Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.128
|
čitano: 4.552.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Kako se Norris supcinski provukao kroz Q2 i na kraju ovakav rezultat
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
PCNjubara kaže...

Evo mene opet samo da kazem,Max Verstappen ČUDO !!!

Fakat je izrastao u pravog racera poslije onakvih (početnih) sezona, mada se ponekad još uvijek pojavi onaj stari Max... al jbg ne možeš imati baš sve... karakter definitivno ima (što se ne bi baš moglo reći za bar 50% grida).

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2025 20:29 (miki_the_pirat).
8 godina
miki_the_pirat kaže...
PCNjubara kaže...

Evo mene opet samo da kazem,Max Verstappen ČUDO !!!

Fakat je izrastao u pravog racera poslije onakvih (početnih) sezona, mada se ponekad još uvijek pojavi onaj stari Max... al jbg ne možeš imati baš sve... karakter definitivno ima (što se ne bi baš moglo reći za bar 50% grida).

Ma ja slavim njegov karakter od pocetka,ostali su dovoljno kulturni i PC.Treba nam na gridu malo prgavosti ala Schumi,Senna...

17 godina

Ne vidim šta je iznenađenje. Monza je najbrža staza u kalendaru, McLaren jedan od najsporijih na pravcima (a Red Bull među najbržima). Dakle, gde ako ne u Monzi?!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
10 godina
Max Verstappen about the all-time f1 lap record he set today

"I mean, its also the new asphalt, different curbs, the track has also just gotten quicker. I think if you put the 2020 Mercedes here, you'll go quicker."

"Especially if you put me in that car. Then we go even faster."

XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
9 godina
Tip ima karizmu, dobru zajebanciju i temperamentan.

Ne znam zasto ljudi vole bezlicne vozace.
Van staze ne donose apsolutno nista zanimljivo.
9 godina
Tip ima karizmu, dobru zajebanciju i temperamentan.

Ne znam zasto ljudi vole bezlicne vozace.
Van staze ne donose apsolutno nista zanimljivo.
16 godina

koji idiot,valjda ce ga stic neka kazna

...potpis nije potreban...
16 godina

koja sprdačina sa ovim swapom

8 godina

Masterclass Maxa.No risk,full push....kralj. 

(i teski debakl Yukija,steta al ocito nebu vise nis od njega,vjerojatno out na kraju sezone )

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2025 16:25 (PCNjubara).
17 godina
Kao navijač mclarena, ovo je takav shit show.
S jedne strane, trebali su Landa prvog u pit, i to ranije puno.
Ako je mogao 45krugova punog bolida voziti, mogao je odmah na soft za maxom. Vjerujem da bi bio brži na softu od maxa na hardu. Ovako prekrasno, još ovaj cirkus s zamjenom.
Cini mi se da je s mclaren strane bilo bitno samo odraditi monzu s što manje gubitka bodova. Ovo se čak na kraju čini OK. Neće nitko biti pretjerano nezadovoljan....
Sva sreća pa nakon ove godine nećemo više gledati yukia...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
8 godina

sori ak nekog uvrijedim al ovaj Capljina seljak me svake godine trigera,cudi me kaj nije jos duzi stap nasao da ne vidimo postolje...

16 godina

koga mislite da će dovesti umjesto yukia ?

8 godina
loky4i4 kaže...

koga mislite da će dovesti umjesto yukia ?

Hadjar , a ko bu u VCARB nisam bas u toku...Lindblad se danas nije bas proslavio.

14 godina

Kad hejteri Maxa utihnu...

Kako bi ova sezona bila jadna dominacija McKarena koji opet uspijevaju nadmašiti sami sebe prema kriteriju bivanja klaunova.

Znači koji je ono k bio hahahaha!

Hvala Bogovima Utrkivanja pa se taj njihov igrokaz nije odvijao za prvo mjesto jer se tamo 20sekundi ispred Max zabavljao i sprdao s njihovom lakrdijom.

Inače, dva rekorda Monze su pala.

Najbrži krug, najkraća utrka!

15 mjeseci
protjeran

Očekiva sam ovakvu djetinjastu objavu. Ja konkretno nemam što reć o trci koja je bila totalno bezveze, poput Monte Carla. RB je složio svemirski brod za ovu trku i nije bilo konkurencije, isto kao i u Hamiltonovo Mercedes doba. McLaren je u nemoći čuvao dva podija i to je sve što se ima za reć. A to hejteri i masturbatori... to je smiješno. Koliko ti imaš godina za Gospu blaženu?

16 godina

hrpa curica i dalje,i njiihovi fan boysi,aj mogu djecu razumit,ali lika od 30+ da slini... ne mogu :)

utrku gledao na preskoke,nista nije bilo zanimljivog

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2025 19:52 (DaNiTo).
9 godina
To se bas i ne moze reci s obzirom na timskog kolegu
15 mjeseci
protjeran

Timski kolega je oduvik bio bezveznjak.

15 godina

Svaka čast Max, rutinski.

14 godina
Svaka cast Max,RB je jebrno poslozio bolid..doslovno je letio stazom!Ferrari je napravio max..idemo dalje!
AUDIOFIL
14 godina
volegradele kaže...
Svaka cast Max,RB je jebrno poslozio bolid..doslovno je letio stazom!Ferrari je napravio max..idemo dalje!

I poslušao Maxa u setupu.

Respect za Laurenta Mekiesa. Prva pobjeda u timu i nije inzistirao da ide na proslavu podija.

Umjesto njega, bio je Pierre Wache koji se protivio Maxovu izboru krila.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

Bearman dobio kaznu, 2 kaznena boda, za ono sa Sainzom. To pravilo prvi do apexa je baš blesavo.

14 godina
A slusaj moga je prikocit malo jel nikako nije mogao proc a Sainz je ipak bio malo ispred!
AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...
A slusaj moga je prikocit malo jel nikako nije mogao proc a Sainz je ipak bio malo ispred!

A po meni je to problem, mislim da je jedino u formuli to pravilo, Mogao se i Bearman zaletit i uopce ne kocit do zadnjeg trena pa bi prije bio na apeksu i onda bi Sainz morao zakočit, ono Bearman nije imao mjesta nego baš to, jedino što je mogao je zakočit i pustit ga, nekako mi to nije u duhu utrkivanja.

14 godina
Hazar kaže...
volegradele kaže...

A po meni je to problem, mislim da je jedino u formuli to pravilo, Mogao se i Bearman zaletit i uopce ne kocit do zadnjeg trena pa bi prije bio na apeksu i onda bi Sainz morao zakočit, ono Bearman nije imao mjesta nego baš to, jedino što je mogao je zakočit i pustit ga, nekako mi to nije u duhu utrkivanja.

Kao da je to sad više bitno nakon ovog cirkusa od McKarena 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2025 15:23 (sudy_freak).
15 mjeseci
protjeran

U čemu je to bio cirkus McLarena? I zašto posprdno nazivaš taj tim? Andrea Stella je dao prihvatljivo objašnjenje.

7 godina

Po meni ovo sa Mclarenom nije nista tako strasno.

Plan je bio da se nakon izmjene guma zadrze iste pozicije kao i prije izmjene guma a islo se na izmjenu ako se ne varam zbog Leclerca da ga se pokrije.

Pri samoj izmjeni je krenulo niz brdo po norisa ali su to ispravili i nije mi to nesto prestrasno.

Mene zanima bi li recimo Max da je bio na mjestu Piastria postupio kao pia ili bi odjebao to i uzeo si bodove. Mislim, pravi prvaci su inace bas takvi, zajebi stari, ja cu stavit besplatne bodove u dzep a kasnije sto bude.

Pia je ispao fer, nema sto, no, moglo bi ga tih par bodova kostati naslova.

Realno, mogao je ostati naprijed i nakon utrke se pravdati da je greska iskljucivo momcadi i da su sami krivi i da on s tim nema nista. Sami su ih zvali u box i sami su zajebali izmjenu guma. 

Gotovo sam pa siguran da Max ne bi prepustio poziciju, pogotovo par krugova prije kraja. Ili recimo Vettel i multi 21... zato ima 4 naslova, ni schumi ni senna nisu takodjer bili timski igraci. Jesu do neke mjere ali kada postane vruce i treba svaki bod, zajebi fair play.. bodovi su bodovi :)

14 godina
rampart kaže...

Po meni ovo sa Mclarenom nije nista tako strasno.

Plan je bio da se nakon izmjene guma zadrze iste pozicije kao i prije izmjene guma a islo se na izmjenu ako se ne varam zbog Leclerca da ga se pokrije.

Pri samoj izmjeni je krenulo niz brdo po norisa ali su to ispravili i nije mi to nesto prestrasno.

Mene zanima bi li recimo Max da je bio na mjestu Piastria postupio kao pia ili bi odjebao to i uzeo si bodove. Mislim, pravi prvaci su inace bas takvi, zajebi stari, ja cu stavit besplatne bodove u dzep a kasnije sto bude.

Pia je ispao fer, nema sto, no, moglo bi ga tih par bodova kostati naslova.

Realno, mogao je ostati naprijed i nakon utrke se pravdati da je greska iskljucivo momcadi i da su sami krivi i da on s tim nema nista. Sami su ih zvali u box i sami su zajebali izmjenu guma. 

Gotovo sam pa siguran da Max ne bi prepustio poziciju, pogotovo par krugova prije kraja. Ili recimo Vettel i multi 21... zato ima 4 naslova, ni schumi ni senna nisu takodjer bili timski igraci. Jesu do neke mjere ali kada postane vruce i treba svaki bod, zajebi fair play.. bodovi su bodovi :)

Evo ti odgovor. Zato Max i je to što je. Kako si i dolje rekao, Vettel, Schumi ili Senna..

Nico/Hamilton su 2016. jedan drugom oči kopali, a ovdje McKaren naređuje Piastriju da ponudi Norrisu tow na ravnini da ovaj može izaći iz Q2 na kvalifikacijama 

U MCL39! Daj pliz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2025 15:31 (sudy_freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice