prije par godina.

uzvrat: pobjeda chelsea. finale: man utd - chelsea!

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

...uff..koja bnanana.....u zadnje vrijeme ne igra često pa je morao dokazati da nije zaboravio zabiti gol....ccc..., ha sad u svoj gol ili chelse njemu očito svejedno.....!!!  Liverpool je ipak zaslužio pobjedu!!!  Ma ova tekma je zbvz...sutra je THE ONE...barca i manchester...to treba gledati..!!!!! Nadam se prolazu aka pobjedi manchestera...baš ko i svaka moja kunica na kladici :D

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Šteta, Riise je vrlo dobar igrač (kad se sjetim ubojitih slobodnjaka), ovo je bila glupost, al šta ćeš, događa se... Inače Liverpool je jučer pokazao koliko je jak i da može proći i Chelsea (koji je igrao SA Drogbom, neko je rekao da neće igrati)

I ne kužim zašto niko ne voli L'pool?? Izuzetno su kvalitetna momčad i posebno mi se sviđa Benitezov stil rotacije igrača. Malo momčadi ima toliko dobrih igrača kao L'pool.

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
Liga Prvaka !

koji moraš bit debil da ideš glavom na tak nisku loptu, i to još u svom petercu...

nadam se da će Torres zabit kojeg u Londonu i anulirat ovu glupost...

you'll never walk alone!!!

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Ja sam za Manchester i mislim da bu tu velika borba za pobjednika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

yeeee englesko finale.

jos da sutra chelsea dobije op op

Ken leeeee
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Go Go Red Devils....Man Utd prvak...volio bih da u finalu igraju s Liverpoolom....

In pivo veritas
17 godina
neaktivan
Paradox kaže...

Go Go Red Devils....Man Utd prvak...volio bih da u finalu igraju s Liverpoolom....

Naravno da bi bilo bolje da igraju s Liverpool-om, jer bi ih Chelsea RAZBIO !

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Liga Prvaka !

Cisto zato sto Liverpool igra ljepsi nogomet od Chelsae, a i Chelsea ima srece da je to nevidjeno....

In pivo veritas
17 godina
Paradox kaže...

i ja, al da ih Liverpool dobije :D
17 godina
neaktivan
Paradox kaže...

Cisto zato sto Liverpool igra ljepsi nogomet od Chelsae, a i Chelsea ima srece da je to nevidjeno....

Nemoj mi molim te o sreci Chelsea-e. A sta je bilo prije 4 godine kad su Liverpoolu priznali gol kada lopta nije ni presla crtu nego je Gallas izbio?gluplju srecu nisam nikad vidio.
i cijelu sezonu imaju probleme s ozljedama: Cech (stalno s kacigom), pa Terry, Lampard, Drogba (zbog ozljeda i Africkog Kupa propustio veliki dio sezone i zabio samo 8 golova u Premiershipu)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice