Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.297
|
čitano: 3.865.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Bok ima ko link,taman istekla pretplata lol,tnx.Ne javlja pružatelj usluge

BE HAPPY 要開心 : )
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:05 (Joe Cooker).
14 godina

Norris nije za prvaka da ga jebes, svaka trka on pokraj staze u prva tri zavoja 

twice the pride double the fall
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Joe Cooker kaže...

Bok ima ko link,taman istekla pretplata lol,tnx.Ne javlja pružatelj usluge

https://the.streameast.app/stream/formula-1/formula-1-2025-miami-gp-live-stream

14 godina

Tako je, bitno da kuka  Ali, po pravilima od sad par trka, mislim da je sve jasno. Jel imao unutarnji zavoj, je. Amen.

15 godina

Tnx hvala puno ali ne radi link

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:17 (Joe Cooker).
14 godina
Joe Cooker kaže...

Tnx hvala puno ali ne radi link

https://tvsportslive.fr/45223-20/

Probaj ovaj.

Red bull jos uvijek daleko najbolji bolid po trakciji iz i u  zavoje, tesko Piastriju ali neda se.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:24 (dad0r).
15 godina

Hvala puno

8 godina
Oscar igra 4D šah u ovom trenutku. 👌
14 godina
robogo kaže...
Oscar igra 4D šah u ovom trenutku. 👌

Stvarno je dobar, fan sam Ferrari-a od svoje 10 godine ( makar se samo sramote jos tamo od 2009-e ) ali mi je drago za McLaren da momčad jednog takvog imena i povijesti opet rastura.

16 godina
Ma Oscar je majstor
...potpis nije potreban...
8 mjeseci

Majko moja Ferrari je fundamentalna greška od bolida. Izgleda da nema kiše.

14 godina

Nema se što reć ovom McL39.

trebaju imat i trebali su imat svaki podij i pobjedu.

Barem do Španjolske.

Norris je kita.

Kakvih 18 krugova Maxa. Respect kakva obrana.

Al nije se puno moglo protiv ovoga što radi McL39.

Drago mi je barem da je svima ovdje jasno što je Piastri, a što Lando nije.

Kako sam i govorio od prvih utrka Oscara u McLarenu

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
7 godina

Teza dosada,steta kaj nije bilo kise.

Max jedini koji koliko toliko daje neki otpor,ak se neki dobar upgrade ne dogodi u RB/Merc/Fer bit ce ovo poprilicno dosadna sezona i lagan naslov za Piastrija pored ovakvog Norrisa.

P.S. Russell opet smireno do postolja,kralj

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:52 (PCNjubara).
8 mjeseci

Kakvih 18 krugova Maxa. Respect kakva obrana.

8 godina

Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.

Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.

14 godina
robogo kaže...

Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.

Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.

Strah me i pomisliti koliki bi gap bio da ih Max nije zadržao i učio utrkivanju. 0,7 s/lap i nisu se baš proslavili s obilaženjem.

A tu je i dupli VSC koji je isto utjecao na pace. Da tog nije bilo gap bi bio 40+ sekundi što je razina dominacije kakvu Max ni najdominantnije 2023 nije imao s RB19.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina

Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam 

Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
vrinho kaže...

Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam 

Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.

Welcome to Ferrari Hell, Sir Hamilton. 

Ček ček ček, Max imao dominaciju zadnje 4 godine?

Gledaš od 2021. do 2024.? Jesmo mi gledali isti sport 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:02 (sudy_freak).
14 godina

No ajde, dvije i pol ako ćemo baš točno.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
17 godina

Hot take: Verstappenov masterclass odbrane protiv Norrisa i Piastrija je bio glup, to jest kontraproduktivan, jer ga je najverovatnije koštao gubitka trećeg mesta. U ranim fazama borbe protiv dva McLarena, Verstappen je imao 8-9s prednosti u odnosu na Russela. Na njenom kraju je imao 3,5s i istrošenije gume usled 18 krugova borbe za poziciju. Na kraju je Russel izašao iz boxa tik ispred Maxa (manje od 1s) i do kraja su vozili vrlo sličnim tempom. Da je pustio McLarene napred i zadržao vremensku prednost, uz bolje stanje guma nego što je imao u trci, najverovatnije bi imao tempo kojim bi odbranio 3. poziciju.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
Ivan(4) kaže...

Hot take: Verstappenov masterclass odbrane protiv Norrisa i Piastrija je bio glup, to jest kontraproduktivan, jer ga je najverovatnije koštao gubitka trećeg mesta. U ranim fazama borbe protiv dva McLarena, Verstappen je imao 8-9s prednosti u odnosu na Russela. Na njenom kraju je imao 3,5s i istrošenije gume usled 18 krugova borbe za poziciju. Na kraju je Russel izašao iz boxa tik ispred Maxa (manje od 1s) i do kraja su vozili vrlo sličnim tempom. Da je pustio McLarene napred i zadržao vremensku prednost, uz bolje stanje guma nego što je imao u trci, najverovatnije bi imao tempo kojim bi odbranio 3. poziciju.

To su budalaštine koje jedan osrednji vozač (LN) priča.

Je, Max će propustiti u borbi za 1. ili 2. mjesto.

Uostalom, evo što reće

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:28 (sudy_freak).
17 godina

Lando je rekao ono što sam napisao?

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
13 godina
Pa da nepotrebno se borio s dva bolida koja ne moze pobjedit nikako na ivoj stazi..unutrasnju stranu je zatvarao koliko je mogao..da je odustao na vrijeme i sacuvao guma moza je i imao sanse i sa VSC i sa Russelom!
A dobro ponese te ego i samo utrkivanje..razumljivo!
Njega ionako zanima 1. mjesto sto je i normalno za vozaca tog kalibra!
AUDIOFIL
14 godina

Da. Kaže LN za Maxa da se ovaj ne trka pametno.

https://x.com/wetfroggie/status/1919168927990440333?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg

Reće lik koji je Maxu pokazao jučer srednjak nakon što ga je ovaj po tko zna koji put maestralno zatvorio

15 godina
sudy_freak kaže...

Da. Kaže LN za Maxa da se ovaj ne trka pametno.

https://x.com/wetfroggie/status/1919168927990440333?s=46&t=eWtGWjkmO8pEtuSyLNVKjg

Reće lik koji je Maxu pokazao jučer srednjak nakon što ga je ovaj po tko zna koji put maestralno zatvorio

Pa upravu je sve što je rekao

6 godina
sudy_freak kaže...
vrinho kaže...

Welcome to Ferrari Hell, Sir Hamilton. 

Ček ček ček, Max imao dominaciju zadnje 4 godine?

Gledaš od 2021. do 2024.? Jesmo mi gledali isti sport 

Njegove poruke juce su bile urnebesne...... Jbg Iz njemackog tima sa njemackim mentalitetom dosao u slampereaj italijana....

13 godina
Da su ga pustili odmah mozda bih i sustigao Merca ali tesko da bih ga uspio prestic,vidi se poslije kako su medium vrlo brzo otisle u laganoj borbi sa Leclercom!
Sve u svemu Ferrari uzasan..Wiliams odlian..drago mi za Sainza!
AUDIOFIL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice