Ivušić onakav gol prima iz mrtvog kuta na prvu stativu, to se ni u amaterima ne viđa. Žali bože nogometa ali bar smo prošli.

Ubili smo ih tempom, ubili
S obzirom na uvjete, teren i izostanak Livaje očdkivao sam puno lošiji Hajduk sinoć. Prošle sezone nakon onakvog primljenog gola bi se raspali i primili još jedan.
A primitivizam na tribinama, što reći? Pjevanje "ajmo ustaše" za komemoraciju Oluje je sramotno. Netko te ljude treba obrazovati i pokazati im povijest kraja iz kojeg dolaze, na kraju krajeva i kluba za koji navijaju. Znaju li ti ljudi da se pitalo ustaše da bi Split danas bio pod Italijom i da su fašisti Hajduk htjeli pripojiti talijanskoj ligi? Da je Hajduk na kraju krajeva morao zbig toga nakratko biti i ugašen? Da bi onda slušali veličanje tog režima na stadionu istog tog kluba.
Za domoljublje I Hrvatsku sam uvijek, za promicanje svoje domovine i kraja iz kojeg dolaziš. Ali ne kroz fašizam i ustaštvo. Tako se ne pokazuje domoljublje, naprotiv...
Zatucani likovi, Torcida je u zadnjih 10 godina postala sramota.
Zatucani likovi, Torcida je u zadnjih 10 godina postala sramota.
To su uvijek osjetljive teme. Ja prvi skidam tim ljudima kapu jer putuju i po tisuće i tisuće kilometara da bodre svoj klub. Evo sad do Azerbajdžana najbolji primjer. To nebi mogao svatko.
Ali ovakve stvari ću uvijek osuditi. I onda još više mrzim kad ae to osudi pa se ljude naziva komunistima i jugonostalgiĉarima. I taj režim isto pošaljem u onu stvar kao i ustaški. Zašto jednostavno ne bodriti svoj klub uz pjevanje normalnih hajdučkih i hrvatskih pjesama nego kroz ustaštvo dokazuju svoje domoljublje. Ne može jadnije... Staro vodstvo Torcide bi to uredilo.
Pozz, ekipa koja ide na Poljud, provjeravaju li osobne podatke na ulazu (zapadna tribina)? Dobio sam ulaznicu za nedjelju od člana obitelji koji ne može prisustvovati (nije pretplatnik, samo član). Thx, Lp.
Pozz, ekipa koja ide na Poljud, provjeravaju li osobne podatke na ulazu (zapadna tribina)? Dobio sam ulaznicu za nedjelju od člana obitelji koji ne može prisustvovati (nije pretplatnik, samo član). Thx, Lp.
Nikad me dosad nisu tražili osobnu na ulazu
Ne treba ti ništa osim karte. :)