Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.620
- |
- čitano: 3.976.795
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

Dojma sam kako mu je sve krenilo nizbrdo nakon "inappropriate behaviour" iako je slučaj odbačen.
Red Bull godinama radi bolide krivo. Ako nitko osim Maxa ne može voziti automobil onda nešto loše radiš. Pravi automobil mora biti plug and play. Da sutra u njega sjedne bilo tko da može biti prvi. Sjetite se kada je Hamilton bio bolestan i kakav je bio Đorđe kada je uletio na jedan vikend.

Raspad RedBull-a je počeo s "odlaskom" Dietrich Matesica, jer očito je on sve to držao na okupu, a vidjelo se prošle godine traje GoT (Igra prijestolja) unutar tima.
Chalerm Yoovidhya, koji je podržavao Hornera, je prodao 2% svojeg udjela u Red Bullu, čime više nije većinski vlasnik, nego je to sada ekipa oko Marka Mateschitza koja se od početka htjela riješiti Hornera. I eto.
Gasi temu, zatvoren je puni krug.
Ovaj video je bio i u prvom postu ove teme prije skoro tačno 17 godina (fali 4 dana)
Doduše taj video više nije dostupan, ali sam se odmah sjetio tog prvog posta iz teme kada sam vidio ovaj posljednji.
Od tog momenta sam poceo gledat F1
Uhhhh mlad si!
Uhhhh mlad si!
ma ne,nisam imao mogucnosti pratit to...taj moment mi bas ostao i bit ce najbolji ikad...sto se mene tice naravno...
Možda i ne najzanimljiviji Sprint, ali odlična izvedba Maxa.
Pristup s low downforce setupom je pomogao itekako.
Da vidimo što možemo očekivati dalje i za sutra kad je veća šansa za kišu
Znaci...bio je sprint...

edit,ne zelim te ni citirat vise
ham i alonso za penziju
Crvena zastava nije mogla biti proglašena prije zagrijavanja?
Kada se koriste plave wet gume?
koje curice,pravi GOAT-i
o d v r a t n o

Crvena zastava nije mogla biti proglašena prije zagrijavanja?
Kada se koriste plave wet gume?
Na promo videima izgleda....
zar to nije očito već par godina?
GP 2 se održala normalno, a utrka F1 se ne može održati normalno, to mi stvarno nije jasno.
Ah... Nek stave neke zavjesice ako ih baš taj sprej toliko muči, bolidi su oduvijek bacali vodu i riskiralo se.
A ne ovo, nedjelja, odjebeš planove jer Spa, otvoriš pivce i onda ne voze. Nismo svi isti, ali da sam na stazi bilo bi još gore, ono platiš da te tamo kao zabavljaju s nekom mjuzom jer je u boxu roštilj i kava. Ne padaju sjekire, imaju wet gume. Vozite 40 do 180 ako treba, al dajte VOZITE.
Upravo kadar kak si ljudi iz boxa slažu kavicu s mlijekom pod otvorenim nebom. Ma kaj bi se vozilo po ovakvoj neveri 🤣
zar to nije očito već par godina?
GP 2 se održala normalno, a utrka F1 se ne može održati normalno, to mi stvarno nije jasno.
Održala se jer nisu uvjeti bili ovako loši.
Upravo kadar kak si ljudi iz boxa slažu kavicu s mlijekom pod otvorenim nebom. Ma kaj bi se vozilo po ovakvoj neveri 🤣
Pitanje je ima li stajaće vode na stazi.
Zašto riskirati? Zašto bi direktor trke imao nekoga na duši u slučaju pogibelji? U prošlosti je bilo puno odgođenih startova, a puno trka koje bi se održale pod sličnim uvjetima bi završilo s masovnim sudarima. Kome normalnom bi to bilo poželjno?