Bok ima ko link,taman istekla pretplata lol,tnx.Ne javlja pružatelj usluge

Norris nije za prvaka da ga jebes, svaka trka on pokraj staze u prva tri zavoja
https://the.streameast.app/stream/formula-1/formula-1-2025-miami-gp-live-stream
Tako je, bitno da kuka Ali, po pravilima od sad par trka, mislim da je sve jasno. Jel imao unutarnji zavoj, je. Amen.
Tnx hvala puno ali ne radi link
Tnx hvala puno ali ne radi link
https://tvsportslive.fr/45223-20/
Probaj ovaj.
Red bull jos uvijek daleko najbolji bolid po trakciji iz i u zavoje, tesko Piastriju ali neda se.
Hvala puno
Stvarno je dobar, fan sam Ferrari-a od svoje 10 godine ( makar se samo sramote jos tamo od 2009-e ) ali mi je drago za McLaren da momčad jednog takvog imena i povijesti opet rastura.
Majko moja Ferrari je fundamentalna greška od bolida. Izgleda da nema kiše.
Nema se što reć ovom McL39.
trebaju imat i trebali su imat svaki podij i pobjedu.
Barem do Španjolske.
Norris je kita.
Kakvih 18 krugova Maxa. Respect kakva obrana.
Al nije se puno moglo protiv ovoga što radi McL39.
Drago mi je barem da je svima ovdje jasno što je Piastri, a što Lando nije.
Kako sam i govorio od prvih utrka Oscara u McLarenu
Teza dosada,steta kaj nije bilo kise.
Max jedini koji koliko toliko daje neki otpor,ak se neki dobar upgrade ne dogodi u RB/Merc/Fer bit ce ovo poprilicno dosadna sezona i lagan naslov za Piastrija pored ovakvog Norrisa.
P.S. Russell opet smireno do postolja,kralj
Kakvih 18 krugova Maxa. Respect kakva obrana.
Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.
Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.
Max u traktoru protiv ove dvojice u raketama. I opet su se obojica namučili proći ga.
Ako RBR ne poduzme nešto do kraja sezone, sumnjam da ćemo gledati Maxa u istom bolidu sljedeće godine.
Strah me i pomisliti koliki bi gap bio da ih Max nije zadržao i učio utrkivanju. 0,7 s/lap i nisu se baš proslavili s obilaženjem.
A tu je i dupli VSC koji je isto utjecao na pace. Da tog nije bilo gap bi bio 40+ sekundi što je razina dominacije kakvu Max ni najdominantnije 2023 nije imao s RB19.
Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam
Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.
Najzanimljivije u utrci mi je bilo ''utrkivanje'' Hamiltona i Leclerca. Kad je Lewis pitao da li da propusti i Sainza, pukao sam
Ova sezona čini se da bude u znaku papaje ali dalo se to nagovjestiti još prošle sezone i ako se ostali timovi s nadogradnjama ne srede bude dominacija kakvu je imao Max zadnje 4 godine.
Welcome to Ferrari Hell, Sir Hamilton.
Ček ček ček, Max imao dominaciju zadnje 4 godine?
Gledaš od 2021. do 2024.? Jesmo mi gledali isti sport
No ajde, dvije i pol ako ćemo baš točno.